Mere end 25 års erfaring

Partnere
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?Partner
Hvorfor IBL?
Man - Fre 08.00 - 16.00
Telefon: +45 7572 4333
Man - Fre 08.00 - 16.00
Man - Fre 08.00 - 16.00

Succeshistorier

Hos IBL Sprogservice har år 2018 været et år med store ændringer – i den positive retning vel at mærke.

Nogle af de positive ændringer er blandt andet, at vi har valgt at følge digitaliseringenstendensen og dermed indgår i en digital markedsstrategi.

Dette har bl.a. medført en komplet ny hjemmeside, nyt mere business-orienteret logo, udvidelse af undervisnings-lokationer, mere fokus på den rette markedsføring i den digitale retning og meget meget mere.

De mange nye lokationer og det nye digitale udtryk i form af hjemmeside har gjort, at vi dækker meget bredere og stort set med garanti kan tilbyde din virksomhed sprogundervisning i jeres by eller i en by meget nær jer.

Al den nødvendige information, din virksomhed har brug for, findes nemt og simpelt via navigering på vores nye forbedrede hjemmeside.

Vi håber, I vil tage godt imod vores mange nye tiltag, vi har valgt at gennemføre. Det har været en investering, som vi er sikre på, kommer os alle til gode kunder som medarbejdere.

Lærte at tale dansk på 3 mdr.

”Ihærdighed, vilje og gåpåmod sammenholdt med en kompetent underviser og de rigtige værktøjer – det er noget, man kommer rigtig langt med!”

En af vore trofaste kunder sendte en af deres udenlandske medarbejdere på kursus hos IBL Sprogservice.

Da der var tale om en nybegynder i dansk, behøvede vi ikke at teste nuværende sproglige niveau, men kunne gå direkte i gang med at finde behovet.

Dette var KLART! Han skulle lære dansk og det skulle gå hurtigt!

IBL Sprogservice planlagde i samarbejde med kursisten et stramt og fokuseret skema, da der var behov for udvikling i raketfart.

Kurset bestod af 60 enelektioner á 40 min.

Nedenfor ser du resultatet efter 40 lektioner

Resultatet taler for sig selv!