Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

SPROGKURSER FOR LEDIGE

målgruppe

Vi tilbyder vi 6 ugers ledighedsforløb for ledige, som har brug for at opkvalificerer sine sproglige kompetencer rettet mod en fremtidig karriere.

Kurserne er tilgængelige på den NATIONALE og den REGIONALE positivliste.

Hvis du er forsikret ledig, har du mulighed for at få bevilget og betalt 6 ugers jobrettet uddannelse igennem din A-kasse eller jobcenter.

Hvad betyder en opkvalificering af sproglige kompetencer?

 • Udvidelse af jobmuligheder
 • Bliv mere attraktiv på arbejdsmarkedet
 • Opgradering af dit CV
 • Bedre kommunikation

Disse Sprogkurser for ledige afholdes i sprogene engelsk, tysk og dansk som andetsprog.

INDIVIDUEL TILPASSET UNDERVISNING

For optimalt udbytte som sikrer dig vej tilbage til arbejdsmarkedet, tilpasser vi indholdet og differencer efter niveau så alle kan følge med. Vi har også mulighed for at tilrettelægge undervisningen så det bliver jobrettet i forhold til specielle brancher og fagudtryk.

PRAKTISK INFORMATION

Få mere information omkring kurserne, samt se hvornår næste kursus afholdes her

 

Vi kan være behjælpelige med en kompetence afklaring. Du får et indledende møde med vores underviser, som vurderer dine sproglige kompetencer, og hvad der skal til for en forbedring.

For os er det vigtigste, at du når dine mål og finder vej tilbage til jobmarkedet.

 

Kontakt os allerede i dag på 75 724 333, eller info@iblsprog.dk

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

  KONTAKT OS I DAG OG LAD OS HJÆLPE DIG I MÅL

  Hos IBL Sprogservice arbejder vi dagligt med, at forbedre de sproglige udfordringer man oplever i landets virksomheder eller privat. Vi arbejder yderst seriøst og professionelt for at gøre indlæringen lettere for vores kursister. Vi tilbyder de mest effektive undervisningsmetoder til ledige.

  Kontakt vores sprogkonsulenter allerede i dag på 7572 4333 eller INFO@IBLSPROG.DK og hør hvordan vi kan hjælpe dig med dine sproglige udfordringer.

  Vi besvarer alle henvendelser indenfor MAX 12 timer.

  Edutasia

  Kursus engelsk og undervisning engelsk

  UDNYT TIDEN MENS DU ER LEDIG!

  VI HJÆLPER DIG MED EN FORBEDRING AF DINE SPROGLIE KOMPETENCER SÅ VEJEN TILBAGE TIL ARBEJDSMARKEDET BLIVER KORTERE.

  b.type = "text/javascript";b.async = true; b.src = "https://snap.licdn.com/li.lms-analytics/insight.min.js"; s.parentNode.insertBefore(b, s);})();}