Mere end 25 års erfaring

Partnere
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?Partner
Hvorfor IBL?
Man - Fre 08.00 - 16.00
Telefon: +45 7572 4333
Man - Fre 08.00 - 16.00
Man - Fre 08.00 - 16.00

IBL SPROGSERVICE FLEKSIBILITET – DU BESTEMMER TID & STED

Med vores fleksibilitet bestemmer du selv, hvor og hvornår undervisningen skal foregå. For at gøre undervisningen så aktuel og vedkommende som muligt, kan kursisten vælge, at medbringe materiale fra virksomheden. Dette er med til, at sikre et fag- og brancheorienteret sprogbrug i undervisningen. Selve undervisningen kan foregå i vores lokaler som er fordelt på mere end 20 byer rundt om i landet. Derudover tilbyder vi undervisningen ude i jeres virksomhed, hvis det passer bedre ind i den daglige planlægning.

Betalte timer er til rådighed i 12 måneder fra kursets start dato. Efter nærmere aftale kan timerne overdrages til anden person eller til andet sprog. Ved overdragelse eller ændring fratrækkes 2 timer til administration. Aftalte undervisningstimer kan altid aflyses uden beregning til IBL, såfremt det sker senest hverdagen før kl. 14.00. Aflysning senere vil medføre at de aftalte timer fratrækkes kurset.

Se mere omkring vores sproglige kompetencer

SPROG

IBL sprogservice tilbyder sprogundervisning i ALLE sprog, nedenfor ses en liste over de mest populære sprog vi underviser i.

Finder du ikke det sprog du netop søger, så kontakt vore sprogkonsulenter allerede i dag på 75724333, eller  IBLSPROG@IBLSPROG.DK

De mest populære sprog:
Engelsk, Dansk, Tysk, Spansk, Svensk, Norsk, Fransk, Italiensk, Russisk, Kinesisk, Japansk.