Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

Accent kursus

Har du længe gået med en drøm i maven om at komme af med din halv-gebrokne danske accent? Med et accent kursus hos IBL Sprogservice har du mulighed for at gøre drømmen til virkelighed!

Vi tilbyder accent kurser inden for alle sprog på flere niveauer. Hvad end du er nybegynder, eller du har kendskab til accenten ved det sprog, du ønsker at forbedre dig i, har vi et kursus, der passer til netop dig.

 

Undervisning til både private og erhverv

Når du vælger at tilmelde dig et accent kursus hos IBL Sprogservice, er du i sikre hænder – både hvad angår kvalitet, læring og udbytte.

Det er med godt og vel 30 års erfaring, at vi kan tilbyde fagspecifikt og målrettet undervisning til både privatpersoner og erhvervsfolk inden for alle brancher.

Et forløb, der er skræddersyet til dig

Uanset om du gerne vil lære amerikansk accent, lære britisk accent eller noget helt tredje, så er du garanteret én ting – vi tilrettelægger altid kurset med udgangspunkt i dine kompetencer.

Vores undervisning er karakteriseret ved, at den matcher den enkelte kundes ønsker og behov. Det betyder, at det er dig, der har den største indflydelse på, hvad du kommer til at lære og blive bedre til.

Lær engelsk accent med vores hjælp

Kunne du godt tænke dig at få en flot engelsk accent, så skuespillerdrømmen kommer et skridt tættere på? Eller vil du gerne styrke din accent, så du kommer til at føle en større selvsikkerhed i arbejdslivet?

På vores accent kurser kommer du til at mærke vigtigheden af at kunne formulere sig med den rette accent. Du vil opleve, hvor stor indflydelse det at lære accent har på, hvor tryg du føler dig i et sprog.

Vores dygtige sprogundervisere hjælper dig igennem hele forløbet og sikrer, at du kommer i mål med dine ønsker.

Bliv undervist alene eller i grupper – tilmeld dig engelsk accent kursus

Foretrækker du at blive undervist en-til-en, så fokus kun er på dig? Eller er du mere tryg ved at blive undervist i en gruppe? Hos IBL sprogservice tilbyder vi både eneundervisning og gruppeundervisning.

Fordele ved eneundervisning:

  • Fokus på dig
  • Du bestemmer tid og sted
  • Det mest effektive

Fordele ved holdundervisning:

  • Sparring og dialog med andre deltagere
  • Billigere end eneundervisning
  • Oplagt for virksomheder

Lær accent – kontakt os allerede i dag

For IBL Sprogservice er det vores målsætning at forbedre de sproglige udfordringer, du kan møde – både som privatperson og i en virksomhed.

Du kan fange os på telefon 75724333 eller ved at sende en mail til INFO@IBLSPROG.DK. Så kan du høre meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 12 timer.