Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

DIN VEJ TILBAGE TIL ARBEJDSMARKEDET

målgruppe

Dette kursus er for arbejdsledige i hele Danmark, som har brug for at opgradere deres sproglige kompetencer rettet mod en fremtidig karriere.

Er du berettiget til at få tilbudt en jobplan, så har IBL samarbejde med alle landets jobcentre – og et intensivt sprogkursus vil ofte kunne bevilliges denne vej.

Tidspunktet for hvornår du skal have en jobplan kan være en individuel vurdering. Det må dog ikke være senere end efter 6 måneders sammenlagt ledighed, hvis du er under 30 år eller er fyldt 60 år.

Er du mellem 30 og 60 år, skal det senest være efter 9 måneders sammenlagt ledighed, men ofte er det disse betingelser som er gældende:

  • Du er ledig i 1. eller 2. ledighedsperiode og det vurderes at dine job muligheder øges ved en forbedring af sproglige kompetencer.
  • Du har fået lovning på et job betinget af, at dine nuværende sproglige kompetencer forbedres.

Der kan være andre betingelser gældende, derfor er det vigtigt at du kontakter din sagsbehandler i jobcentret.

Hos IBL står vi altid klar med rådgivning om dine muligheder for at få kurser for ledige med jobplan finansieret af jobcenteret.

Vi kan være behjælpelige med en kompetence afklaring. Du får et indledende møde med vores underviser, som vurderer dine sproglige kompetencer, og hvad der skal til for en forbedring. Herefter vil vi udarbejde et oplæg med vores forslag til et kursusforløb. Dette kan medbringes til jobcentret i forbindelse med udarbejdelse af jobplan.

Kontakt vores sprogkonsulenter allerede i dag og hør nærmere omkring dine muligheder som ledig.

SPROG

Vi tilbyder kurser i alle sprog og på alle niveauer. Har du brug for et kort brush-up i engelsk, eller skal du måske lære Spansk helt fra bunden – uanset hvad dit behov er, kan vi være behjælpelige.

For os er det vigtigste, at du når dine mål og finder vej tilbage til jobmarkedet.

Kontakt os allerede i dag på 75 724 333, eller info@iblsprog.dk

INDIVIDUEL TILPASSET UNDERVISNING

Vores kurser er eneundervisning, skræddersyet i forhold til kursusindhold og med udgangspunkt i den enkeltes ønsker og behov for at fremme den fremtidige karriere.

Vi kan tilpasse kurset, så du får fokus på specifikt brancherelevant sprogbrug i undervisningen og anvender fagrelateret materiale efter aftale.

KURSUSBEVIS

Efter endt kursus hos IBL Sprogservice får du et kursusbevis, der indikerer sprogligt niveau ud fra den europæiske referenceramme CEF-Skalaen, som er international anerkendt. Kursusbeviset kan derfor være et værdifuldt bilag på dit CV

Hent eksempel på kursusbevis ved at klikke her

KONTAKT OS I DAG OG LAD OS HJÆLPE DIG I MÅL

Hos IBL Sprogservice arbejder vi dagligt med, at forbedre de sproglige udfordringer man oplever i landets virksomheder eller privat. Vi arbejder yderst seriøst og professionelt for at gøre indlæringen lettere for vores kursister. Vi tilbyder de mest effektive undervisningsmetoder, hvad enten du er privat, eller erhvervskunde.

Kontakt vores sprogkonsulenter allerede i dag på 7572 4333 eller INFO@IBLSPROG.DK og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i hus med de engelske udfordringer.

Vi besvarer alle henvendelser indenfor MAX 12 timer.

UDNYT TIDEN MENS DU ER LEDIG!

VI HJÆLPER DIG MED EN FORBEDRING AF DINE SPROGLIE KOMPETENCER SÅ VEJEN TILBAGE TIL ARBEJDSMARKEDET BLIVER KORTERE.