Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

ANDRE SPROG

Fandt du ikke det sprog du søgte på listen, så kontakt os endelig.

Vi har erfaring med kurser i stort set alle sprog. Har dog kun listet de mest efterspurgte. Men kan undervise i alt fra afrikaans til dansk, og alt det derimellem.

For os er det vigtigst at du kommer i mål med dine ønsker.

Hos IBL er du i sikre hænder, hvad angår kvalitet i undervisningen og du kan forvente optimalt udbytte.

VÆLG IMELLEM GRUPPE- OG ENEUNDERVISNING

Vi tilbyder sprogkurser både som undervisning, One-to-One og i små grupper.

Se mere omkring fordele og ulemper.

One-to-One, er den mest effektive og fleksible undervisningsform. Her bestemmer du, hvor der undervises. Det kan være i vores lokaler i Vejle, Odense eller København, eller passer det bedre at underviseren kommer til  dig i din virksomhed, kan det også lade sig gøre. Vi har undervisere bosiddende geografisk over hele Danmark.

Vi kommer hvor og hvornår det passer i din kalender.

Gruppeundervisning er en anden mulighed, hvis I er flere personer i virksomheden som ønsker at blive undervist sammen i en gruppe.

Læs mere om de to undervisningsformer her.

PRØV OS AF... START MED EN FREE TRIAL

Det kan være en stor og svær beslutning at starte på intensiv sprogundervisning. Hvad skal man vælge? Vi står inde for, og er stolte af, de resultater vi allerede har opnået igennem undervisning af mere end 30.000 kursister. Vi tilbyder derfor inden du beslutter dig en Free Trial – som er en uforpligtende online samtale med en underviser. Her får du en smagsprøve på, hvordan undervisningen foregår og vi får en vurdering af dine sproglige kompetencer, som vil danne grundlag for det endelige kursusforløb.

Vi arbejder med niveauerne på ”Den europæiske referenceramme for sprogindlæring”. Denne referenceramme er inddelt i 6 (7) niveauer, (begynder), A1, A2 – B1, B2 – C1, C2.

FAG- OG BRANCHESPECIFIK SPROGBRUG

Med et sprogkursus hos IBL er du i sikre hænder, hvad angår kvalitet, læring og udbytte.

Vi arbejder med praktisk anvendelse af sproget og med fokus på de områder som DU ønsker at forbedre. Vi målretter og tilpasser også gerne vores sprogkurser i forhold til branchespecifik sprogbrug. Som kursist har du derfor selv mulighed for at medbringe eget fagspecifikt materiale, som kan indgå i engelskundervisningen.

Vi har mere end 25 års erfaring med undervisning af erhvervsfolk og private inden for alle brancher og vi skræddersyer hvert enkelt forløb, så du som kursist er sikret er optimalt udbytte af kurset.
Vores undervisere har tavshedspligt, så alt materiale vil blive behandlet fortroligt.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ HELT STYR PÅ DINE SPROGLIGE KOMPETENCER

Hos IBL Sprogservice arbejder vi dagligt med at forbedre de sproglige udfordringer man oplever i landets virksomheder. Vi arbejder yderst seriøst og professionelt for at gøre indlæringen lettere for vores kursister.

Vi tilbyder de mest effektive undervisningsmetoder, hvad enten du er privat, eller erhvervskunde.

Kontakt vores sprogkonsulenter allerede i dag på 7572 4333 eller INFO@IBLSPROG.DK og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i hus med de sproglige udfordringer.

Vi besvarer alle henvendelser indenfor MAX 12 timer.

Undervisning dansk og lær dansk kursus

ERFARING MED UNDERVISNING I ALLE SPROG

VI MÅLRETTER OG TILPASSER KURSET TIL DIT NIVEAU OG BEHOV.
BRUSH-UP ELLER NYSGERRIG PÅ AT LÆRE ET HELT NYT SPROG?