Mere end 25 års erfaring

Partnere
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?Partner
Hvorfor IBL?
Man - Fre 08.00 - 16.00
Telefon: +45 7572 4333
Man - Fre 08.00 - 16.00
Man - Fre 08.00 - 16.00

Nyheder – Hjemmeside

Vi har hos IBL Sprogservice i samarbejde med Acrovo ApS udviklet en komplet ny og forbedret hjemmeside. Hjemmesiden er en del af IBLs nye digitale omstilling.

www.iblsprog.dk vil for fremtiden gøre det lettere for kunderne at søge rundt i det sproglige univers. Du vil som gæst på siden hele tiden føle dig guidet igennem processen og indholdet, så vi sikrer os den helt optimale løsning for vores forbrugere.

I udviklingen af hjemmesiden har vi hos IBL i tæt sammenråd med Acrovos konsulenter haft fokus på funktionalitet og brugervenlighed.

Acrovo:

For os er IBL Sprogservice en fed virksomhed at arbejde sammen med. De er en yderst veletableret og meget professionel virksomhed. De stiller høje krav til deres nye site. IBL Sprogservice, er en virksomhed vi flere gange har benyttet, når vi har skulle lave sider uden for landets grænser. Vi har oplevet en 100% løst opgave HVER gang, med utrolig hurtig levering. De er altid imødekommende, uanset opgavens størrelse. De bryster sig af deres 25 års erfaring i branchen, og de mange geografiske områder de dækker. IBL Sprogservice gør dét bedre – bedre end det de andre er gode til. Vi forsætter glædeligt med at bruge IBL til alle vores fremtidige opgaver og vil give jer vores ubetinget varmeste anbefaling.

Vi har været yderste tilfredse:

“Vi har en i længere periode haft tanker om en ny hjemmeside, da den digitale omstilling banker kraftigt på døren. Da vi blev enige om en udvikling af den ny hjemmeside faldt Valget på Acrovo, da det unge, men yderst professionelle team hurtigt overbeviste os om, at de var villige til at “løbe den ekstra meter” for at få dette projekt i land” siger Mikkel Mejer, salg & marketing, IBL Sprogservice.

Se meget mere om den nye hjemmeside, og om hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed til bedre sproglig kommunikation på:

www.iblsprog.dk.

Vi håber alle vore besøgende vil tage godt imod den.

De sprogligste hilsner

IBL-TEAM