Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

udvid din verden

ÉN VERDEN – ÉT MARKED

.. har unægtelig placeret sprog som et af de vigtigste succesparametre i virksomheder verden over. Og således også i Danmark. En velfungerende kommunikation med kunder, kollegaer, leverandører og samarbejdspartnere rundt om i verden er krumtappen for alle virksomheders internationale aktiviteter og interesser.

Hos IBL Sprogservice har vi gjort sprog til vores ultimative levevej og spidskompetence, og både store og små virksomheder har valgt os som deres faste samarbejdspartner indenfor sprogundervisning og oversættelse.
Se et udpluk af vores referencer

Vi har et stort udvalg af kurser i alle sprog og på alle niveauer. Vi arbejder med stop fleksibilitet i forhold til hvornår og hvor ofte du vil have undervisning. Vi tilpasser det i din kalender i en travl hverdag.

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende online prøvelektion med en af vores sprogundervisere, hvor du har mulighed for at vurdere om kurset opfylder dine krav.

IBL har eksisteret i mere end 25 år og har haft mere end 20.000 kursister igennem et intensivt sprogkursus i alverdens sprog.

one-to-one eller gruppeundervisning

ENEUNDERVISNING er den mest effektive og fleksible undervisning
vi tilbyder. Undervisningen tager udgangspunkt i dit aktuelle niveau og skræddersyes i forhold til kursus indhold som du selv er medbestemmende om. DU bestemmer tid og sted – når det passer i din kalender, hos dig, i virksomheden eller i vores lokaler?

For optimalt udbytte er det vigtigt at bruge sproget aktivt, ved eneundervisning skal der ikke tages hensyn til andre eller dele “taletiden” – her er der 100% fokus på dine ønsker og behov.

For at sikre dig vi kommer i mål med dine forventninger til kurset, starter vi med at du mødes online med en af vores undervisere. Her vurderes dine forkundskaber i og ønsker til kurset, således vi kan tilpasse og skræddersy kurset til DIG.

GRUPPEUNDERVISNING er hos IBL undervisning i små grupper på 2-6 deltagere. Det er også meget populært og effektivt, specielt i større virksomheder med mange ansatte på sprogkursus. Ved at begrænse deltager antallet til max 6 personer i gruppen er der stadig plads til at alle kan blive hørt og få “taletid”. Der skal dog forventes at der skal lidt flere timer til, netop fordi man deler “taletiden”.

Det er meget vigtigt at vi sikrer alle deltagere i gruppen er på nogenlunde samme sproglige niveau når kurset startes. Derudover anbefaler vi også at der forventningsafstemmes i gruppen, i forhold til ønsker om kursus indhold, så vi sikrer os at alle kommer i mål.

Undervisningstider og sted vil ofte være faste, da man ved gruppeundervisning er nødsaget til at tage hensyn til de andre deltagere, og flere kalendere skal afstemmes. Undervisningen kan selvfølgelig altid ændres, såfremt dette ønskes af hele gruppen.

Fordelene ved gruppeundervisning er at man har mulighed for dialog og sparring med de andre deltagere. En anden bonus er, at kursusgebyret ved gruppeundervisning kan deles så prisen pr. deltager på den måde bliver billigere.

KVALITET OG FLEKSIBILITET

Er i højsæde med individuelt tilpasset kursus indhold, uanset om det er mundtligt eller skriftligt.
Vi er en 100% dedikeret kursusvirksomhed, vi har undervist flere end 25.000 kursister og deres
gode anbefalinger taler sit eget sprog.

Kursus engelsk og undervisning engelsk

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

VI MÅLRETTER OG TILPASSER KURSET TIL DIT NIVEAU OG BEHOV.
BRUSH-UP ELLER NYSGERRIG PÅ AT LÆRE ET HELT NYT SPROG?