Mere end 25 års erfaring

Partnere
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?Partner
Hvorfor IBL?
Man - Fre 08.00 - 16.00
Telefon: +45 7572 4333
Man - Fre 08.00 - 16.00
Man - Fre 08.00 - 16.00

KINESISKKURSUS

Går du og leger med tanken om at lære et nyt sprog? Eller ønsker du at give de eksisterende sproglige kompetencer et brush-up? Der kan være mange gode grunde til at vælge et kinesiskkursus. Måske skal du bruge det professionelt i forbindelse med dit job.

Vigtigheden i at kunne formulere sig korrekt på kinesisk i både skrift og tale har aldrig været større end det er i dag. Kommunikationen er en barriere hvor det let kan ske misforståelser.

Samhandlen med Kina har gjort kommunikationen til en del af hverdagen i mange virksomheder. Hos IBL Sprogservice tilbyder vi skræddersyede kinesiskkurser og åbne hold i kinesisk på alle niveauer. Kontakt os og hør omkring muligheden for åbne hold i kinesisk.

Vi hjælper dig hele vejen i mål med din kinesiskundervisning.

Sprog kina

HVORFOR GÅ TIL KINESISKUNDERVISNING?

Kinesiskundervisning kan være brugbart i et væld af sammenhænge. I professionelt øjemed kan der være forskellige årsager til at det er gunstigt at tage kinesiskundervisning. Det kan være at du arbejder i en virksomhed, hvor kommunikationen foregår på kinesisk eller måske har du kundekontakt med kinesisktalende personer. I disse henseender vil sprogkundskaber i kinesisk både være med til at facilitere kommunikationen og til at opbygge tillid mellem de involverede parter. Det kan også tænkes at du skal til at arbejde i udlandet og derfor har behov for at forberede dig sprogligt. Også til dette formål tilbyder vi udførlig og skræddersyet kinesiskundervisning.

I private sammenhænge kan kinesiskundervisning også være en særdeles kærkommen investering. Det kan være at du skal rejse i udlandet eller sågar flytte udenlands permanent og gerne vil have et solidt afsæt for at kunne gebærde dig på kinesisk. Det kan også være at du udelukkende af ren interesse godt kunne tænke dig at dygtiggøre dig på kinesisk.

Ved at deltage i målrettet kinesiskundervisning hos IBL Sprogservice bliver du klædt ordentlig på til klare dig i lige præcis de sproglige sammenhænge, som du står over for – vores kurser tager nemlig altid afsæt i dit personlige behov.

FAG- OG BRANCHESPECIFIK SPROGBRUG

Med et kinesiskkursus hos IBL Sprogservice er du i sikre hænder, hvad angår kvalitet, læring og udbytte.

Vi sikre os at der bliver arbejdet med netop de områder som DU ønsker at forbedre. Der kan her være tale om den mundtlige del og den skriftlige del. Undervisningen kan også kombineres så der lægges vægt på både det skriftlige og det mundtlige.

Derudover sikrer vi os at kinesiskundervisningen driver paralleller mellem kursistens/kursisternes pågældende branche, arbejdsopgaver og ønsker for undervisningen. Vi har mere end 25 års erfaring med undervisning af erhvervsfolk indenfor alle brancher og vi skræddersyer hvert enkelt forløb, så du som kursist er sikret det optimale undervisningsudbytte.

Hos IBL arbejder vi ikke med standardmateriale, men tilpasser det til hvert af vores kinesiskkurser. Derfor er kursisterne meget velkomne til at medbringe og inddrage eget brancherelevant materiale i kinesiskundervisningen.
Undervisere hos IBL underskriver en tavshedserklæring mellem IBL Sprogservice og vores kunder, så alt materialer vil blive behandlet fortroligt.

START MED EN UFORPLIGTENDE SPROGSAMTALE

Hos IBL Sprogservice tilbyder og anbefaler vi at man starter med en uforpligtende sprogsamtale forud for påbegyndelsen af kinesiskundervisningen. Denne danner grundlag for det endelige kursusforløb.

Inden vi igangsætter et kursus tilbydes den enkelte kursist en indledende samtale med en af vore mange professionelle undervisere, med ekspertise på hvert deres brancheområde.

Her udarbejdes en vurdering af det nuværende sproglige niveau på kinesisk og få afstemt forventningerne til kurset.

Er der tale om kinesiskundervisning på hold vil vi altid foretage en ”screening” af de aktuelle kursister for at sikre en homogen holdsammensætning og dermed optimalt resultat. Dette gøres ved at hver kursist får en test tilsendt på e-mail, som udfyldes på mellem 15-30 minutter og returneres til IBL Sprogservice.

Efter screeningen vil det være muligt at udvide med personlig test som er ved personligt fremmøde eller telefonisk, såfremt det vurderes der er behov for det.

Vi arbejder med niveauerne på ”Den europæiske referenceramme for sprogindlæring”. Denne referenceramme er inddelt i 6 (7) niveauer, (begynder), A1,A2 – B1,B2 – C1,C2.

SÅDAN SIGER VORES ERHVERVSKUNDER

Hos IBL Sprogservice har gennem en lang årrække undervist erhvervsfolk fra både store og små virksomheder i kinesiskkursus. Vi sætter en dyd i at servicere alle ligeligt, så hvad end det er den lille enkeltmandsvirksomhed, eller 3000+ international virksomhed er vi den rette sprogvirksomhed for dig. Vi føler os beæret over at flere af dem har brugt tiden på at komme med en udmeldelse omkring deres samarbejde med IBL Sprogservice.

VÆLG IMELLEM GRUPPE- OG ENEUNDERVISNING

Vi tilbyder kinesiskkursus både som eneundervisning og gruppeundervisning, se mere omkring fordele og ulemper.

Med eneundervisning hos IBL Sprogservice, sikre du dig at KUN din målsætning og DIT fokus er i højsædet. Det vil sige at vi skræddersyer forløbet ud fra en individuel samtale med underviseren. Efter samtalen vil der bliver lavet et forslag til en undervisningsplan, hvor du er medbestemmende på TID & STED. Du kan ændre tider, ændre undervisnings sted, alt dette fordi forløbet er for DIG.

Du undgår pinlige situationer, hvor du har svært ved at komme ud over kanten, da du måske tænker: Hvad tænker de andre på holdet om mig? Er jeg dårligere end de andre? Osv.

Eneundervisning er den mest effektive form for kinesiskundervisning, som kan rykke dig utrolig målrettet og hurtigt i hus med dit mål.

Gruppeundervisning er den anden mulighed vi tilbyder. Vi anbefaler at der er max 6 deltagere pr hold, da vi via mere 25 års erfaring har kunne konstatere at her får alle lige meget ud af det og ingen bliver overset. ”taletiden” skal fordeles på antal deltagere, så derfor er 6 deltagere som max vores anbefaling.

Undervisningstider og sted vil blive fastsat, da man ved gruppeundervisning er nødsaget til at tage hensyn til de andre deltagere. Undervisning kan selvfølgelig rykkes hvis flertallet i gruppen ”stemmer for”.

Fordelene ved gruppeundervisning er at man bliver ”presset på en anden måde, da man hele tiden ved at der er andre deltagere som kan lytte med. Dette kan tit medfører at man gerne vil forbedre kontra sine medkursister, dette lille konkurrencegen som ligger i os alle kan gøre undervisningen mere effektiv.

Derudover er der sparring med medkursister, gruppeopgaver, rollespil, arbejdsrelaterede situationer osv.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ HELT STYR PÅ DIT KINESISKE

Hos IBL Sprogservice arbejder vi dagligt med at forbedre de sproglige udfordringer man oplever i landets virksomheder. Vi arbejder yderst seriøst og professionelt for at gøre indlæringen lettere for vores kursister.

Vi tilbyder de mest effektive undervisningsmetoder, hvad enten du er privat, eller erhvervskunde.

Kontakt vores sprogkonsulenter allerede i dag på 7572 4333 eller IBLSPROG@IBLSPROG.DK og hør hvordan vi kan hjælpe dig med et af vores kinesiskkurser.

Vi besvarer alle henvendelser indenfor MAX 24 timer.