Mere end 25 års erfaring

Partnere
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?Partner
Hvorfor IBL?
Man - Fre 08.00 - 16.00
Telefon: +45 7572 4333
Man - Fre 08.00 - 16.00
Man - Fre 08.00 - 16.00

IBL SPROGSERVICE FLEKSIBILITET – DU BESTEMMER TID & STED

Med vores fleksibilitet bestemmer du selv, hvor og hvornår undervisningen skal foregå. For at gøre undervisningen så aktuel og vedkommende som muligt, kan kursisten vælge, at medbringe materiale fra virksomheden. Dette er med til, at sikre et fag- og brancheorienteret sprogbrug i undervisningen. Selve undervisningen kan foregå i vores lokaler som er fordelt på mere end 20 byer rundt om i landet. Derudover tilbyder vi undervisningen ude i jeres virksomhed, hvis det passer bedre ind i den daglige planlægning.

Betalte timer er til rådighed i 12 måneder fra kursets start dato. Efter nærmere aftale kan timerne overdrages til anden person eller til andet sprog. Ved overdragelse eller ændring fratrækkes 2 timer til administration. Aftalte undervisningstimer kan altid aflyses uden beregning til IBL, såfremt det sker senest hverdagen før kl. 14.00. Aflysning senere vil medføre at de aftalte timer fratrækkes kurset.

Se mere omkring vores sproglige kompetencer

Hos IBL Sprogservice har vi fleksibilitet og kvalitetssikring

KVALITETSSIKRING

For, at sikre kvaliteten altid er i top på vores sprogkurser, har vi stor fokus på evaluering. Vi kvalitetssikrer løbende dit sprogkursus i form af en midtvejsevaluering og en slutevaluering.

Vi benytter os af et kvalitetssikrings system, der gør det muligt for os løbende at sikre, at kursisterne er tilfredse og får indfriet deres forventninger til undervisningen. Vi kan således både reagere og optimere, hvis der er behov for justeringer.

Vores konstante fokus på kvalitetssikring og effektive sprogkurser, har gjort, at vi i mange år har hjulpet private og virksomheder med at udvikle de sproglige kompetencer til nye niveauer.

INDLEDENDE SAMTALE

IBL Sprogservice tilbyder alle kommende kursister en gratis og uforpligtende sprogsamtale. Samtalen danner grundlag for selve kurset, så vi sikrer os, at der undervises indenfor de relevante områder og på de rigtige niveauer. Kursusmaterialerne kan være udformet med fokus på skiftelig eller mundtlig undervisning, IBL-online-undervisning eller face-to-face undervisning. De anvendte metoder vil blive afstemt ved denne samtale.

Samtalen kan foregå face-to-face eller via telefon med underviseren.

CAMBRIDGE TEST

Er du i tvivl om dit nuværende sproglige niveau i engelsk, og ved du ikke helt, om sprogundervisning er noget for dig, så tag Cambridge-testen!

Cambridge-testen er udarbejdet af Cambridge-instituttet og giver et godt indblik i det nuværende sproglige niveau, samt hvor eventuelle faldgruber er.

Tag testen gratis her, og se hvordan vi kan skræddersy et forløb for dig.

Kontakt os allerede i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig/jeres virksomhed.

Vore sprogkonsulenter sidder klar på 75724333, eller IBLSPROG@IBLSPROG.DK.

CEF SKALAEN (Common European Framework)

IBL Sprogservice benytter den anerkendte referenceramme, CEF (Common European Framework) også kaldet ”den europæiske referenceramme. Denne referenceramme er anerkendt i det meste af verden.

Som tommelfingerregel rykker man sig omkring 1 niveau på skalaen på 45-60 lektioner.

Hent din niveauskala her

KURSUSBEVIS

Efter hvert endt kursusforløb tilbyder IBL Sprogservice underskrevet kursusbevis til vores kunder, med angivelse af det nuværende sproglige niveau i følge CEF.

Kursusbeviset indeholder:

  • Sprog
  • Sprogligt niveau
  • Perioden hvor undervisningen har fundet sted.

For opnåelse af kursusbevis skal man som minimum have deltaget i 80% af kurset.

Hent kursusbevis her

SPROG

IBL sprogservice tilbyder sprogundervisning i ALLE sprog, nedenfor ses en liste over de mest populære sprog vi underviser i.

Finder du ikke det sprog du netop søger, så kontakt vore sprogkonsulenter allerede i dag på 75724333, eller  IBLSPROG@IBLSPROG.DK

De mest populære sprog:
Engelsk, Dansk, Tysk, Spansk, Svensk, Norsk, Fransk, Italiensk, Russisk, Kinesisk, Japansk.