Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

Online Engelsk Kurser

Drømmer du om at beherske det engelske sprog? Eller kunne du tænke dig at forbedre dine sproglige færdigheder inden for engelsk? Så tag et online engelskkursus her hos IBL Sprogservice.

Uanset hvilket niveau du starter fra, tilbyder vi et udbytterigt engelsk sprogkursus til dig. Når du mestrer et sprog, får du bedre betingelser for at kommunikere med andre mennesker og afkode vedkommendes intentioner og budskaber korrekt.

Hvilke områder inden for engelsk ønsker du at træne? Vores online engelskkurser er tilpasset dig og dit niveau, så du helt selv kan bestemme, hvor indsatsen skal fokuseres. Hos IBL Sprogservice tilbyder vi skræddersyede forløb, så du også har mulighed for at inddrage fagspecifikt materiale i din engelskundervisning.

LÆR ET AF VERDENS MEST UDBREDTE SPROG - TAG ET ONLINE ENGELSKKURSUS

Det kan være gavnligt at tage et online engelskkursus i mange sammenhænge. I en globaliseret verden er der stort incitament for at kunne afkode og bruge det engelske sprog aktivt, fordi vi konfronteres med engelske ord og udtryk flere gange dagligt.

Når du lærer at begå dig på engelsk eller løfte dit niveau ved et sprogkursus, får du en masse sproglige kompetencer med i rygsækken. Det kan både være en hjælp for dig i dagligdagen, eller når du rejser.

Men det kan faktisk også være en fordel at kunne liste engelsksproglige kompetencer på dit CV. Flere jobs kræver i stigende grad, at du kan begå dig på engelsk og have stor sikkerhed i sproget. Hos IBL Sprogservice er vi motiverede efter at klæde dig fagligt på, så du kan bruge det engelske sprog aktivt med stor sikkerhed.

ENGELSK UNDERVISNING ONLINE FOR VOKSNE PÅ ETHVERT NIVEAU

Uanset hvad din motivation er for at lære det engelske sprog, vil vi sørge for at hjælpe dig i mål med online undervisning i engelsk. Hos IBL Sprogservice garanterer vi, at du er i gode hænder, når det kommer til kvalitet, læring og udbytte.

Vores undervisningsniveauer følger “Den europæiske referenceramme for sprogindlæring”. Det vil sige, at vi arbejder ud fra syv inddelte niveauer; begynder, A1, A2 – B1, B2 – C1, C2.

Gennem årene har vi haft mere end 30.000 tilfredse kursister på pinden. Skal du være den næste?

Inden du beslutter dig, tilbyder vi en uforpligtende onlinesamtale med en af vores undervisere. Her kan vi sammen danne os et overblik over dine sproglige kompetencer, og så kan vi skræddersy et unikt og givende undervisningsforløb til dig. Det giver dig også mulighed for at få en smagsprøve på et kursusforløb hos os.

MÆRK EN FORSKEL I DINE SPROGLIGE EVNER ALLEREDE EFTER FØRSTE UNDERVISNING

Vores undervisning er tilrettelagt med stor fokus på den praktiske brug af sproget – uanset hvilket niveau du starter på. Det betyder, at du allerede efter første lektion, vil kunne mærke en forbedring og få en masse værktøjer med dig til at kunne bruge sproget i praksis.

Vi har en lang erfaring med at tilrettelægge sprogkursus i engelsk til private såvel som erhvervsfolk indenfor alle brancher. På den måde er du sikret det optimale undervisningsudbytte, som enten passer til din jobbeskrivelse, krav fra arbejdsgiver eller egne ønsker til sproglige forbedringer.

Hos IBL Sprogservice hjælper vi dig i mål med din online engelskundervisning, så du får de bedste forudsætninger for at lære det engelske sprog.

ONLINE ONE-TO-ONE eller ONLINEGRUPPEUNDERVISNING

Hos IBL Sprogservice tilrettelægger vi undervisningen ud fra dit behov. Det betyder, at vi både tilbyder engelsk kurser one-to-one og i små grupper. For at få mest ud af undervisningen anbefaler vi max 4 kursister pr. gruppe.

Det giver vores undervisere bedre føling med den enkelte kursist – og giver dig et større udbytte af undervisningen.

Læs mere om de to undervisningsformer her.

KONTAKT OS I DAG OG HØR MERE OMKRING ONLINE ENGELSK UNDERVISNING

Hos IBL Sprogservice arbejder vi dagligt med, at forbedre de sproglige udfordringer man oplever i landets virksomheder. Vi arbejder yderst seriøst og professionelt for at gøre indlæringen lettere for vores kursister. Vi tilbyder de mest effektive undervisningsmetoder, hvad enten du er privat, eller erhvervskunde.

Kontakt vores sprogkonsulenter omkring online engelsk kursus allerede i dag på 7572 4333 eller INFO@IBLSPROG.DK og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i hus med de engelske udfordringer.

Vi besvarer alle henvendelser indenfor MAX 12 timer.

Kursus engelsk og undervisning engelsk

DO YOU SPEAK ENGLISH?

VI MÅLRETTER OG TILPASSER ONLINE KURSET TIL DIT NIVEAU OG BEHOV. BRUSH-UP ELLER NYSGERRIG PÅ AT LÆRE ET HELT NYT SPROG?