Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

dansk kurser

Et danskkursus er for alle, der gerne vil lære at begå sig på dansk. Folk har forskellige grunde til, hvorfor de gerne vil lære dansk. Det kan være på grund af, at du skal flytte til Danmark, en uddannelse, et nyt job eller blot af interesse. At lære det danske sprog er især en fordel, hvis du bor i Danmark og har din hverdag i landet.

Tager du et dansk kursus hos os, går vi meget op i den individuelle og personlige læring, så alle kursusdeltagere får det maksimale udbytte ud af undervisningen. Vi ved, at alle er forskellige, hvorfor alle også lærer på forskellige måder. Derfor er vores danskundervisning skræddersyet og individuelt tilpasset til hver enkelt deltager.

For os er det alfa og omega med en behagelig og god undervisning, som du får noget ud af. Det er ikke altid helt nemt at lære et nyt sprog i en klasse fyldt med mange andre deltagere. Hos IBL Sprogservice tilbyder vi vores dansk kurser i både et forløb med enetimer eller som holdundervisning. Tempoet, indholdet og niveauet afhænger af dine forudsætninger og sprogfærdigheder.

Et kursus i dansk hos os kan altså se ud på mange forskellige måder. Det kan være et intensivt dansk kursus, hvor undervisningen varer hele dagen i op til flere uger. Men det kan også sagtens være et mindre intensivt kursus med et par timer hver uge. Det er helt op til dine ønsker og behov.

Målet med vores dansk kurser

Målet med vores kurser i dansk er, at alle deltagere afslutter et kursus med en større selvtillid, når det kommer til at bruge dansk i deres hverdag. Det er essentielt for os, at du opnår et målbart resultat lige meget, om du skal lære dansk fra begyndelsen, eller om du skal have opfrisket sproget.

Med IBL Sprogservice ved din side sikrer vi, at alle rammerne er i orden til, at du kan få mest muligt ud af din undervisning på dansk.

Et dansk sprogkursus kan være til gavn for mange

Det er ikke kun personer uden dansk som modersmål, der har gavn af at få danskundervisning. Rent faktisk kan det også være en fordel for personer med dansk som modersmål at tage på et danskkursus. Det kan eksempelvis være, at du gerne vil opkvalificere dig både mundtligt og skriftligt på dansk til brug i professionelle situationer.

Derudover er et dansk sprogkursus også velegnet for personer, der bor i Danmark, men som har et andet sprog som modersmål. Hvis du bedre kan læse, skrive og forstå dansk, er det med til at give dig et rigere socialt liv og arbejdsliv i Danmark samt generelt i det danske samfund.

Undervisning på dansk er altså en værdifuld og brugbar investering, som mange kan få gavn af i mange år frem i tiden. Ikke nok med at det er en god investering i professionelle sammenhænge, er det ligeledes en dyrebar investering for det sociale liv.

Skræddersyet danskundervisning med fokus på branche- og fagspecifikt sprogbrug

Hos IBL Sprogservice bliver alle danskkurser tilpasset præcis til dine ønsker. Kurset bliver skræddersyet og tilpasset alt efter, hvad du har brug for. Ønsker du et kursus med fokus på branche- og fagspecifikt sprogbrug, er det bestemt en mulighed.

Som kursist kan du sagtens selv tage fagspecifikt materiale med, som vi vil flette ind i vores undervisning. IBL Sprogservice har mange års erfaring med at undervise erhvervsfolk inden for diverse brancher. Derfor kan vi også sagtens hjælpe dig.

Bemærk, at vi hos IBL Sprogservice har tavshedspligt. Det betyder, at hvis du kommer med noget materiale, bliver det behandlet 100 % fortroligt.

Få en uforpligtende og gratis forsmag på vores danskkurser

At starte på et dansk sprogkursus er en stor beslutning. Det er ikke helt nemt at lære et nyt sprog, og det kræver meget af den enkelte. Ydermere skal du træffe et valg i forhold til, hvor du gerne vil lære dansk henne. En pris for et dansk kursus er nok også noget, som du gerne vil høre mere om.

Vi tilbyder, at du kan prøve os af, inden du tilmelder dig et danskkursus. Du kan booke en uforpligtende og gratis online samtale med en underviser, hvor du får en forsmag, der kan give dig et indblik i, hvordan vores undervisning foregår. Udover dette kan vi få en fornemmelse for, hvor du er henne rent sprogligt, og hvad du har af tanker.

Lær dansk med eneundervisning eller holdundervisning

IBL Sprogservice har allerede undervist over 30.000 kursister i dansk. Vi arbejder med niveauerne på ”Den europæiske referenceramme for sprogindlæring”. Referencerammen er opdelt i 6 (7) niveauer. Disse niveauer er følgende: (begynder), A1, A2 – B1, B2 – C1 og C2.

Du kan selv vælge, om du ønsker eneundervisning eller holdundervisning. Der er fordele og ulemper ved begge typer. Vi anbefaler, at du sætter dig godt ind i de to forskellige undervisningsformer, inden du foretager et valg.

Kontakt os i dag og hør mere om vores kurser i dansk

Uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde, arbejder vi målrettet på at forbedre dine sprogkundskaber på dansk.

Ønsker du at høre mere om vores kurser i dansk, eller vil du gerne lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at lære sproget, er du velkommen til at kontakte vores sprogkonsulenter. Du kan kontakte os via tlf. 75 72 43 33 eller mail info@iblsprog.dk

Hvorfor gå til dansk undervisning?

Måske skal du flytte til Danmark? Du skal starte på en ny uddannelse eller i et job og har behov for at forbedre dit dansk?

Bør jeg vælge gruppe- eller eneundervisning?

Hvis du ønsker den mest effektive undervisning, bør du vælge eneundervisning. Gruppeundervisning egner sig især til til virksomheder med flere medarbejdere der skal på dansk kursus.

Hvad koster undervisning på dansk?

Vi tilbyder, at du kan prøve os af, inden du tilmelder dig et danskkursus. Du kan booke en uforpligtende og gratis online samtale med en underviser.

Undervisning dansk og lær dansk kursus

AFRAID TO SPEAK DANISH?

FOR ADULT IMMIGRANTS WHO NEED LINGUISTIC CONFIDENCE AND SAFETY.