Mere end 25 års erfaring

Partnere
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?Partner
Hvorfor IBL?
Man - Fre 08.00 - 16.00
Telefon: +45 7572 4333
Man - Fre 08.00 - 16.00
Man - Fre 08.00 - 16.00
holdundervisning

ENEUNDERVISNING

Med eneundervisning gør vi en dyd i at tilpasse hvert enkelt undervisningsforløb præcist ud fra kursistens ønsker og behov. Vi tilpasser hvert kursus ud fra kursistens nuværende sproglige niveau. Dette gøres via en individuel sprogsamtale med en af vore mange professionelle undervisere.

En af de absolutte fordele ved eneundervisning hos IBL Sprogservice er, udover det individuelle tilrettelagte forløb, FLEKSIBILITETEN. Vi kender alle til stressede, fleksende arbejdsdage, hvor gruppeundervisning på faste dage og bestemt location kan være svært at få tilpasset kalenderen. Med eneundervisning hos IBL Sprogservice får du muligheden for at tilpasse dine undervisningsdage ud fra din kalender og location = IBL-FLEKSIBILITET!

”JEG ER FÆRDIG MED SKOLEN OG KEDELIGE SKOLEBØGER!”

Hos IBL Sprogservice binder vi os ikke op på faste lærebøger og standardmaterialer. Vi tilpasser materialeindholdet og læringsmetoden ud fra den personlige sprogsamtale, da vi mener hver enkel kursist skal undervises individuelt. Hertil er det også muligt for kursisten at inddrage arbejdsrelateret materiale, så der kan drives paralleller mellem sprogundervisning og arbejdet.

Vi tilbyder undervisning ude i virksomheden i hele landet, samt tilbyder undervisning i vore lokaler som er geografisk placeret i mere end 18 danske byer.

Kontakt os allerede i dag, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Vore sprogkonsulenter sidder klar på 75724333, eller IBLSPROG@IBLSPROG.DK

GRUPPEUNDERVISNING

Med gruppeundervisning hos IBL Sprogservice sikrer vi et sprogforløb af højeste kvalitet. Vi starter med at udarbejde en holdsammensætning, der matcher hver enkelt deltagers sproglige niveau. Dette sikrer vi os ved sprogsamtaler med deltagerne individuelt og inddeler dem niveaumæssigt ud fra den europæiske referenceramme, ”læs mere om den europæiske referenceramme her”

Vi anbefaler undervisning på hold af mellem 2-6 deltagere, for at sikre at ALLE deltagere får samme taletid og indlæringsmulighed. Større hold kan også arrangeres hvis dette er virksomhedens ønske.

 

Underviseren vil efter sprogsamtalerne, finde/udarbejde materiale, som passer specifikt til kursisternes ønsker og behov.

Internt materiale kan også inddrages i undervisningen og vores undervisere vil underskrive en tavshedserklæring for at sikre vores kunders/virksomhedens anonymitet.

 

Gruppeundervisning hos IBL Sprogservice kan planlægges efter virksomhedens ønsker jf. kursusindhold, location samt undervisningstider.

 

Kontakt os allerede i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig/jeres virksomhed.

Vore sprogkonsulenter sidder klar på 75724333, eller IBLSPROG@IBLSPROG.DK.

SPROG

Hos IBL sprogservice tilbyder vi sprogundervisning i ALLE sprog, nedenfor ses en liste over de mest populære sprog vi underviser i.

Finder du ikke det sprog du netop søger, så kontakt vore sprogkonsulenter allerede i dag på 75724333, eller  IBLSPROG@IBLSPROG.DK

De mest populære sprog:
Engelsk, Dansk, Tysk, Spansk, Svensk, Norsk, Fransk, Italiensk, Russisk, Kinesisk, Japansk.