Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

Engelsk Kurser

At kunne engelsk er i dag nærmest en nødvendighed. Det engelske sprog bliver brugt rigtig mange steder, og du kan selv bruge det til en masse. Der er derfor et væld af gode grunde til, hvorfor et engelsk kursus kan være en god idé.
Vil du gerne lære engelsk? Eller vil du bare gerne finpudse dine sprogkundskaber inden for engelsk? Lige meget hvad kan vi hos IBL Sprogservice hjælpe dig med at komme i mål med dine ønsker.

Vi tilbyder skræddersyede engelskkurser, så du kan tage et kursus, der er tilpasset lige præcis dig og din situation. Undervisning på engelsk kan foregå på flere forskellige måder, og indholdet kan være meget forskelligt. Uanset hvad du har af behov, kan du være sikker på, at vi kan hjælpe dig.

Engelskundervisning er et plus for alle og enhver

Der kan være et hav af årsager til, hvorfor du gerne vil lære engelsk eller forbedre dine sproglige kompetencer. Det kan være på grund af dit arbejde, eller fordi du gerne vil studere i udlandet. Eller måske vil du bare gerne kunne kommunikere bedre på engelsk.
Hos IBL Sprogservice mener vi, at det udelukkende er en fordel for dig at kunne tale og forstå engelsk. Rent faktisk har det aldrig været mere vigtigt end i dag at kunne begå sig på engelsk. Dette gør sig gældende både i forhold til det mundtligt og det skriftlige. Og hvorfor så det?
I takt med at verden er blevet mere og mere globaliseret, vil du møde mennesker fra andre lande med forskellige modersmål. Det sprog, som de fleste kan tale, er engelsk. Derfor kan alle og enhver have gavn af undervisning på engelsk. Det engelske sprog er generelt et vigtigt middel, når det kommer til at kommunikere med mennesker med andre modersmål.
Så lær engelsk hos IBL Sprogservice med hjælp fra et effektivt og målrettet engelsk kursus. Lige meget hvad du har af behov, så kan du være sikker på, at vi kan hjælpe dig på bedst mulig vis. Vi fokuserer især på at gøre brug af det engelske sprog i praksis. Det vil sige, at du allerede fra vores første undervisning vil kunne mærke en forskel.

Opnå et maksimalt udbytte af vores kurser på engelsk

Hos IBL Sprogservice er det vigtigt for os, at alle vores kursister får det maksimale udbytte ud af undervisningen. Udover at vi fokuserer på en tryg og behagelig undervisning, så lægger vi ligeledes vægt på nøgleord såsom kvalitet og læring.
Med engelsk undervisning hos os arbejder vi fra starten af med en praktisk anvendelse i sproget. Det vil sige, at du hurtigt kommer til at anvende sproget i praksis. Vi mener, at dette klart gør det nemmere at lære sproget ligesom, at du vil få mest muligt ud af undervisningen.
Derudover sørger vi for, at vores undervisning tager afsæt i de områder, som du gerne vil forbedre og arbejde på. Derfor tilpasser og målretter vi vores engelsk kurser alt efter, hvad du har af ønsker og behov.
Hvis du eksempelvis gerne vil fokusere på fag- og branchespecifikt sprogbrug, kan det sagtens lade sig gøre. Du kan altså medbringe dit eget materiale inden for et specifikt felt eller en bestemt branche, som vi kan bruge i undervisningen. Gør du dette, er det vigtigt, at vi gør dig opmærksom på, at vores undervisere har tavshedspligt. Det betyder, at dit materiale bliver behandlet på en fortrolig måde.

Vi giver dig en gratis smagsprøve på vores kursus på engelsk

I dag finder du et væld af forskellige engelskkurser online og fysisk. Det betyder også, at du kan blive overvældet af de mange valg. For hvilket engelskkursus skal du vælge, og hvilket kursus er det bedste for dig? Det kan være svært at tyde bare ved at læse om kurset på en hjemmeside.
Dette er grunden til, at vi har valgt at give alle en gratis smagsprøve på vores kurser på engelsk. Men hvad indebærer sådan en gratis smagsprøve så? Det indebærer, at du kan få en uforpligtende online samtale med en af vores undervisere.
Du kan altså snakke med en underviser om vores engelskkursus, inden du beslutter dig for at tilmelde dig. Under snakken kan du høre mere om, hvordan vores kursus foregår, hvordan vi tilrettelægger undervisningen og meget mere. Desuden får vi mulighed for at høre mere om, hvor du er henne, når det kommer til det engelske sprog. Det hjælper os med at planlægge et kursusforløb for dig.

Mange års erfaring med undervisning på engelsk

Hos IBL Sprogservice har vi rigtig mange års erfaring med undervisning på engelsk. Vi har gennem årene hjulpet både erhvervsfolk og private med at forbedre deres sproglige kompetencer inden for det engelske sprog.
Vi tilbyder engelskkurser inden for alle brancher og skræddersyr altid et forløb til den enkelte. På den måde er du nemlig sikret at få den mest optimale engelsk undervisning for dig. Vi har opnået mange gode resultater og har undervist mere end 30.000 kursister. Og det er vi yderst stolte af.
Desuden arbejder vi med niveauerne på ”Den europæiske referenceramme for sprogindlæring”. Referencerammen er opdelt i 6 (7) niveauer. Disse niveauer er følgende: (begynder), A1, A2 – B1, B2 – C1 og C2.

Engelsk sprogkursus med fokus på engelsk grammatik

Et engelsk sprogkursus kan se ud på mange måder. Det kommer helt an på, hvad du har brug for, og hvad du gerne vil blive bedre til. Men selvom at du meget gerne vil fokusere på at blive bedre til at kommunikere og snakke på engelsk, er det alfa og omega, at du også lærer mere om grammatikken.
Den mundtlige og den skriftlige del går hånd i hånd. Så du kan ende med at blive ekspert i engelsk, hvis du får styr på begge dele. Vi mener, at det er yderst sjovt at lære at begå sig på engelsk. Selvom at engelsk ikke er det sværeste sprog at lære, er der alligevel mange ord og en del grammatiske regler, som du skal have styr på.
Vi sørger for, at du bliver klædt godt på og hjælper dig med at blive ekspert i den engelske grammatik. I vores undervisning fokuserer vi blandt andet på:

    • Tegnsætning
  • Ordstilling
  • Modalverber (også kendt som hjælpeverber)
  • Præpositioner (også kendt som forholdsord)
  • Adverbier (også kendt som biord)
  • Overensstemmelse mellem subjekt-verballed (også kendt som grundled-udsagnsled)

Vores engelskundervisere hjælper hver dag kursister med at mestre den engelske grammatik. De vil naturligvis også gerne hjælpe dig, hvis du tilmelder dig et af vores engelskkurser.

Tag på et kursus i engelsk med holdundervisning eller eneundervisning

Foretrækker du eneundervisning, hvor der ikke er andre end dig? Eller er du meget bedre i undervisningssituationer, hvor der er andre kursister end dig? Uanset hvad du har af præferencer, kan vi hos IBL Sprogservice tilrettelægge et kursus for dig.
Vi tilbyder engelskkurser både som eneundervisning eller som holdundervisning. Der er fordele og ulemper ved begge undervisningstyper, så vi anbefaler, at du vælger den metode, der er bedst for dig og din læring. Vil du vide mere om de to undervisningsformer, kan du klikke ind her.

Kontakt os hos IBL Sprogservice og få mere viden om vores engelskkurser

Der går ikke en eneste dag, hvor vi hos IBL Sprogservice ikke underviser kursister i at kunne begå sig på engelsk. Vi underviser både erhvervsfolk og private, så der er plads til alle hos os. Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om vores engelskkurser, er du velkommen til at kontakte os via tlf. 75 72 43 33. Alternativt kan du skrive en mail til info@iblsprog.dk. Vi svarer på alle henvendelser inden for maksimum 12 timer.

Hvorfor gå til engelsk undervisning?

Sprog er et middel til at kunne kommunikere med andre mennesker. For os er det vigtigste at du når dit mål. Måske har du fået nyt job som kræver flere engelske kompetencer?

Bør jeg vælge gruppe- eller eneundervisning?

Eneundervisning er den mest effektive og fleksible undervisningsform hvor gruppeundervisning særligt egner sig til virksomheder med flere ansatte der skal på engelsk kursus.

Hvad koster undervisning på engelsk?

Det kan være en stor beslutning at starte på et kursus i engelsk. Vi tilbyder derfor inden du beslutter dig en Free Trial, som er en uforpligtende online samtale med en underviser.

Kursus engelsk og undervisning engelsk

DO YOU SPEAK ENGLISH?

VI MÅLRETTER OG TILPASSER KURSET TIL DIT NIVEAU OG BEHOV. BRUSH-UP ELLER NYSGERRIG PÅ AT LÆRE ET HELT NYT SPROG?