Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

SPROGKURSER FOR LEDIGE

målgruppe

Disse 6 ugers jobrettet uddannelse er for arbejdsledige i hele Danmark, som har brug for at opgradere deres sproglige kompetencer rettet mod en fremtidig karriere.

Som noget helt nyt kan IBL Sprogservice nu tilbyde GRATIS sprogundervisning i sprogene dansk, engelsk og tysk for alle ledige, som ønsker at opkvalificere sproglige kompetencer.

Kurserne er både tilgængelige på den NATIONALE og den REGIONALE positivliste.

Hvis du er ledig, har du mulighed for at få bevilget og betalt et seks ugers jobrettet uddannelsesforløb hos IBL Sprogservice af dit jobcenter eller din a-kasse.

Vi tilbyder opstartsgaranti på alle vores sprogkurser.

Hvorfor vælge et sprogkursus til ledige hos IBL Sprogservice?

 • 6 ugers skræddersyet sprog forløb
 • En kombination af fremmøde undervisning og onlineundervisning.
 • Professionelle undervisere
 • 28 års erfaring med sprogkurser

Vi tilbyder sprogkurser for ledige i fagene:

6 ugers Dansk som andetsprog

2-6 ugers Engelsk i praksis

2-6 ugers Tysk i praksis

Vi kan være behjælpelige med en kompetence afklaring. Du får et indledende møde med vores underviser, som vurderer dine sproglige kompetencer, og hvad der skal til for en forbedring.

Kontakt vores sprogkonsulenter allerede i dag og hør nærmere omkring vores sprogkurser for ledige.

SPROG

Vi tilbyder 6 ugers jobrettet uddannelse i sprogene dansk, engelsk og tysk og på alle niveauer. Har du brug for et kort brush-up i engelsk, eller skal du måske lære tysk helt fra bunden – uanset hvad dit behov er, kan vi være behjælpelige.

For os er det vigtigste, at du når dine mål og finder vej tilbage til jobmarkedet.

Kontakt os allerede i dag på 75 724 333, eller info@iblsprog.dk

INDIVIDUEL TILPASSET UNDERVISNING

Vores kurser er skræddersyet i forhold til kursusindhold og med udgangspunkt i den enkeltes ønsker og behov for at fremme den fremtidige karriere.

Vi kan tilpasse kurset, så du får fokus på specifikt brancherelevant sprogbrug i undervisningen og anvender fagrelateret materiale efter aftale.

KURSUSBEVIS

Efter endt kursus hos IBL Sprogservice får du et kursusbevis, der indikerer sprogligt niveau ud fra den europæiske referenceramme CEF-Skalaen, som er international anerkendt. Kursusbeviset kan derfor være et værdifuldt bilag på dit CV

Hent eksempel på kursusbevis ved at klikke her

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

  KONTAKT OS I DAG OG LAD OS HJÆLPE DIG I MÅL

  Hos IBL Sprogservice samarbejder vi med Edutasia ApS/ nyledige.dk dagligt med, at forbedre de sproglige udfordringer man oplever i landets virksomheder eller privat. Vi arbejder yderst seriøst og professionelt for at gøre indlæringen lettere for vores kursister. Vi tilbyder de mest effektive undervisningsmetoder til ledige.

  Kontakt vores sprogkonsulenter allerede i dag på 7572 4333 eller INFO@IBLSPROG.DK og hør hvordan vi kan hjælpe dig med dine sproglige udfordringer.

  Vi besvarer alle henvendelser indenfor MAX 12 timer.

  Udbydes i samarbejde med Edutasia ApS

  Edutasia

  UDNYT TIDEN MENS DU ER LEDIG!

  VI HJÆLPER DIG MED EN FORBEDRING AF DINE SPROGLIE KOMPETENCER SÅ VEJEN TILBAGE TIL ARBEJDSMARKEDET BLIVER KORTERE.