Mere end 25 års erfaring

Partnere
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?Partner
Hvorfor IBL?
Man - Fre 08.00 - 16.00
Telefon: +45 7572 4333
Man - Fre 08.00 - 16.00
Man - Fre 08.00 - 16.00
Svensk kursus

SVENSK KURSUS I CHARLOTTENLUND

Går du og leger med tanken om at lære et nyt sprog? Eller ønsker du at give de eksisterende sproglige kompetencer et Brush-up? Der kan være mange gode grunde til at vælge et svensk kursus i Charlottenlund. Måske skal du bruge det professionelt i forbindelse med dit job.

Vigtigheden i at kunne formulere sig korrekt på svensk i både skrift og tale har aldrig været større end det er i dag. Kommunikationen er en barriere hvor det let kan ske misforståelser.

Samhandlen med Sverige har gjort kommunikationen til en del af hverdagen i mange virksomheder. IBL Sprogservice tilbyder skræddersyet svensk kursus i Charlottenlund, samt åbne hold i svensk på alle niveauer.

Vi hjælper dig hele vejen og sikrer du kommer i mål.

FAG- OG BRANCHESPECIFIKT SPROGBRUG

Med et svensk kursus hos IBL Sprogservice er du i sikre hænder, hvad angår kvalitet, læring og udbytte.

Vi sikrer os at der bliver arbejdet med netop de områder som DU ønsker at forbedre. Vi målretter og tilpasser vores svensk kursus i Charlottenlund i forhold til branchespecifikt sprogbrug. Som kursist har du derfor selv mulighed for at medbringe dit eget fagspecifikke materiale, som vil indgå i undervisningen.

Vi har mere end 25 års erfaring med undervisning af erhvervsfolk indenfor alle brancher og vi skræddersyer hvert enkelt forløb, så du som kursist er sikret det optimale undervisningsudbytte.

Undervisere hos IBL Sprogservice har tavshedspligt, så alt materiale vil blive behandlet fortroligt.

START MED EN UFORPLIGTENDE SPROGSAMTALE

Hos IBL Sprogservice tilbyder og anbefaler vi at man starter med en uforpligtende sprogsamtale med en af vores professionelle undervisere, med ekspertise på hvert deres brancheområde. Denne danner grundlag for det endelige kursusforløb.

Her udarbejdes en vurdering af det nuværende sproglige niveau på svensk og man får afstemt forventningerne til kurset i form af kursusindhold, tid og sted for afviklingen.

Er der tale om undervisning på hold vil vi altid foretage en screening af de aktuelle kursister for at sikre en homogen holdsammensætning og dermed opnå det optimale udbytte.

Vi arbejder med niveauerne på ”den europæiske referenceramme for sprogindlæring”

Denne referenceramme er inddelt i 6 (7) niveauer, (begynder), A1, A2 – B1, B2 – C1, C2.

SÅDAN SIGER VORES ERHVERVSKUNDER

IBL Sprogservice har igennem en lang årrække undervist erhvervsfolk fra både store og små virksomheder på svensk kursus. Vi sætter en ære i at alle får den bedste service og bestræber os altid på, at levere lidt mere end kunden forventer, uanset om det er den lille enkeltmandsvirksomhed eller den store internationale virksomhed med mange tusinde medarbejdere. Vi er taknemmelige over at flere af dem har valgt, at udtrykke deres tilfredshed ved at give os en anbefaling.

VÆLG IMELLEM GRUPPE- OG ENEUNDERVISNING

Vi tilbyder svensk kursus i Charlottenlund både som eneundervisning og gruppeundervisning, se mere omkring fordele og ulemper.

ENEUNDERVISNING er den mest effektive og fleksible undervisning vi tilbyder. Her bestemmer du hvor der undervises, i vores lokaler, hos dig i din virksomhed og hvornår, dvs. din kalender bestemmer. Kursusindholdet er skræddersyet til dig ud fra en individuel samtale med underviseren. Efter samtalen vil der blive udarbejdet en undervisningsplan, som sikrer at du når hele vejen i mål. Med eneundervisning skal du ikke dele taletiden med andre, du får fuld taletid. Alt dette fordi forløbet er for DIG.

GRUPPEUNDERVISNING er den anden mulighed IBL Sprogservice tilbyder. Vi anbefaler, at der er max 6 deltagere på holdet, da vi med mere end 25 års erfaring, har kunnet konstatere, at her vil der stadig være plads til at alle kan blive hørt og få taletid som sikrer optimalt udbytte.

Undervisningstider og sted ofte være fast, da man ved gruppeundervisning er nødsaget til at tage hensyn til de andre deltagere, og flere kalendere skal afstemmes. Undervisning kan selvfølgelig altid ændres såfremt det ønskes på hele holdet.

Fordelene ved gruppeundervisning er, at man har mulighed for dialog og sparring med de andre deltagere. Der kan arbejdes i grupper med rollespil og arbejdsrelateret situationer. En anden bonus er at kursusgebyret ved gruppeundervisning kan deles så prisen pr. deltager på den måde bliver billigere.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ HELT STYR PÅ DET SVENSKE SPROG

Hos IBL Sprogservice arbejder vi dagligt med at forbedre de sproglige udfordringer man oplever i landets virksomheder. Vi arbejder yderst seriøst og professionelt for at gøre indlæringen lettere for vores kursister.

Vi tilbyder de mest effektive undervisningsmetoder, hvad enten du er privat, eller erhvervskunde.

 

Kontakt vore sprogkonsulenter allerede i dag på 75724333 eller IBLSPROG@IBLSPROG.DK og hør omkring vores svensk kursus i Charlottenlund.

Vi besvarer alle henvendelser indenfor MAX 24 timer.