Mere end 25 års erfaring

Partnere
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?Partner
Hvorfor IBL?
Man - Fre 08.00 - 16.00
Telefon: +45 7572 4333
Man - Fre 08.00 - 16.00
Man - Fre 08.00 - 16.00

Frederik Rønnows vej til Tyskland

Efter fantastiske sæsoner i Brøndby IF var der mange som spåede Frederik Rønnow en lys fremtid i det store udland. Den jyske målmand havde taget superligaen med storm. Ganske rigtig bankede flere storklubber på døren i løbet af sommeren og Frederiks navn var på de fleste fodboldinteresseredes læber.

Eintracht Frankfurt blev den heldige vinder af de mange bud på Frederik og Tyskland stod nu for døren. MEN hvad gør et ungt fodboldtalent ved den sproglige barriere, når han ikke har haft tysk siden folkeskolen, og når fodbolden siden barnsben har været den store drøm? Derud over står VM i fodbold og venter lige om hjørnet?

Man kontakter IBL Sprogservice!

 Frederik kontaktede os lige inden, han skulle rejse med landsholdet til VM – han var ”lost” ift. det tyske, og med et VM for døren er det ikke indlæring af tyske gloser, der har højeste prioritet.

Vi arrangerede et uforpligtende møde mellem Frederik og en af vore tyskundervisere. I fællesskab dannede de rammerne for Frederiks indlæring ud fra de mest nødvendige kriterier (han var meget presset på tid), og de fik udarbejdet en plan for, hvor og hvornår undervisningen skulle finde sted. Det kræver en del koordination at undervise en SÅ travl ung mand.

Resultatet blev, at Frederik nåede at få de rette værktøjer og ikke mindst en selvtillid ift at kaste sig ud i det tyske, som gjorde turen til Eintracht Frankfurt noget lettere. Frederik havde også fået ”hjemmearbejde” med på VM-turen.

Vi takker Frederik Rønnow for et godt forløb og ønsker ham al held og lykke i det store udland. Skulle det være et nyt land næste gang, så hjælper vi meget gerne igen med den sproglige del.