Mere end 25 års erfaring

Partnere
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?Partner
Hvorfor IBL?
Man - Fre 08.00 - 16.00
Telefon: +45 7572 4333
Man - Fre 08.00 - 16.00
Man - Fre 08.00 - 16.00

HVEM ER VI,
LÆR OS AT KENDE,
& LIDT OM HVAD VI KAN

IBL Sprogservice har mere end 25 års erfaring i branchen og har siden opstarten serviceret mere end 25.000 danske og udenlandske kursister med at få netop deres sproglige behov opfyldt.

Det er lige fra privatpersonen med feriebolig i Spanien uden kendskab til sproget, til den udenlandske direktør, som er blevet flydende på dansk på rekordtid.

BRANCHENS BEDSTE
UNDERVISERE

IBL har hver måned over 40 freelance undervisere og oversættere på lønningslisten, samt en database med over 200 freelance undervisere & oversættere, så lige gyldigt hvor i landet der er behov har vi en kvalificeret underviser i nærheden.

Vores undervisere viser stor tilfredshed med at være en del af IBL Sprogservice, hvilket også ses i flere af vores undervisere der har være tilknyttet siden IBL første gang så dagens lys.

IBL Sprogservice har fra d.d. faste rammeaftaler med flere af landet største virksomheder.

Selve undervisning tilbyder vi på alle sprog og på alle niveauer. Vi har tilknytter et stort antal kompetente freelance-instruktører, der alle har undervisningserfaring og samtidig et fagligt og praktisk kendskab til erhvervslivet. Mange af vores instruktører er indfødte, der underviser i deres eget modersmål. Derudover er de alle håndplukkede ud fra krav om fleksibilitet og indlevelsesevne. På den måde er de i stand til hurtigt at tilegne sig viden inden for forskellige fag- og brancheområder. Således tilpasses undervisningen individuelt til hver kursus.

Se referencer

HVAD SIGER VORES KUNDER

OFTE STILLEDE
SPØRGSMÅL

Vi tilbyder individuelle tilrettelagte kurser, så prisen vil derfor variere efter behov.

Vi kan starte op blot med få dages mellemrum, typisk fra dag til dag.

IBL Sprogservice har lokaler i mere end de 10 største danske byer, men tilbyder også at komme ud til dig i virksomheden.

Hos IBL Sprogservice varer en lektion 40 minutter, men omregner gerne priserne til hele timer, hvis det passer dig bedre.

Der er fri mulighed for at aflyse eller rykke ens aftalte lektioner, dette skal blot ske hverdagen før inden kl. 14.00, ellers vil lektioner gå tabt.

Vi underviser på alle sproglige niveauer, og tilrettelægger undervisningen ud fra denne. Alle kan deltage.

Vi arbejder ikke med standardmaterialer, men udarbejder materialet ud fra kursistens ønsker og behov.

VORES TEAM

Medarbejer hos IBLsprog

Mariann Alrø

Indehaver
Medarbejder hos IBLsprog

Karin Gydesen

Sprogkonsulent/Jylland & Fyn
Færdig med sprogkursus

Mikkel Mejer

Sprogkonsulent/København
Medarbejer hos IBLsprog

Else Bredahl Petersen

Kursussekretær