Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

Sprogkursus Business

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

ÉN VERDEN – ÉT MARKED

Gode sproglige kompetencer er en meget eftertragtet egenskab, som kan være en vigtig faktor, hvis du ønsker at arbejde og begå dig på både det danske og internationale arbejdsmarked. En velfungerende kommunikation med kunder, kollegaer, leverandører og samarbejdspartnere rundt om i verden er krumtappen for alle virksomheders internationale aktiviteter og interesser.

Nogle stillinger kræver at du taler et fremmedsprog på højt niveau. Mange større danske virksomheder har i dag engelsk som deres interne arbejdssprog hvilket sætter store krav til gode sprogkundskaber, og det kan i alle tilfælde bremse din karriere, hvis dine sproglige kompetencer ikke er gode nok.

Hos IBL Sprogservice har vi gjort intensiv sprogundervisning i alle sprog til erhvervsfolk og private til vores kerneydelse. Både små og store virksomheder har valgt os som deres faste samarbejdspartner igennem en lang årrække.

Vi har et stort udvalg af kurser i alle sprog og på alle niveauer, og arbejder med stor fleksibilitet i forhold til hvornår og hvor ofte du vil have undervisning. Vi tilpasser det din kalender i en travl hverdag.

Har du behov for et hurtigt og kort Brush-up, hjælp til at kunne formulere dig korrekt på e-mail, at kunne tale ubesværet med kollegaer eller kunder på et fremmedsprog?  Uanset hvilken sproglig udfordring du måtte have, er vi klar til at hjælpe.

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende online prøvelektion med en sprogunderviser, hvor du har mulighed for at vurdere om kurset opfylder dine ønsker og behov.

IBL har eksisteret i mere end 25 år og haft mere end 30.000 kursister igennem et intensivt sprogkursus i mange sprog, bl.a.

EngelskTyskDansk som andetsprogSvenskRussiskFranskSpanskItalienskKinesiskJapanskRumænskPolsk  – ArabiskPortugisiskBrasilianskIndiskUngarskKoreanskTyrkiskSerbokroatiskThai.

Kontakt os allerede i dag for en snak om dine ønsker og forventninger.

ONE-TO-ONE ELLER GRUPPEUNDERVISNING

ENEUNDERVISNING er den mest effektive og fleksible undervisning
vi tilbyder. Undervisningen tager udgangspunkt i dit aktuelle niveau og skræddersyes i forhold til kursus-indhold som du selv er med til at bestemme . DU bestemmer tid og sted – når det passer i din kalender, hos dig, i virksomheden eller i vores lokaler?

For optimalt udbytte er det vigtigt at bruge sproget aktivt. Ved eneundervisning skal der ikke tages hensyn til andre eller dele “taletiden” – her er der 100% fokus på dine ønsker og behov.

For at sikre dig, at vi kommer i mål med dine forventninger til kurset, starter vi med at du mødes online med en af vores undervisere. Her vurderes dine forkundskaber i, og ønsker til kurset, således at vi kan tilpasse og skræddersy kurset til DIG.

GRUPPEUNDERVISNING er hos IBL undervisning i små grupper på 2-6 deltagere. Dette er meget populært og effektivt, specielt i større virksomheder med mange ansatte. Ved at begrænse deltagerantallet til max. 6 personer i gruppen er der stadig plads til at alle kan blive hørt og få “taletid”. Der skal dog forventes at der skal lidt flere timer til, netop fordi man deler “taletiden”.

Vi sikrer at alle deltagere i gruppen er på nogenlunde samme sproglige niveau når kurset startes. Derudover anbefaler vi også, at der forventningsafstemmes i gruppen i forhold til kursusindhold, så vi sikrer os at alle kommer i mål.

Undervisningstider og sted vil ofte være faste, da man ved gruppeundervisning er nødsaget til at tage hensyn til de andre deltagere, og flere kalendere skal afstemmes. Undervisningen kan selvfølgelig altid ændres, såfremt dette ønskes af hele gruppen.

Fordelene ved gruppeundervisning er, at man har mulighed for dialog og sparring med de andre deltagere. En anden bonus er, at kursusgebyret ved gruppeundervisning kan deles, så prisen pr. deltager på bliver billigere.

KVALITET OG FLEKSIBILITET

Er i højsæde med individuelt tilpasset kursus indhold, uanset om det er mundtligt eller skriftligt.
Vi er en 100% dedikeret kursusvirksomhed, vi har undervist flere end 30.000 kursister og deres
gode anbefalinger taler sit eget sprog.

Kursus engelsk og undervisning engelsk

DO YOU SPEAK
ENGLISH?

VI MÅLRETTER OG TILPASSER KURSET TIL DIT NIVEAU OG BEHOV. BRUSH-UP ELLER NYSGERRIG PÅ AT LÆRE ET HELT NYT SPROG?

b.type = "text/javascript";b.async = true; b.src = "https://snap.licdn.com/li.lms-analytics/insight.min.js"; s.parentNode.insertBefore(b, s);})();}