Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

Oversættelse og tolkning

Effektiv og hurtig oversættelse

IBL Sprogservice tilbyder hurtig og effektiv oversættelse. Med mere end 200 professionelle oversættere og translatører tilknyttet – som har hver deres speciale og spidskompetencer – har vi altid fokus på at finde den helt rigtige oversætter til hver enkelt opgave. Således sikrer vi korrekt brug af terminologier og brancheudtryk. Kunden får en professionel løsning og kan være sikker på at få sit budskab rigtigt ud.

IBL Sprogservice tilbyder hurtig og effektiv oversættelse, mellem de fleste sprog og har stor erfaring og kompetence inden for en lang række fagområder. Vi oversætter alle typer dokumenter og kan arbejde i de fleste formater, dog anbefaler vi, at dokumenterne sendes i Word.

Vielsesattest eller tekniske manualer

Ved hurtig og effektiv oversættelse af f.eks. vielsesattest, dåbsattest, skøder eller andre officielle dokumenter er det ofte påkrævet, at oversættelsen udføres af en statsautoriseret oversætter, og stemples og verificeres. Dette klarer vi også, leveringstiden kan dog være en smule længere ved disse opgaver da oversættelsen skal igennem flere instanser: Erhvervs – og selskabsstyrelsen og Udenrigsministeriet. Kunden bør dog altid gøre opmærksom på dette inden opgaven påbegyndes.

Effektiv og hurtig levering

Vi bestræber os altid på hurtigt og effektiv oversættelse, ofte fra dag til dag. Inden igangsættelse af en opgave vil du få oplyst en fast leveringstid og pris. Som tommelfingerregel skal man forvente, at en professionel oversætter ca. kan oversætte 2000-2500 ord på en normal arbejdsdag. Stemplede/ verificerede oversættelser kræver dog ofte 1 – 2 ekstra dage pga. den ekstra tid til verificeringen som foretages i Erhvervs og selskabs styrelsen samt Udenrigsministeriet.

Vi bestræber os på at levere i samme format som teksten er modtaget. Og kunden har som udgangspunkt 14 dage fra levering til at kigge den igennem for evt. fejl og mangler, herefter betragtes opgaven som godkendt.

Vi sidder klar til at hjælpe.

kontakt os idag

    KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN OVERSÆTTELSES- ELLER TOLKEOPGAVE

    Hos IBL Sprogservice tilbyder vi oversætte og tolkning i alle sprogkombinationer til en yderst konkurrencedygtig priser.

    Upload din opgave i formularen overfor eller kontakt vores sprogkonsulenter på 7572 4333, eller INFO@IBLSPROG.DK for tilbud på din tolke opgave.

    KORREKTE OVERSÆTTELSER TIL TIDEN!

    MERE END 200 PROFESIONELLE OVERSÆTTERE SIDDER KLAR TIL AT KLARE DIN OVERSÆTTELSE