Mere end 25 års erfaring

Partnere
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?Partner
Hvorfor IBL?
Man - Fre 08.00 - 16.00
Telefon: +45 7572 4333
Man - Fre 08.00 - 16.00
Man - Fre 08.00 - 16.00
Sprog engelsk

ENGELSK KURSUS I GLOSTRUP

Går du og leger med tanken om at lære et nyt sprog? Eller ønsker du at give de eksisterende sproglige kompetencer et Brush-up? Der kan være mange gode grunde til at vælge et engelsk kursus i Glostrup. Måske skal du bruge det professionelt i forbindelse med dit job.

Vigtigheden i at kunne formulere sig korrekt på et engelsk i både skrift og tale har aldrig været større end det er i dag.

Globaliseringen har gjort sprog til en uundgåelig del af hverdagen i mange virksomheder. Hos IBL Sprogservice tilbyder vi skræddersyet engelsk kursus i Glostrup, samt åbne hold på alle niveauer.

Vi hjælper dig hele vejen i mål.

FAG- OG BRANCHESPECIFIKT SPROGBRUG

Med et engelsk kursus hos IBL er du i sikre hænder, hvad angår kvalitet, læring og udbytte.

Vi sikre os at der bliver arbejdet med netop de områder som DU ønsker at forbedre. Vi målretter og tilpasser vores engelsk kursus i Glostrup i forhold til branchespecifikt sprogbrug. Som kursist har du derfor selv mulighed for at medbringe eget fagspecifikt materiale, som vil indgå i undervisning.

Vi har mere end 25 års erfaring med undervisning af erhvervsfolk indenfor alle brancher og vi skræddersyer hvert enkelt forløb, så du som kursist er sikret det optimale undervisningsudbytte.

Undervisere hos IBL Sprogservice har tavshedspligt, så alt materiale vil blive behandlet fortroligt.

START MED EN UFORPLIGTENDE SPROGSAMTALE

Hos IBL Sprogservice tilbyder og anbefaler vi at man starter med en uforpligtende sprogsamtale med en af vores mange professionelle undervisere, med ekspertise på hvert deres brancheområde. Denne danner grundlag for det endelige kursusforløb.

Her udarbejdes en vurdering af det nuværende sproglige niveau på engelsk og man får afstemt forventningerne til kurset i form af kursusindhold, tid og sted for afviklingen.

Er der tale om undervisning på hold vil vi altid foretage en screening af de aktuelle kursister for at sikre en homogen holdsammensætning og dermed opnå optimalt udbytte.

Vi arbejder med niveauerne på ”den europæiske referenceramme for sprogindlæring

Denne referenceramme er inddelt i 6 (7) niveauer, (begynder), A1, A2 – B1, B2 – C1, C2.

SÅDAN SIGER VORES ERHVERSKUNDER

IBL Sprogservice har igennem en lang årrække undervist erhvervsfolk fra både store og små virksomheder på engelsk kursus. Vi sætter en ære i at alle får den bedste service og bestræber os altid på at levere lidt mere end kunden forventer, uanset om det er den lille enkeltmandsvirksomhed, eller den store internationale virksomhed med mange tusinde medarbejdere. Vi er taknemmelige over at flere af dem har valgt at udtrykke deres tilfredshed ved at give os en anbefaling.

LÆR ENGELSK FRA KUN KR. 4.995.-

Hos IBL Sprogservice tilbyder vi engelskkurser fra KUN KR. 4.995,- pr. person.

Trænger du til at få frisket dit engelsk op? Så er vores engelsk kursus i Glostrup eller Engelsk Brush Up helt sikkert noget for dig! Vi tager fat der, hvor du slap og får styrket dine kompetencer, så du føler dig tryg næste gang, du skal snakke engelsk. Tilmeld dig sammen med din kollega(er), ven eller kæreste og vær sikker på, at deltage på det samme hold. Du kan også vælge at tilmelde dig vore åbne hold, hvor du vil blive sat sammen med andre på nogenlunde sammen sproglige niveau. Du kan se mere om vores åbne kurser her.

HVLKEN MÅLGRUPPE HENVENDER KURSET SIG TIL?

Kurset henvender sig til dig/jer, som allerede forstår engelsk på et grundlæggende niveau, og kan føre en nogenlunde sikker samtale på engelsk. Til gengæld mangler du at få udvidet dit nuværende niveau og dit ordforråd. Du bruger måske engelsk i forbindelse med dit nuværende arbejde, eller måske ønsker du at opkvalificere dit engelsk, så du kan søge ønske jobbet. Det kan også være, at du bare vil have styrket dit engelsk. Uanset ønsker, så står IBL Sprogservice som en stærk samarbejdspartner.

Er du i tvivl om kurset er noget for dig, så tag endelig fat i vores konsulenter, de sidder klar med den rette rådgivning og garanterer det rette kursus til netop dig.

HVILKET UDBYTTE KAN JEG FORVENTE?

Dit udbytte med et sprogkursus i Engelsk Brush Up

Med dette engelskkursus styrker du dit engelskeniveau gennem taletræning, og du får udvidet dit aktive engelske ordforråd.

Formålet med kurset er, at give dig en større sikkerhed og gennemslagskraft, når du skal kommunikere på engelsk – uanset om det er arbejdsrelateret eller til privat brug.

Ved endt kursus har du:

• Opnået større sikkerhed og gennemslagskraft i anvendelsen af engelsk
• Udbygget dit ordforråd i væsentligt grad
• Udryddet grammatiske fejl
• Øget sproglig selvtillid

BLIV EKSPERT I ENGELSK GRAMMATIK

Selvom ens fokus er den mundtlige del, så kommer man ikke udenom grammatikken, da denne og den mundtlige del langt hen af vejen hænger sammen.

Engelsk er et sjovt sprog, at lære, og selvom mange ser det som et relativt nemt sprog, så har det engelske sprog faktisk hele 750.000 ord. Vi hjælper dig hele vejen i mål med grammatikken. Vores fokus ligger blandt andet ved:

  • Modalverber (hjælpeverber)
  • Adverbier (biord)
  • Præpositioner (forholdsord)
  • Overensstemmelse mellem subjekt-verballed (grundled-udsagnsled)
  • Ordstilling
  • Tegnsætning

Vi har engelske instruktører tilknyttet vores engelskkurser, som til dagligt arbejder med den engelsk grammatik og de er vilde for at hjælpe dig på vej. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

VÆLG IMELLEM GRUPPE- OG ENEUNDERVISNING

Vi tilbyder engelsk kursus i Glostrup både som eneundervisning og gruppeundervisning, se mere omkring fordele og ulemper.

ENEUNDERVISNING er den mest effektive undervisning vi tilbyder. Her bestemmer du, hvor der undervises, i vores lokaler, hos dig i din virksomhed og hvornår, dvs. din kalender bestemmer. Kursusindholdet er skræddersyet til dig ud fra en individuel samtale med underviseren. Efter samtalen vil der blive udarbejdet en undervisningsplan, som sikrer at du når hele vejen i mål. Med eneundervisning skal du ikke dele taletiden med andre, du får fuld taletid. Alt dette fordi forløbet er for DIG.

GRUPPEUNDERVISNING er den anden mulighed IBL Sprogservice tilbyder. Vi anbefaler at der er max 6 deltagere på holdet, da vi med mere end 25 års erfaring har kunnet konstatere, at her vil der stadig være plads til at alle kan blive hørt og få taletid som sikrer optimalt udbytte.

Undervisningstider og sted vil ofte være fast, da man ved gruppeundervisning er nødsaget til at tage hensyn til de andre deltagere, og flere kalendere skal afstemmes. Undervisning kan selvfølgelig altid ændres såfremt det ønskes på hele holdet.

Fordelene ved gruppeundervisning er, at man har mulighed for dialog og sparring med de andre deltagere. Der kan arbejdes i grupper med rollespil og arbejdsrelateret situationer. En anden bonus er at kursusgebyret ved gruppeundervisning kan deles op, så prisen pr. deltager på den måde bliver billigere.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ HELT STYR PÅ DIT ENGELSKE SPROG

Hos IBL Sprogservice arbejder vi dagligt med, at forbedre de sproglige udfordringer man oplever i landets virksomheder. Vi arbejder yderst seriøst og professionelt for at gøre indlæringen lettere for vores kursister.

Vi tilbyder de mest effektive undervisningsmetoder, hvad enten du er privat, eller erhvervskunde.

 

Kontakt vore sprogkonsulenter allerede i dag på 75724333 eller IBLSPROG@IBLSPROG.DK og hør omkring vores engelsk kursus i Glostrup.

Vi besvarer alle henvendelser indenfor MAX 24 timer.