Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

Spansk kurser

Går du og leger med tanken om at lære spansk Eller ønsker du at give de eksisterende sproglige kompetencer et brush-up? Så kan vores spansk sprogkursus noget for dig? Der kan være mange gode grunde til at vælge et spansk kursus. Måske skal du bruge det professionelt i forbindelse med dit job.

Vigtigheden i at kunne formulere sig korrekt på spansk i både skrift og tale har aldrig været større end det er i dag.

Globaliseringen har gjort spansk til en stor del af hverdagen i mange virksomheder. Hos IBL Sprogservice tilbyder vi skræddersyet spanskkursus, samt åbne hold i spansk på alle niveauer.

Vi hjælper dig hele vejen og sikrer at du kommer i mål med din spanskundervisning.

HVORFOR GÅ TIL SPANSKUNDERVISNING?

Sprog er et middel til at kunne kommunikere med andre mennesker. For os er det vigtigste at du når dit mål.

Har du brug for et brush-up og få større sikkerhed i sproget? – Har du fået nyt job som kræver flere spanske kompetencer? Har du ønsker om at lære spansk fra begyndelsen? Uanset hvad dit behov er, vil vi sørge for at hjælpe dig i mål med intensiv spansk undervisning.

Hos IBL har vi fokus på den praktiske anvendelse af sproget. Det betyder at du allerede efter første undervisning ville kunne mærke en forskel. Vi tilpasser vores undervisning i spansk ud fra DU har brug for.

FAG- OG BRANCHESPECIFIK SPROGBRUG

Med et spansk kursus hos IBL Sprogservice er du i sikre hænder, hvad angår kvalitet, læring og udbytte.

Vi sikrer os, at der bliver arbejdet med netop de områder som DU ønsker at forbedre. Vi målretter og tilpasser kurset i forhold til branchespecifikt sprogbrug. Som kursist har du derfor selv mulighed for at medbringe dit eget fagspecifikke materiale, som vil indgå i spanskundervisningen.

Vi har mere end 25 års erfaring med undervisning af erhvervsfolk indenfor alle brancher og vi skræddersyer hvert enkelt forløb, så du som kursist er sikret det optimale undervisningsudbytte. Vi tilbyder også spansk privatundervisning til private.

Undervisere hos IBL Sprogservice har tavshedspligt, så alt materiale vil blive behandlet fortroligt.

VÆLG IMELLEM GRUPPE- OG ENE SPANSK UNDERVISNING

Vi tilbyder spanskurser både som undervisning one-to-one og i små grupper, se mere omkring fordele og ulemper her.

Kurser i spansk kan foregå på følgene måder:

One-to-one er den mest effektive og fleksible undervisningsform. Her bestemmer du, hvor der undervises, i vores lokaler i Vejle, Odense eller København eller hos dig i din virksomhed i hele landet og hvornår, dvs. din kalender bestemmer.

Gruppeundervisning er en anden mulighed, hvis I er flere i virksomheden som ønsker at blive undervist sammen i en gruppe.

Læs mere om de to undervisningsformer her.

PRØV OS AF... START MED EN FREE TRIAL

Det kan være en stor og svær beslutning at starte på et kursus i spansk. Hvad skal man vælge? Vi står inde for, og er stolte, af de resultater vi allerede har opnået igennem undervisning af mere end 30.000 kursister. Vi tilbyder derfor inden du beslutter dig en Free Trial – som er en uforpligtende online samtale med en underviser. Her får du en smagsprøve på, hvordan undervisningen foregår og vi får en vurdering af dine sproglige kompetencer, som vil danne grundlag for det endelige kursusforløb.

Vi arbejder med niveauerne på ”Den europæiske referenceramme for sprogindlæring”. Denne referenceramme er inddelt i 6 (7) niveauer, (begynder), A1, A2 – B1, B2 – C1, C2.

FAKTA OM DET SPANSKE SPROG

Det spanske sprog falder ind under den romanske sproggruppe, som har dets oprindelse i det latinske.

Af de romanske sprog er spansk det mest talte sprog, både med hensyn til antallet af personer der har spansk som modersmål og antallet af lande, hvor det er det officielle sprog.

Spansk er modersmål for ca. 450 millioner mennesker, der er spredt over hele verden. Der er 19 spansktalende lande, samt 7 lande og territorier, hvor spansk tales af et mindretal. Spansk tales af ca. 581 millioner og har flere 100 forskellige dialekter.

VI ARBEJDER MED GRAMMATIK, MEN SOM ET MIDDEL TIL AT TALE SPROGET

Den spanske ordstilling er mere fri end den danske. Verbernes system i det spanske sprog er mere komplekst end det danske. I det spanske sprog er der mere variation blandt anvendelsen af nutids-, datids- og fremtidsformer, samt forskellige typer af konjunktiv.

Der findes naturligvis mange flere grammatiske forskelle på de to sprog, men ovennævnte er de mest væsentlige.

Vi har spanske instruktører tilknyttet vores spanskkurser som til dagligt arbejder med den spanske grammatik og de er vilde for at hjælpe dig på vej. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig

KONTAKT OS I DAG OG FÅ HELT STYR PÅ DINE SPANSKE KOMPETENCER

Hos IBL Sprogservice arbejder vi dagligt med at forbedre de sproglige udfordringer man oplever i landets virksomheder. Vi arbejder yderst seriøst og professionelt for at gøre indlæringen lettere for vores kursister.

Vi tilbyder de mest effektive metoder til spanskundervisning, hvad enten du er privat eller erhvervskunde.

Kontakt vores sprogkonsulenter allerede i dag på 7572 4333 eller INFO@IBLSPROG.DK og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i hus med de spanske udfordringer.

Vi besvarer alle henvendelser indenfor MAX 12 timer.

Hvorfor gå til spansk undervisning?

Sprog er et middel til at kunne kommunikere med andre mennesker. For os er det vigtigste at du når dit mål. Måske har du fået nyt job som kræver flere spanske kompetencer?

Bør jeg vælge gruppe- eller eneundervisning?

Eneundervisning er den mest effektive og fleksible undervisningsform hvor gruppeundervisning særligt egner sig til virksomheder med flere ansatte der skal på spansk kursus.

Hvad koster undervisning på spansk?

Det kan være en stor beslutning at starte på et kursus i spansk. Vi tilbyder derfor inden du beslutter dig en Free Trial, som er en uforpligtende online samtale med en underviser.

Intensiv sprogkursus spansk privat

¿HABLAS
ESPAÑOL?

VI MÅLRETTER OG TILPASSER KURSET TIL DIT NIVEAU OG BEHOV. BRUSH-UP ELLER NYSGERRIG PÅ AT LÆRE ET HELT NYT SPROG?