Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

dansk kurser

Globaliseringen har gjort Danmark til et attraktivt arbejdsområde for udlændinge. Danske virksomheder ansætter udenlandsk arbejdskraft som aldrig før. Den vigtigste faktor for at hverdagen lykkes både jobmæssigt og socialt i et fremmed land, er uden diskussion sproget.

Hos os er alle dansk kurser skræddersyede og individuelt tilpasset til hver enkelt deltager. Læringsprocessen er forskelligt fra person til person. Det kan derfor være svært at skulle tilegne sig et nyt sprog ved at sidde i en klasse med mange personer med forskellige forudsætninger og forkundskaber.

Vi tilbyder vores kursus på dansk som, One-to-One i det tempo og på det niveau der passer den enkelte. Det kan være meget intensivt med undervisning hele dagen i én eller flere uger, eller et par timer hver uge. Afhængig af ønsker og behov.

Det vigtigste for os er, at vores kursister opnår det forventede udbytte og et målbart resultat uanset om sproget blot skal finpudses eller læres fra begyndelsen. Vi hjælper dig hele vejen og sikrer, at du kommer i mål med din undervisning på dansk.

Hvorfor er danskundervisning vigtig?

I mange sammenhænge kan det være gunstigt at gå til danskundervisning. Det kan være brugbart for personer med dansk som modersmål at opkvalificere sig sprogligt, for at kunne kommunikere og klare sig både mundtligt og skriftligt i professionelle sammenhænge. For personer, der er bosat i Danmark, men som har en anden sproglig baggrund end dansk, er det i høj grad også brugbart at deltage i danskundervisning. En bedre forståelse for sproget har nemlig en essentiel betydning for evnen til at kunne klare sig i det danske samfund, både i sociale, faglige og professionelle sammenhænge.

Danskundervisning er derfor for mange en værdifuld langtidsinvestering, som bliver ved med at give – både på den sociale og professionelle arena.

Fag- og branchespecifikt sprogbrug

Lær dansk med et danskkursus hos IBL Sprogservice. Hos IBL er du i sikre hænder, hvad angår kvalitet, læring og udbytte.
Vi sikrer os, at der bliver arbejdet med netop de områder som DU ønsker at forbedre. Vi skræddersyr kurset i forhold til branchespecifikt sprogbrug. Som kursist har du derfor selv mulighed for at medbringe dit eget fagspecifikke materiale, som vil indgå i undervisningen.
Vi har mere end 25 års erfaring med undervisning af erhvervsfolk inden for alle brancher og vi skræddersyer hvert enkelt forløb, så du som kursist er sikret det optimale undervisningsudbytte. Undervisere hos IBL sprogservice har tavshedspligt, så alt materiale vil blive behandlet fortroligt.

Dansk kursus: Prøv os af - Start med en Free Trial

Det kan være en stor og svær beslutning at starte på intensiv sprogundervisning f.eks. kursus i dansk. Hvad skal man vælge? Pris? Udbytte? osv. Vi står inde for og er stolte af de resultater vi allerede har opnået igennem sprogundervisning af mere end 30.000 kursister. Vi tilbyder derfor inden du beslutter dig en Free Trail -som er en uforpligtende online samtale med en underviser. Her får du en smagsprøve på, hvordan undervisningen foregår og vi får en vurdering af dine sproglige kompetencer, som vil danne grundlag for det endelige kursusforløb.

Vi arbejder med niveauerne på ”Den europæiske referenceramme for sprogindlæring”. Denne referenceramme er inddelt i 6 (7) niveauer, (begynder), A1, A2 – B1, B2 – C1, C2.

Vælg mellem gruppe- og eneundervisning

Vi tilbyder danskkurser både som eneundervisning og gruppeundervisning, se mere omkring fordele og ulemper.

Vores dansk sprogkursus tilbydes på følgende måder:

One-to-one er den mest effektive og fleksible undervisningsform. Her bestemmer du, hvor der undervises, i vores lokaler eller hos dig i din virksomhed og hvornår, dvs. din kalender bestemmer.

Gruppeundervisning er den anden mulighed, hvis I er flere i virksomheden som ønsker at blive undervist sammen i en gruppe.

Læs mere om de to undervisningsformer her.

Kontakt os i dag og få helt styr på dine danske kompetencer

Hos IBL Sprogservice arbejder vi dagligt med at forbedre de sproglige udfordringer man oplever i landets virksomheder. Vi arbejder yderst seriøst og professionelt for at gøre indlæringen lettere for vores kursister. Vi tilbyder de mest effektive undervisningsmetoder, hvad enten du er privat- eller erhvervskunde, om du vælger one-to-one undervisning eller gruppeundervisning.

Kontakt vore sprogkonsulenter omkring dansk kursus allerede i dag på tlf. 75724333 eller info@iblsprog.dk og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i hus med de danske udfordringer.
Vi besvarer alle henvendelser inden for max. 12 timer

Undervisning dansk og lær dansk kursus

AFRAID TO SPEAK DANISH?

FOR ADULT IMMIGRANTS WHO NEED LINGUISTIC CONFIDENCE AND SAFETY.

b.type = "text/javascript";b.async = true; b.src = "https://snap.licdn.com/li.lms-analytics/insight.min.js"; s.parentNode.insertBefore(b, s);})();}