Mere end 25 års erfaring

Partnere
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?Partner
Hvorfor IBL?
Man - Fre 08.00 - 16.00
Telefon: +45 7572 4333
Man - Fre 08.00 - 16.00
Man - Fre 08.00 - 16.00

MÅLGRUPPE

Kurser for ledige med jobplan henvender sig til dig, som gerne vil have opkvalificeret dine sproglige egenskaber. Måden at få sin plan godkendt på er, at man sammen med sin rådgiver i jobcenteret bliver enige om, at mulighederne for at komme i arbejde er meget større, hvis de sproglige kvalifikationer forbedres.

I dag er store virksomheders koncernsprog oftest engelsk, så selvom man er flydende i dansk, så er man måske ikke så attraktiv på arbejdsmarkedet, hvis ikke de engelske sproglige kvalifikationer er på plads.

IBL Sprogservice står klar med rådgivning om dine muligheder for at få kurser for ledige med jobplan finansieret af jobcenteret. 

Kontakt vores sprogkonsulenter allerede i dag og hør nærmere omkring dine muligheder som ledige.

SPROG

Hos IBL sprogservice tilbyder vi sprogundervisning i ALLE sprog, nedenfor ses en liste over de mest populære sprog vi underviser i.

Finder du ikke det sprog du netop søger, så kontakt vore sprogkonsulenter allerede i dag på 75724333, eller  IBLSPROG@IBLSPROG.DK

De mest populære sprog:
Engelsk, Dansk, Tysk, Spansk, Svensk, Norsk, Fransk, Italiensk, Russisk, Kinesisk, Japansk.

VÆLG IMELLEM GRUPPE- OG ENEUNDERVISNING

Hos IBL Sprogservice tilbyder vi både sprogundervisning via en jobplan, som gruppe- og eneundervisning.

Fordelen ved eneundervisning er, at der bliver taget udgangspunkt i kursistens ønsker og behov. Derudover kan undervisningen stiles mod en specifik branche, så man klar til det nye arbejde.

Gruppeundervisning er også en mulighed, hvor der undervises på faste dage og med kursusindhold, som rammer hele gruppen. Fordelen er, at der er andre kursister at sparre og derved udnyttes muligheden for kommunikation på kurset.

KURSUSBEVIS

Efter endt kursusforløb hos IBL Sprogservice udskrives et kursusbevis, der indikerer sprogligt niveau ud fra den europæiske referenceramme.

Dette kursusbevis er et værdifuldt dokument at vedhæfte sine jobansøgninger for at dokumentere de sproglige kvalifikationer.

Hent eksempel på kursusbevis ved at klikke her