Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

NORSK KURSER

Går du og leger med tanken om at lære norsk som dansker? Eller ønsker du at give de eksisterende sproglige kompetencer et brush-up? Så kan vores norsk sprogkursus noget for dig? Der kan være mange gode grunde til at vælge et norsk kursus. Måske du skal bruge det professionelt i forbindelse med dit job.

Vigtigheden i at kunne formulere sig korrekt på norsk i både skrift og tale har aldrig været større end det er i dag. Kommunikationen er en barriere hvor det let kan ske misforståelser.

Samhandlen med Norge har gjort kommunikationen til en del af hverdagen i mange virksomheder. IBL Sprogservice tilbyder skræddersyede norskkurser samt åbne hold i norsk på alle niveauer. Kontakt os og hør omkring muligheden for åbne hold i norsk.

Vi hjælper dig hele vejen i mål med din norskundervisning.

HVORFOR GÅ TIL NORSKUNDERVISNING?

Norskundervisning kan være brugbart i et væld af sammenhænge. I professionelt øjemed kan der være forskellige årsager til at det er gunstigt at tage norskundervisning. Det kan være at du arbejder i en virksomhed, hvor kommunikationen foregår på norsk eller måske har du kundekontakt med norsktalende personer. I disse henseender vil sprogkundskaber i norsk både være med til at facilitere kommunikationen og til at opbygge tillid mellem de involverede parter. Det kan også tænkes at du skal til at arbejde i udlandet og derfor har behov for at forberede dig sprogligt. Også til dette formål tilbyder vi udførlig og skræddersyet norskundervisning.

I private sammenhænge kan norskundervisning også være en særdeles kærkommen investering. Det kan være at du, som privat person skal rejse i udlandet eller sågar flytte udenlands permanent og gerne vil have et solidt afsæt for at kunne gebærde dig på norsk. Det kan også være at du udelukkende af ren interesse godt kunne tænke dig at dygtiggøre dig på norsk. Vi tilpasser vores undervisning i norsk ud fra DU har brug for.

Ved at deltage i målrettet norskundervisning hos IBL Sprogservice bliver du klædt ordentlig på til at klare dig i lige præcis de sproglige sammenhænge, som du står over for – vores norske kurser tager nemlig altid afsæt i dit personlige behov.

FAG- OG BRANCHESPECIFIK SPROGBRUG

Med et norsk kursus hos IBL Sprogservice er du i sikre hænder, hvad angår kvalitet, læring og udbytte.

Vi sikrer os, at der bliver arbejdet med netop de områder som DU ønsker at forbedre. Vi målretter og tilpasser kurset i forhold til branchespecifikt sprogbrug. Som kursist har du derfor selv mulighed for at medbringe dit eget fagspecifikke materiale, som vil indgå i norskundervisningen.

Vi har mere end 25 års erfaring med undervisning af erhvervsfolk indenfor alle brancher og vi skræddersyer hvert enkelt forløb, så du som kursist er sikret det optimale undervisningsudbytte.

Vores undervisere har ikke kun stor erfaring med norsk kursus for danskere, men også mange andre sprogkombinationer.

Underviserne hos IBL Sprogservice har tavshedspligt, så alt materiale vil blive behandlet fortroligt.

NORSK KURSUS: PRØV OS AF... START MED EN FREE TRIAL

Det kan være en stor og svær beslutning at starte på et kursus i norsk. Hvad skal man vælge? Vi står inde for, og er stolte, af de resultater vi allerede har opnået igennem undervisning af mere end 30.000 kursister. Vi tilbyder derfor inden du beslutter dig en Free Trial – som er en uforpligtende online samtale med en underviser. Her får du en smagsprøve på, hvordan undervisningen foregår og vi får en vurdering af dine sproglige kompetencer, som vil danne grundlag for det endelige kursusforløb.

Vi arbejder med niveauerne på ”Den europæiske referenceramme for sprogindlæring”. Denne referenceramme er inddelt i 6 (7) niveauer, (begynder), A1, A2 – B1, B2 – C1, C2.

VÆLG IMELLEM GRUPPE- OG ENEUNDERVISNING

Vi tilbyder norskkurser både som undervisning one-to-one og i små grupper, se mere omkring fordele og ulemper her.

Norsk undervisning kan foregå på følgende måder:

One-to-one er den mest effektive og fleksible undervisningsform. Her bestemmer du, hvor der undervises, i vores lokaler i Vejle, Odense eller København eller hos dig i din virksomhed i hele landet og hvornår, dvs. din kalender bestemmer.

Gruppeundervisning er en anden mulighed, hvis I er flere i virksomheden som ønsker at blive undervist sammen i en gruppe.

Læs mere om de to undervisningsformer her.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ HELT STYR PÅ DINE NORSKE KOMPETENCER

Hos IBL Sprogservice arbejder vi dagligt med at forbedre de sproglige udfordringer man oplever i landets virksomheder. Vi arbejder yderst seriøst og professionelt for at gøre indlæringen lettere for vores kursister.

Vi tilbyder de mest effektive undervisningsmetoder, hvad enten du er privat, eller erhvervskunde.

Lær norsk som dansker: Kontakt vores sprogkonsulenter allerede i dag på 7572 4333 eller INFO@IBLSPROG.DK og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i hus med de norske udfordringer.

Vi besvarer alle henvendelser indenfor MAX 12 timer.

Undervisning i norsk og norsk kursus for danskere

KAN DU
NORSK?

VI MÅLRETTER OG TILPASSER KURSET TIL DIT NIVEAU OG BEHOV. BRUSH-UP ELLER NYSGERRIG PÅ AT LÆRE ET HELT NYT SPROG?