Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

Engelsk Kurser

Går du og leger med tanken om at lære engelsk? Eller ønsker du at give dine nuværende sproglige kompetencer et Brush-up? Der kan være mange gode grunde til at vælge et engelsk kursus. Måske skal du bruge det professionelt i forbindelse med dit job. Ligegyldigt hvad du søger tilbyder vi den undervisning på engelsk du søger.

Vigtigheden i at kunne formulere sig korrekt på et engelsk i både skrift og tale har aldrig været større end den er i dag.

Globaliseringen har gjort sprog til en uundgåelig del af hverdagen i mange virksomheder. Hos IBL Sprogservice tilbyder vi skræddersyede engelskkurser individuel tilrettelagt med udgangspunkt i dit niveau.

Vi hjælper dig hele vejen i mål med din engelskundervisning.

HVORFOR GÅ TIL ENGELSKUNDERVISNING?

Sprog er et middel til at kunne kommunikere med andre mennesker. For os er det vigtigste at du når dit mål.

Lær engelsk med IBL Sprogservice, hvad enten du har brug for et brush-up og få større sikkerhed i sproget – har du fået nyt job som kræver flere engelske kompetencer? – har et ønske om at lære engelsk fra begyndelsen? Uanset hvad dit behov er, vil vi sørge for at hjælpe dig i mål med engelsk undervisning.

Hos IBL har vi fokus på den praktiske anvendelse af sproget. Det betyder at du allerede efter første undervisning ville kunne mærke en forskel.

FAG- OG BRANCHESPECIFIK SPROGBRUG

Med et engelskkursus hos IBL er du i sikre hænder, hvad angår kvalitet, læring og udbytte.

Vi arbejder med praktisk anvendelse af sproget og med fokus på de områder, som DU ønsker at forbedre. Vi målretter og tilpasser også gerne vores engelskkurser i forhold til branchespecifikt sprogbrug. Som kursist har du derfor selv mulighed for at medbringe eget fagspecifikt materiale, som kan indgå i engelskundervisningen.

Vi har mere end 25 års erfaring med engelsk sprogkursus af erhvervsfolk og private inden for alle brancher og vi skræddersyer hvert enkelt forløb, så du som kursist er sikret det optimale undervisningsudbytte.
Engelskundervisere hos IBL Sprogservice har tavshedspligt, så alt materiale vil blive behandlet fortroligt.

PRØV OS AF... START MED EN FREE TRIAL

Det kan være en stor og svær beslutning at starte på intensiv sprogundervisning f.eks. kursus i engelsk. Hvad skal man vælge? Vi står inde for, og er stolte, af de resultater vi allerede har opnået igennem undervisning af mere end 30.000 kursister. Vi tilbyder derfor inden du beslutter dig en Free Trail – som er en uforpligtende online samtale med en underviser. Her får du en smagsprøve på, hvordan undervisningen foregår og vi får en vurdering af dine sproglige kompetencer, som vil danne grundlag for det endelige kursusforløb.

Vi arbejder med niveauerne på ”Den europæiske referenceramme for sprogindlæring”. Denne referenceramme er inddelt i 6 (7) niveauer, (begynder), A1, A2 – B1, B2 – C1, C2.

KURSUS PÅ ENGELSK: BLIV EKSPERT I ENGELSK GRAMMATIK

Selvom ens fokus er den mundtlige del, så kommer man ikke helt udenom grammatikken, da denne og den mundtlige del langt hen af vejen hænger sammen.

Engelsk er et sjovt sprog at lære, og selvom mange ser det som et relativt nemt sprog, så har det engelske sprog faktisk hele 750.000 ord. Vi hjælper dig hele vejen i mål med grammatikken. Vi har blandt andet fokus på:

  • Modalverber (hjælpeverber)
  • Adverbier (biord)
  • Præpositioner (forholdsord)
  • Overensstemmelse mellem subjekt-verballed (grundled-udsagnsled)
  • Ordstilling
  • Tegnsætning

Vi har engelske undervisere tilknyttet vores engelskkurser, som til dagligt arbejder med den engelske grammatik og de er vilde for at hjælpe dig på vej med et kursus på engelsk. Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

VÆLG IMELLEM GRUPPE- OG ENEUNDERVISNING

Vi tilbyder engelsk kurser både som undervisning one-to-one og i små grupper, se mere omkring fordele og ulemper her.

Vi underviser på følgende hold i vores  kurser på engelsk:

One-to-one er den mest effektive og fleksible undervisningsform. Her bestemmer du, hvor der undervises, i vores lokaler i Vejle, Odense eller København eller hos dig i din virksomhed i hele landet og hvornår, dvs. din kalender bestemmer.

Gruppeundervisning er en anden mulighed, hvis I er flere i virksomheden som ønsker at blive undervist sammen i en gruppe.

Læs mere om de to undervisningsformer her.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ HELT STYR PÅ DINE ENGELSKE KOMPETENCER

Hos IBL Sprogservice arbejder vi dagligt med, at forbedre de sproglige udfordringer man oplever i landets virksomheder. Vi arbejder yderst seriøst og professionelt for at gøre indlæringen lettere for vores kursister. Vi tilbyder de mest effektive undervisningsmetoder, hvad enten du er privat, eller erhvervskunde.

Kontakt vores sprogkonsulenter omkring engelsk kursus allerede i dag på 7572 4333 eller INFO@IBLSPROG.DK og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i hus med de engelske udfordringer.

Vi besvarer alle henvendelser indenfor MAX 12 timer.

Kursus engelsk og undervisning engelsk

DO YOU SPEAK ENGLISH?

VI MÅLRETTER OG TILPASSER KURSET TIL DIT NIVEAU OG BEHOV. BRUSH-UP ELLER NYSGERRIG PÅ AT LÆRE ET HELT NYT SPROG?

b.type = "text/javascript";b.async = true; b.src = "https://snap.licdn.com/li.lms-analytics/insight.min.js"; s.parentNode.insertBefore(b, s);})();}