Mere end 25 års erfaring

Partnere
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?Partner
Hvorfor IBL?
Man - Fre 08.00 - 16.00
Telefon: +45 7572 4333
Man - Fre 08.00 - 16.00
Man - Fre 08.00 - 16.00

WORKSHOP I KULTUR

Med vores workshops i kultur ruster vi medarbejderne til at samarbejde med udenlandske kolleger, og skaber bedre samarbejde på tværs af forskellige kulturer.

IKKE NOK AT TALE ENGELSK

Store dele af verden lærer at tale engelsk, hvilket forbedrer muligheden for succesfuld kommunikation. Men det ændrer ikke ved, at der stadig er meget forskellige kulturelle koder, som skal knækkes. Danske virksomheder kommer fremover i kontakt med flere og flere markeder. Så forskellige sprog- og kulturforståelse er et vigtig parameter som kan være dyrt at overse.

Kultur kurser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Et telefonopkald til Frankrig, en mail til Kina eller et møde med en kunde fra Tyskland. I mange virksomheder lever man i en international hverdag. Dette kan være spændende og givende, men til tider også frustrerende hvis ikke man har kendskab til de forskellige landes kultur og forretningskultur. Her hjælper vores workshops i kultur med ”Hvad skal man IKKE gøre” – ”Høflighedsfraser” – ”Gode samtale emner” – ”Sjove fakta” – ”Værdier” alt sammen noget som har stor værdi og kende til og derfor er meget efterspurgt i vores kurser.

Når man kommer fra forskellige kulturer, kan små ting, pludselig få stor betydning. De kan ikke blot koste ordrer og skabe gnidninger mellem medarbejderne. Det kan også betyde, at man ikke får udnyttet de mange forretningsmæssige fordele, der er ved at arbejde med folk fra mange kulturer.

FORBEREDELSE TIL IND- OG UDSTATIONERING

Det at kunne kommunikere med udenlandske virksomheder er vigtigt i sig selv. Sproget er også nøglen til at forstå et lands kultur.

Det kan koste virksomheder rigtig dyrt, når manglende forståelser for andre kulturer koster internationale ordrer og kontrakter. Hos mange danske virksomheder som er til stede internationalt, vælger man at tilbyde sin medarbejder, dennes ægtefæller og børn kurser både i sprog og kulturforståelse. Som i alle sammenhænge her i livet er det vigtig at have et godt og solidt bagland for at kunne præsterer og fungerer optimalt Derfor er det så vigtig at familien under en udstationering trives, ægtefællen kan begå sig i den fremmede kultur og klare sig sprogligt i dagligdagen, børnene kan følge med i skolen både sproglige og begå sig socialt. En velforberedt udstationering kan give mærkbare resultater på virksomhedens tilstedeværelse i udlandet.

Kontakt os i dag og få helt styr på de kulturelle forskelle

IBL Sprogservice arbejder dagligt med at forbedre de kulturelle udfordringer man oplever i landets virksomheder. Vi arbejder yderst seriøst og professionelt for at gøre indlæringen lettere for vores kursister.

Vi tilbyder de mest effektive undervisningsmetoder, hvad enten du er privat, eller erhvervskunde.

 

Kontakt vore sprogkonsulenter allerede i dag på 75724333 eller IBLSPROG@IBLSPROG.DK og hør mere omkring vores workshops i kultur.

Vi besvarer alle henvendelser indenfor MAX 24 timer.