Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

Fransk kurser

Går du og leger med tanken om at lære fransk? Ønsker du at give de eksisterende sproglige kompetencer et Brush-up? Eller ønsker du blot generelle kurser i fransk?  Der kan være mange gode grunde til at vælge et fransk kursus. Måske du skal bruge det professionelt i forbindelse med dit job?

Vigtigheden i at kunne formulere sig korrekt på fransk i både skrift og tale har aldrig været større end det er i dag. Kommunikationen er en barriere hvor det let kan ske misforståelser.

Samhandlen med Frankrig har gjort kommunikationen til en del af hverdagen i mange virksomheder. Hos IBL Sprogservice kan vi tilbyde skræddersyede franskkurser og åbne hold i fransk på alle niveauer. Kontakt os og hør omkring muligheden for åbne hold i fransk.

Vi hjælper dig hele vejen i mål med din fransk undervisning.

HVORFOR GÅ TIL FRANSKUNDERVISNING?

Franskundervisning kan være brugbart i et væld af sammenhænge. I professionelt øjemed kan der være forskellige årsager til at det er gunstigt at tage franskundervisning. Det kan være at du arbejder i en virksomhed, hvor kommunikationen foregår på fransk eller måske har du kundekontakt med fransktalende personer. I disse henseender vil sprogkundskaber i fransk både være med til at facilitere kommunikationen og til at opbygge tillid mellem de involverede parter. Det kan også tænkes at du skal til at arbejde i udlandet og derfor har behov for at forberede dig sprogligt. Også til dette formål tilbyder vi udførlig og skræddersyet franskundervisning.

I private sammenhænge kan franskundervisning også være en særdeles kærkommen investering. Det kan være at du skal rejse i udlandet eller sågar flytte udenlands permanent og gerne vil have et solidt afsæt for at kunne gebærde dig på fransk. Det kan også være at du udelukkende af ren interesse godt kunne tænke dig at dygtiggøre dig på fransk.

Ved at deltage i målrettet franskundervisning hos IBL Sprogservice bliver du klædt ordentlig på til klare dig i lige præcis de sproglige sammenhænge, som du står over for – vores kurser tager nemlig altid afsæt i dit personlige behov.

FAG- OG BRANCHESPECIFIK SPROGBRUG

Med et franskkursus hos IBL Sprogservice er du i sikre hænder, hvad angår kvalitet, læring og udbytte.

Vi sikre os at der bliver arbejdet med netop de områder som DU ønsker at forbedre. Der kan her være tale om den mundtlige del og den skriftlige del. Undervisningen kan også kombineres så der lægges vægt på både det skriftlige og det mundtlige.

Derudover sikrer vi os at franskundervisningen driver paralleller mellem kursistens/kursisternes pågældende branche, arbejdsopgaver og ønsker for undervisningen. Vi har mere end 25 års erfaring med undervisning af erhvervsfolk indenfor alle brancher og vi skræddersyer hvert enkelt forløb, så du som kursist er sikret det optimale undervisningsudbytte.

Hos IBL arbejder vi ikke med standardmateriale på vores fransk kurser, men tilpasser det til hvert kursus. Derfor er kursisterne meget velkomne til at medbringe eget brancherelevant materiale, som vi kan inddrage i franskundervisningen.

Undervisere hos IBL underskriver en tavshedserklæring vedr. IBL Sprogservice og vore kunder, så alt materialer vil blive behandlet fortroligt.

FRANSK KURSUS: PRØV OS AF... START MED EN FREE TRIAL

Det kan være en stor og svær beslutning at starte på intensiv sprogundervisning f.eks. kursus i fransk. Hvad skal man vælge? Vi står inde for, og er stolte, af de resultater vi allerede har opnået igennem undervisning af mere end 30.000 kursister. Vi tilbyder derfor inden du beslutter dig en Free Trial – som er en uforpligtende online samtale med en underviser. Her får du en smagsprøve på, hvordan undervisningen foregår og vi får en vurdering af dine sproglige kompetencer, som vil danne grundlag for det endelige kursusforløb.

Vi arbejder med niveauerne på ”Den europæiske referenceramme for sprogindlæring”. Denne referenceramme er inddelt i 6 (7) niveauer, (begynder), A1, A2 – B1, B2 – C1, C2.

VÆLG IMELLEM GRUPPE- OG ENEUNDERVISNING

Vi tilbyder franskkurser både som undervisning one-to-one og i små grupper, se mere omkring fordele og ulemper her.

Vores fransk sprogkursus tilbydes på følgende måder:

One-to-one er den mest effektive og fleksible undervisningsform. Her bestemmer du, hvor der undervises, i vores lokaler i Vejle, Odense eller København eller hos dig i din virksomhed i hele landet og hvornår, dvs. din kalender bestemmer.

Gruppeundervisning er en anden mulighed, hvis I er flere i virksomheden som ønsker at blive undervist sammen i en gruppe.

Læs mere om de to undervisningsformer her.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ HELT STYR PÅ DINE FRANSKE KOMPETENCER

Hos IBL Sprogservice arbejder vi dagligt med at forbedre de sproglige udfordringer man oplever i landets virksomheder. Vi arbejder yderst seriøst og professionelt for at gøre indlæringen lettere for vores kursister.

Vi tilbyder de mest effektive undervisningsmetoder, hvad enten du er privat, eller erhvervskunde.

Kontakt vores sprogkonsulenter omkring fransk kursus allerede i dag på 7572 4333 eller INFO@IBLSPROG.DK og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i hus med de franske udfordringer.

Vi besvarer alle henvendelser indenfor MAX 12 timer.

Hvorfor gå til fransk undervisning?

Sprog er et middel til at kunne kommunikere med andre mennesker. For os er det vigtigste at du når dit mål. Måske har du fået nyt job som kræver flere franske kompetencer?

Bør jeg vælge gruppe- eller eneundervisning?

Eneundervisning er den mest effektive og fleksible undervisningsform hvor gruppeundervisning særligt egner sig til virksomheder med flere ansatte der skal på fransk kursus.

Hvad koster undervisning på fransk?

Det kan være en stor beslutning at starte på et kursus i fransk. Vi tilbyder derfor inden du beslutter dig en Free Trial, som er en uforpligtende online samtale med en underviser.

Sprogkursus fransk og kurser i fransk

EST-CE QUE TU
PARLES FRANÇAIS?

VI MÅLRETTER OG TILPASSER KURSET TIL DIT NIVEAU OG BEHOV.
BRUSH-UP ELLER NYSGERRIG PÅ AT LÆRE ET HELT NYT SPROG?