Mere end 25 års erfaring

Partnere
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?Partner
Hvorfor IBL?
Man - Fre 08.00 - 16.00
Telefon: +45 7572 4333
Man - Fre 08.00 - 16.00
Man - Fre 08.00 - 16.00

Offentlig kunde

Via et af vores samarbejder fik vi en henvendelse om, at tre ledere fra en offentlig organisation skulle opkvalificeres i engelsk inden for en specifik branche. Opgaven var klar: de skulle udvikle sig markant inden for et afgrænset område, og undervisningsforløbet skulle være fleksibelt grundet deltagernes varierende arbejdstider.

Opgaven skulle udføres på Sjælland. IBL Sprogservice fik arrangeret uforpligtende sprogsamtaler med de involverede parter og vi fik forventningsafstemt hele forløbet.

Konklusionen blev, at vi designede et forløb med tre gange eneundervisning. Grunden til at vi besluttede at lave tre forløb, skyldes, at deltagernes sproglig niveau var meget varierende, at der var for stor geografisk afstand mellem deltagerne, og sidst, at deres varierende arbejdstider gjorde det umuligt at samle dem på et tidspunkt, der var meningsfuldt for alle.

Men hvad gør man så, når den ene deltager – midt i et forløb – bliver sendt til den anden ende af landet for at arbejde?

Vi fik fat i en af vores jyske instruktører som via samtaler med vores sjællandske instruktør kunne overtage opgaven, uden at vores kursist kunne mærke ændringen.

Resultatet blev, at kunden forsat modtager undervisning hos os med meget stor tilfredshed.