Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

TYSK kurser

Går du og leger med tanken om at lære tysk? Ønsker du at give de eksisterende sproglige kompetencer et brush-up? Eller ønsker du blot generel undervisning i tysk?  Der kan være mange gode grunde til at vælge et tysk kursus. Måske skal du bruge det professionelt i forbindelse med dit job.

Vigtigheden i at kunne formulere sig korrekt på tysk i både skrift og tale har aldrig været større end det er i dag.

Globaliseringen har gjort tysk til en uundgåelig del af hverdagen i mange virksomheder. Hos IBL Sprogservice tilbyder vi skræddersyede tyskkurser og åbne hold i tysk på alle niveauer.

Vi hjælper dig hele vejen i mål med din tysk undervisning.

HVORFOR GÅ TIL TYSKUNDERVISNING?

Tyskundervisning kan være brugbar i et væld af sammenhænge. I professionelt øjemed kan der være forskellige årsager til at det er gunstigt at tage tyskundervisning. Det kan være at du arbejder i en virksomhed, hvor kommunikationen foregår på tysk eller måske har du kundekontakt med tysktalende personer. I disse henseender vil sprogkundskaber i tysk både være med til at facilitere kommunikationen og til at opbygge tillid mellem de involverede parter. Det kan også tænkes at du skal til at arbejde i udlandet og derfor har behov for at forberede dig sprogligt. Også til dette formål tilbyder vi udførlig og skræddersyet tyskundervisning.

I private sammenhænge kan tyskundervisning også være en særdeles kærkommen investering. Det kan være at du skal rejse i udlandet eller sågar flytte udenlands permanent og gerne vil have et solidt afsæt for at kunne gebærde dig på tysk. Det kan også være at du udelukkende af ren interesse godt kunne tænke dig at dygtiggøre dig på tysk. Ved at deltage i målrettet tyskundervisning hos IBL Sprogservice bliver du klædt ordentlig på til at klare dig i lige præcis de sproglige sammenhænge, som du står over for – vores kurser tager nemlig altid afsæt i dit personlige behov.

FAG- OG BRANCHESPECIFIK SPROGBRUG

Med et tyskkursus hos IBL Sprogservice er du i sikre hænder, hvad angår kvalitet, læring og udbytte.

Vores undervisning på tysk sikrer, at der bliver arbejdet med netop de områder som DU ønsker at forbedre. Vi målretter og tilpasser tyskkurser i forhold til branchespecifikt sprogbrug. Som kursist har du derfor selv mulighed for at medbringe dit eget fagspecifikke materiale, som vil indgå i tyskundervisningen.

Vi har mere end 25 års erfaring med undervisning af erhvervsfolk indenfor alle brancher og vi skræddersyer hvert enkelt forløb, så du som kursist er sikret det optimale undervisningsudbytte.

Undervisere hos IBL Sprogservice har tavshedspligt, så alt materiale vil blive behandlet fortroligt.

PRØV OS AF... START MED EN FREE TRIAL

Det kan være en stor og svær beslutning at starte på intensiv sprogundervisning f.eks. kursus i tysk. Hvad skal man vælge? Vi står inde for, og er stolte af, de resultater vi allerede har opnået igennem undervisning af mere end 30.000 kursister. Vi tilbyder derfor inden du beslutter dig en Free Trail – som er en uforpligtende online samtale, med en underviser. Her får du en smagsprøve på, hvordan undervisningen foregår og vi får en vurdering af dine sproglige kompetencer, som vil danne grundlag for det endelige kursusforløb.

Vi arbejder med niveauerne på ”Den europæiske referenceramme for sprogindlæring”. Denne referenceramme er inddelt i 6 (7) niveauer, (begynder), A1, A2 – B1, B2 – C1, C2.

VÆLG IMELLEM GRUPPE- OG ENE TYSK UNDERVISNING

Vi tilbyder tyskkurser både som eneundervisning og gruppeundervisning, se mere omkring fordele og ulemper.

Vores tysk sprogkursus tilbydes på følgende måder:

One-to-one er den mest effektive og fleksible undervisningsform. Her bestemmer du, hvor der undervises, i vores lokaler, eller hos dig i din virksomhed og hvornår, dvs. din kalender bestemmer.

Gruppeundervisning er den anden mulighed, hvis I er flere i virksomheden som ønsker at blive undervist sammen i en gruppe.

Læs mere om de to undervisningsformer her.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ HELT STYR PÅ DINE TYSKE KOMPETENCER

Hos IBL Sprogservice arbejder vi dagligt med at forbedre de sproglige udfordringer man oplever i landets virksomheder via sprogkurser. Vi arbejder yderst seriøst og professionelt for at gøre indlæringen lettere for vores kursister. Vi tilbyder de mest effektive undervisningsmetoder, hvad enten du er privat, eller erhvervskunde.

Kontakt vores sprogkonsulenter omkring tysk kursus allerede i dag på 7572 4333 eller INFO@IBLSPROG.DK og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i hus med de tyske udfordringer.

Vi besvarer alle henvendelser indenfor MAX 12 timer.

SPRECHEN SIE DEUTSCH?

VI MÅLRETTER OG TILPASSER KURSET TIL DIT NIVEAU OG BEHOV.
BRUSH-UP ELLER NYSGERRIG PÅ AT LÆRE ET HELT NYT SPROG?