Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

DANSK UDTALE KURSUS

Dansk er et af de sprog i verden, der er sværest at lære, specielt fordi de danske lyde er vanskelige at mestre. Udfordringer med dansk udtale kan være til stor gene for den enkelte og en altoverskyggende hæmsko på daglig basis.

Her på dette sprogkursus hjælper vi dig med at få den helt rigtige lyd i udtalen, samt den sikkerhed du har brug for som du tør bruge det danske sprog i hverdagen.

Hvorfor er udtaletræning vigtig?

Den danske udtale er kendt for at være en af de sværeste at mestre og forstå. Mange tilflyttere oplever at det er udtalen, der volder det allerstørste besvær, når det kommer til at lære dansk.

På traditionelle sprogkurser i dansk skal der være tid til alle dele af sprogindlæringen, herunder både grammatik, sætningskonstruktion, konversationsøvelser m.m. Derfor er der i sidste ende kun sparsomt med tid til ren udtaletræning. Besvær med dansk udtale er i langt højere grad en hæmsko, end fejlagtig dansk grammatik. Hvis man hyppigt oplever at andre ikke kan forstå det man siger, kan der opstå så meget usikkerhed på egen dansk udtale, at man ikke tør udfolde sig på dansk.

Til Dansk udtaletræning bryder vi barriererne ned og sikrer dig, at du fremadrettet kan udtale danske ord med ro i maven.

Lær dansk udtale: Målgruppe

Vores kursus i udtaletræning er for dig der gerne vil forbedre din danske udtale, og sikre at du bliver forstået, når du taler dansk– både i privat og professionelt øjemed.

Det kan være at en tydeligere og mere perfekt dansk udtale kan hjælpe til at skabe autoritet og troværdighed over for dine medarbejdere. Eller måske en forbedret udtale kan hjælpe dig til at blive bedre forstået af kolleger eller samarbejdspartnere. Det kan også være, at du gerne vil kunne indgå ubesværet i sociale sammenhænge på dansk, blandt venner og familie. Alt dette kan et kursus i dansk udtale hjælpe dig med.

Vi arbejder målrettet med de mest gængse og almindelige udfordringer, men arbejder samtidig altid ud fra dit nuværende sproglige niveau, så vi sikrer dig optimalt udbytte af undervisningen.

Kurset egner sig til alle sproglige niveauer.

Kursets formål

 • At styrke deltagerens mundtlige dansk gennem taletræning og udvidelse af aktivt ordforråd
 • At give deltageren selvtillid og sikkerhed i sproget med fokus på udtaletræning
 • At forbedre kursistens udtale markant

Kursets indhold

Der tales dansk på kurset, og arbejdes målrettet med at forbedre kursistens udtale. Der arbejdes med sproget melodi, rytme og tryk på specielle lyde som kan volde problemer.

Kurset foregår som eneundervisning enten på din arbejdsplads, på en af vores lokationer eller online via Microsoft Teams.

Kursuslængde

Kurset er skræddersyet og individuelt tilpasset den enkelte ift. ønsker og behov. Der undervises mellem 10 – 60 timer (á 60 min) afhængig af udgangspunktet. Inden kursusstart tilbyder vi derfor et opstartsmøde med en underviser for en vurdering af startniveau og kursuslængde.

Kurserne afvikles hos IBL Sprogservice, på din arbejdsplads i hele Danmark eller online hvis det passer dig bedre.

 • VEJLE Skomagervej 3B – 7100 Vejle
 • KØBENHAVN Raffinaderivej 8, bygning B, 1. sal, 2300 København S
 • ODENSE Kochsgade 31D, 5000 Odense

Pris

Kontakt os for tilbud på et skræddersyet kursusforløb og et uforpligtende opstartsmøde.

Bliv bedre til dansk udtale: Kontakt os for at høre mere

  Hos IBL sprogservice tilbyder vi sprogundervisning i ALLE sprog, nedenfor ses en liste over de mest populære sprog vi underviser i.

  Finder du ikke det sprog du netop søger, så kontakt vore sprogkonsulenter allerede i dag på 75724333, eller INFO@IBLSPROG.DK

  Undervisning dansk og lær dansk kursus

  ER UDTALEN EN BARRIERE FOR AT TALE DANSK?

  KOM PÅ FORKANT MED DE DANSKE LYDE
  SÅ DU FORSTÅR.. OG BLIVER FORSTÅET AF DANSKERNE

  b.type = "text/javascript";b.async = true; b.src = "https://snap.licdn.com/li.lms-analytics/insight.min.js"; s.parentNode.insertBefore(b, s);})();}