Mere end 25 års erfaring

Partnere
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?Partner
Hvorfor IBL?
Man - Fre 08.00 - 16.00
Telefon: +45 7572 4333
Man - Fre 08.00 - 16.00
Man - Fre 08.00 - 16.00

Alk – Abelló Nordic A/S

ALK er en global forskningsdrevet medicinalvirksomhed, der fokuserer på forebyggelse, diagnostik og behandling af allergi. Virksomheden har omkring 2.000 medarbejdere samt datterselskaber, produktionsanlæg og distributører over hele verden. ALK’s hovedkontor ligger i Danmark, og virksomheden er noteret på NASDAQ Copenhagen

Vi fik en henvendelse fra vores kunde angående et russisk kulturforløb til tre receptionister hos Alk. Målsætningen var klar:

  • At lære få ord og vindinger på russisk for at udvise en reel interesse og respekt for de samarbejdspartnere og kunder, de har med at gøre. Selv et minimalt samtaleniveau på et andet sprog indikerer, at man tager arbejdet, kulturen og personerne seriøst, og at man er yderst professionel i sine samarbejder.
  • At blive introduceret til de forskelle i mentalitet og kulturelle forhold samt omgangsformer, som har betydning for den måde, vi møder samarbejdspartnere/kunder fra andre kulturer.

Receptionisterne havde ingen forkundskaber til russisk og kendte ikke til de kulturelle forskelle, der er mellem Rusland og Danmark.

Vi arrangerede en endags workshop med en af vores russisk-instruktører, som havde en hel dag med de tre medarbejdere. Vi fik udarbejdet materiale i form af en russisk håndbog, der fungerer som en guideline i receptionen og kan bruges fremadrettet også efter endt forløb gos IBL Sprogservice.

Resultatet var en succes, og håndbogen ligger fortsat inden for rækkevidde i receptionen.