Mere end 25 års erfaring

Partnere
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?Partner
Hvorfor IBL?
Man - Fre 08.00 - 16.00
Telefon: +45 7572 4333
Man - Fre 08.00 - 16.00
Man - Fre 08.00 - 16.00

DANSKKURSUS

Vi tilbyder effektive og inspirerende danskkurser uanset om du er begynder eller allerede har kendskab til det danske sprog. Fælles for vores danskkurser er, at vi altid tager udgangspunkt i dine kvalifikationer, så danskundervisningen bliver målrettet og tilpasset dine ønsker og behov. Vi hjælper dig til at kunne klare dig på dansk, både i professionelle og sociale sammenhænge.

På vores danskkursus mærker du vigtigheden i at kunne formulere sig korrekt på dansk både på skrift og i tale. Det er en vigtig faktor for at gøre hverdagen blandt kollegaer, samarbejdspartnere og kunder mere flydende.

Globaliseringen har gjort Danmark til et attraktivt arbejdsområde for udlændinge. Hos IBL Sprogservice tilbyder vi skræddersyede danskkurser og åbne hold i dansk på alle niveauer.

Vi hjælper dig hele vejen og sikrer at du kommer i mål med din danskundervisning.

Danskundervisning på alle niveauer

Hvorfor er danskundervisning vigtig?

I mange sammenhænge kan det være gunstigt at gå til danskundervisning. Det kan være brugbart for personer med dansk som modersmål at opkvalificere sig sprogligt, for at kunne kommunikere klarere både mundtligt og skriftligt i professionelle sammenhænge. For personer, der er bosat i Danmark, men som har en anden sproglig baggrund end dansk, er det i høj grad også brugbart at deltage i danskundervisning. En bedre forståelse for sproget har nemlig en essentiel betydning for evnen til at kunne gebærde sig i det danske samfund, både i sociale, faglige og professionelle sammenhænge.

Deltagelse i danskundervisning er derfor for mange en værdifuld langtidsinvestering, som bliver ved med at give – både på den sociale og professionelle arena.

Fag- og branchespecifik sprogbrug

Med et danskkursus hos IBL Sprogservice er du i sikre hænder, hvad angår kvalitet, læring og udbytte.

Vi sikrer os, at der bliver arbejdet med netop de områder som DU ønsker at forbedre. Vi målretter og tilpasser kurset i forhold til branchespecifik sprogbrug. Som kursist har du derfor selv mulighed for at medbringe dit eget fagspecifikke materiale, som vil indgå i undervisningen.

Vi har mere end 25 års erfaring med undervisning af erhvervsfolk inden for alle brancher og vi skræddersyer hvert enkelt forløb, så du som kursist er sikret det optimale undervisningsudbytte.

Undervisere hos IBL sprogservice har tavshedspligt, så alt materiale vil blive behandlet fortroligt.

Start med en uforpligtende sprogsamtale

Hos IBL Sprogservice tilbyder og anbefaler vi, at man starter med en uforpligtende sprogsamtale forud for danskundervisningen. Samtalen foregår med en af vores mange professionelle undervisere, som alle har ekspertise på hver sit brancheområde. Denne danner grundlag for det endelige kursusforløb. Her udarbejdes en vurdering af det nuværende sproglige niveau på dansk og man får afstemt forventningerne til kurset i form af kursusindhold, tid og sted for afviklingen.

Er der tale om undervisning på hold vil vi altid foretage en screening af de aktuelle kursister for at sikre en homogen holdsammensætning og dermed opnå optimalt udbytte.

Vi arbejder med niveauerne på ”den europæiske referenceramme for sprogindlæring”. Denne referenceramme er inddelt i 6 (7) niveauer, (begynder), A1, A2 – B1, B2 – C1, C2.

Sådan siger vores erhvervskunder

IBL Sprogservice har igennem en lang årrække undervist erhvervsfolk fra både store og små virksomheder på danskkurser. Vi sætter en ære i at alle får den bedste service og bestræber os altid på at levere lidt mere end kunden forventer, uanset om det er den lille enkeltmandsvirksomhed, eller den store internationale virksomhed med mange tusinde medarbejdere der deltager i vores danskundervisning. Vi er taknemmelige over at flere af dem har valgt at udtrykke deres tilfredshed ved at give os en anbefaling.

Vælg mellem gruppe- og eneundervisning

Vi tilbyder danskkurser både som eneundervisning og gruppeundervisning, se mere omkring fordele og ulemper.

ENEUNDERVISNING er den mest effektive og fleksible undervisning vi tilbyder. Her bestemmer du, hvor der undervises, i vores lokaler, hos dig i din virksomhed og hvornår, dvs. din kalender bestemmer. Kursusindholdet er skræddersyet til dig ud fra en individuel samtale med underviseren. Efter samtalen vil der blive udarbejdet en undervisningsplan som sikrer, at du når hele vejen i mål. Med eneundervisning skal du ikke dele taletiden med andre, du får fuld taletid. Alt dette fordi forløbet er for DIG.

GRUPPEUNDERVISNING er den anden mulighed IBL Sprogservice tilbyder. Vi anbefaler, at der er max 6 deltagere på holdet, da vi med mere end 25 års erfaring har kunnet konstatere, at her vil der stadig være plads til at alle kan blive hørt og få taletid, som sikrer optimalt udbytte.

Undervisningstider og sted vil ofte være fast, da man ved gruppeundervisning er nødsaget til at tage hensyn til de andre deltagere, og flere kalendere skal afstemmes. Undervisning kan selvfølgelig altid ændres såfremt det ønskes på hele holdet.

Fordelene ved gruppeundervisning er, at man har mulighed for dialog og sparring med de andre deltagere. Der kan arbejdes i grupper med rollespil og arbejdsrelateret situationer. En anden bonus er at kursusgebyret ved gruppeundervisning kan deles, så prisen for deltagelse i danskundervisningen bliver billigere pr. deltager.

Kontakt os i dag og få helt styr på dit danske sprog

Hos IBL Sprogservice arbejder vi dagligt med at forbedre de sproglige udfordringer man oplever i landets virksomheder. Vi arbejder yderst seriøst og professionelt for at gøre indlæringen lettere for vores kursister.

Vi tilbyder de mest effektive undervisningsmetoder, hvad enten du er privat- eller erhvervskunde.

Kontakt vore sprogkonsulenter allerede i dag på 7572 4333 eller IBLSPROG@IBLSPROG.DK og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i hus med de danske udfordringer.

Vi besvarer alle henvendelser inden for MAX 24 timer.