Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

WORKSHOP I KULTUR

Med vores workshops i kultur ruster vi medarbejderne til at samarbejde med udenlandske kolleger, og skaber bedre samarbejde på tværs af forskellige kulturer.

IKKE NOK AT TALE ENGELSK

Store dele af verden lærer at tale engelsk, hvilket forbedrer muligheden for succesfuld kommunikation. Men det ændrer ikke ved, at der stadig er meget forskellige kulturelle koder, som skal knækkes. Danske virksomheder kommer fremover i kontakt med flere og flere markeder. Så forskellige sprog- og kulturforståelse er et vigtig parameter som kan være dyrt at overse.

Et telefonopkald til Frankrig, en mail til Kina eller et møde med en kunde fra Tyskland. I mange virksomheder lever man i en international hverdag. Dette kan være spændende og givende, men til tider også frustrerende hvis ikke man har kendskab til de forskellige landes kulturer og forretningskultur. Her hjælper vores workshops i kultur med ”Hvad skal man IKKE gøre” – ”Høflighedsfraser” – ”Gode samtale emner” – ”Sjove fakta” – ”Værdier” alt sammen noget som har stor værdi at kende til og derfor er meget efterspurgt i vores kurser.

Når man kommer fra forskellige kulturer, kan små ting, pludselig få stor betydning. De kan ikke blot koste ordrer og skabe gnidninger mellem medarbejderne. Det kan også betyde, at man ikke får udnyttet de mange forretningsmæssige fordele, der er ved at arbejde med folk fra mange kulturer.

FORBEREDELSE TIL IND- OG UDSTATIONERING

Det at kunne kommunikere med udenlandske virksomheder er vigtigt i sig selv. Sproget er også nøglen til at forstå et lands kultur.

Det kan koste virksomheder rigtig dyrt, når manglende forståelser for andre kulturer koster internationale ordrer og kontrakter. Hos mange danske virksomheder som er til stede internationalt, vælges der ofte at tilbyde medarbejdere samt evt. ægtefæller samt børn kurser i sprog og kulturforståelse. Som i alle sammenhænge her i livet er det vigtig at have et godt og solidt bagland for at kunne præsterer og fungerer optimalt Derfor er det så vigtig at familien under en udstationering trives, ægtefællen kan begå sig i den fremmede kultur og klare sig sprogligt i dagligdagen, børnene kan følge med i skolen både sproglige og begå sig socialt. En velforberedt udstationering kan give mærkbare resultater på virksomhedens tilstedeværelse i udlandet.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ HELT STYR PÅ DE KULTURELLE FORSKELLE

IBL Sprogservice arbejder dagligt med at forbedre de kulturelle udfordringer man oplever i landets virksomheder. Vi arbejder yderst seriøst og professionelt for at gøre indlæringen lettere for vores kursister.

Vi tilbyder de mest effektive undervisningsmetoder, hvad enten du er privat, eller erhvervskunde.

Kontakt vore sprogkonsulenter allerede i dag på 75724333 eller INFO@IBLSPROG.DK og hør mere omkring vores workshops i kultur.

Vi besvarer alle henvendelser indenfor MAX 12 timer.

Undervisning dansk og lær dansk kursus

FORSTÅ DE KULTURELLE FORSKELLE

SAMARBEJDE PÅ TVÆRS AF FORSKELLIGE KULTURER!
SPROGET ER NØGLEN