Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

TYSK kurser

Drømmer du om at kunne snakke og forstå tysk? Eller er det nødvendigt, at du lærer tysk på grund af dit arbejde? Måske ønsker du blot at opfriske dine tyskkundskaber? Uanset hvad kan det være en fordel at tage et tyskkursus.

Hos IBL Sprogservice tilbyder vi både individuelle og skræddersyede kurser i tysk samt åbne hold i tysk. Vi har kurser, der henvender sig til alle niveauer, så det har ingen betydning, hvor stort et kendskab du har til det tyske sprog. Derfor kan du være sikker på, at du kan finde et tysk kursus for dig.

Vælger du et kursus i tysk hos os, er du garanteret en god undervisning, hvor vi fokuserer på, at du får så meget som muligt ud af det. For os er det vigtigt, at alle vores kursister får en større selvtillid, når det kommer til at kommunikere på tysk.

Derfor er det en fordel med et tysk sprogkursus

Hvis du gerne vil kommunikere med vores tyske naboer, bliver det meget nemmere, når du kan tale og forstå tysk. Tysk bliver desuden ikke kun talt i Tyskland. Det er ligeledes et sprog, som du kan bruge i eksempelvis Østrig samt i Schweiz.

Et tysk sprogkursus kan være nyttigt i en bred vifte af sammenhænge og situationer. I forhold til dine karrieremuligheder kan det være en fordel, hvis du kan tysk. Det kan ydermere være, at du allerede arbejder i en virksomhed, hvor meget af kommunikationen foregår på tysk.

Måske skal du studere i Tyskland og læse en masse litteratur på tysk. Det kan også være, at du skal flytte til Tyskland permanent eller i en kort periode. I alle disse situationer er det klart værd at overveje at gå til tyskundervisning.

Der kan være rigtig mange grunde til, hvorfor du gerne vil gå til undervisning i tysk. Uanset formålet tilbyder vi effektive og målrettede tyskkurser til alle, der ønsker at lære tysk eller forbedre deres sprogkompetencer.

Hvis du vælger at deltage i et af vores tyskkurser, sørger vi for, at du bliver klar til at kunne klare lige netop det, som du står overfor. Et tyskkursus hos IBL Sprogservice bliver lavet ud fra dine personlige ønsker og behov, så du får den undervisning, som du har brug for.

Målrettet undervisning på tysk med fokus på fag- og branchespecifikt sprogbrug

Hos IBL Sprogservice har vi skabt trygge rammer, så du kan lære tysk på en behagelig og rar måde. Dog fokuserer vi ikke kun på, at undervisningen skal være behagelig. For os er det ligeledes alfa og omega, at undervisningen bærer præg af kvalitet, udbytte og læring. Derfor kan du forvente alle disse ting, når du modtager tyskundervisning hos os.

Har du et specifikt område, som du gerne vil arbejde med og forbedre inden for det tyske sprog, er det bestemt en mulighed. Vores tysk undervisning fokuserer på lige præcis det, som du har af ønsker og behov.

Det vil sige, at vi gerne tilpasser et tysk kursus ud fra eksempelvis fag- og branchespecifikt sprogbrug, hvis det er nødvendigt for dig. Er du kursist hos os, har du udover dette også mulighed for at tage dit eget fagspecifikke materiale med, som du ønsker skal bidrage til undervisningen.

Vælger du at medbringe noget af dit eget materiale, kan du være sikker på, at det bliver behandlet fortroligt. Alle vores undervisere har nemlig tavshedspligt.

Start med en gratis og uforpligtende samtale om vores tysk undervisning

Er du i tvivl om, hvem du skal vælge til at hjælpe dig med at komme i mål med at lære det tyske sprog? Det kan vi godt forstå. Der findes et hav af forskellige muligheder, så det er ikke helt nemt at vælge.

Derfor tilbyder vi hos IBL Sprogservice, at du kan få en gratis smagsprøve på, hvad du kan forvente som kursist hos os. Vores gratis smagsprøve indebærer en uforpligtende online samtale med en underviser. Vores underviser vil fortælle dig, hvordan vores tysk undervisning foregår. Desuden giver det os en mulighed for at få en fornemmelse for, hvad du har brug for, når det kommer til at lære tysk.

Vælg et kursus i tysk som eneundervisning eller gruppeundervisning

IBL Sprogservice har mange års erfaring med at undervise i tysk. Gennem årene har vi undervist over 30.000 forskellige kursister.
Vi underviser inden for alle brancher og skræddersyr alle forløb. Derudover arbejder vi med niveauerne på ”Den europæiske referenceramme for sprogindlæring”. Denne referenceramme er opdelt i 6 (7) niveauer. Disse niveauer er følgende: (begynder), A1, A2 – B1, B2 – C1 og C2.
Du kan ydermere selv vælge, om du ønsker vores tyskundervisning som eneundervisning eller som gruppeundervisning. Det er forskelligt, hvad folk foretrækker, hvorfor vi har valgt at tilbyde begge former for undervisning. Du kan læse mere om de to forskellige undervisningsformer her.

Vil du gerne lære tysk? Kontakt os og få hjælp til at forbedre dine tyske sprogkompetencer

Det betyder ikke noget, om du er privatkunde eller erhvervskunde. Vi hjælper alle, der har lyst til at forbedre deres sproglige kompetencer inden for det tyske sprog. Hos IBL Sprogservice hjælper vi hver dag kursister med at blive bedre til tysk, og det er vi meget glade for.
Har du spørgsmål til vores tyskkurser, eller vil du bare gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig godt på vej? Så er du velkommen til at kontakte vores sprogkonsulenter vedrørende et tysk kursus via tlf. 75 72 43 33 eller mail info@iblsprog.dk. Vi bestræber på at svare på alle henvendelser inden, at der er gået 12 timer.

Hvorfor gå til tysk undervisning?

Et tysk sprogkursus kan være nyttigt i en bred vifte af sammenhænge og situationer i arbejdsøjemed og på uddannelse.

Bør jeg vælge gruppe- eller eneundervisning?

Eneundervisning er for dig der ønsker meget effektiv undervisning. Ellers er gruppeundervisning især egnet til firmaer med flere medarbejdere der skal på tysk kursus.

Hvad koster undervisning på tysk?

Start med en gratis og uforpligtende samtale om vores tysk undervisning, så vi kan få en fornemmelse af hvad du har brug for til at lære tysk.

Undervisning tysk og kursus i tysk

SPRECHEN SIE DEUTSCH?

VI MÅLRETTER OG TILPASSER KURSET TIL DIT NIVEAU OG BEHOV.
BRUSH-UP ELLER NYSGERRIG PÅ AT LÆRE ET HELT NYT SPROG?