Mere end 25 års erfaring

Partnere
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?Partner
Hvorfor IBL?
Man - Fre 08.00 - 16.00
Telefon: +45 7572 4333
Man - Fre 08.00 - 16.00
Man - Fre 08.00 - 16.00

SPANSKKURSUS

Går du og leger med tanken om at lære et nyt sprog? Eller ønsker du at give de eksisterende sproglige kompetencer et brush-up? Der kan være mange gode grunde til at vælge et spanskkursus. Måske skal du bruge det professionelt i forbindelse med dit job.

Vigtigheden i at kunne formulere sig korrekt på spansk i både skrift og tale har aldrig været større end det er i dag.

Globaliseringen har gjort spansk til en stor del af hverdagen i mange virksomheder. Hos IBL Sprogservice tilbyder vi skræddersyet spanskkursus, samt åbne hold i spansk på alle niveauer.

Vi hjælper dig hele vejen og sikrer at du kommer i mål med din spanskundervisning.

Spanskundervisning på alle niveauer

HVORFOR GÅ TIL SPANSKUNDERVISNING?

Spanskundervisning kan være brugbart i et væld af sammenhænge. I professionelt øjemed kan der være forskellige årsager til at det er gunstigt at tage spanskundervisning. Det kan være at du arbejder i en virksomhed, hvor kommunikationen foregår på spansk eller måske har du kundekontakt med spansktalende personer. I disse henseender vil sprogkundskaber i spansk både være med til at facilitere kommunikationen og til at opbygge tillid mellem de involverede parter. Det kan også tænkes at du skal til at arbejde i udlandet og derfor har behov for at forberede dig sprogligt. Også til dette formål tilbyder vi udførlig og skræddersyet spanskundervisning.

I private sammenhænge kan spanskundervisning også være en særdeles kærkommen investering. Det kan være at du skal rejse i udlandet eller sågar flytte udenlands permanent og gerne vil have et solidt afsæt for at kunne gebærde dig på spansk. Det kan også være at du udelukkende af ren interesse godt kunne tænke dig at dygtiggøre dig på spansk.

Ved at deltage i målrettet spanskundervisning hos IBL Sprogservice bliver du klædt ordentlig på til klare dig i lige præcis de sproglige sammenhænge, som du står over for – vores kurser tager nemlig altid afsæt i dit personlige behov.

FAG- OG BRANCHESPECIFIK SPROGBRUG

Med et spansk kursus hos IBL Sprogservice er du i sikre hænder, hvad angår kvalitet, læring og udbytte.

Vi sikrer os, at der bliver arbejdet med netop de områder som DU ønsker at forbedre. Vi målretter og tilpasser kurset i forhold til branchespecifikt sprogbrug. Som kursist har du derfor selv mulighed for at medbringe dit eget fagspecifikke materiale, som vil indgå i spanskundervisningen.

Vi har mere end 25 års erfaring med undervisning af erhvervsfolk indenfor alle brancher og vi skræddersyer hvert enkelt forløb, så du som kursist er sikret det optimale undervisningsudbytte.

Undervisere hos IBL Sprogservice har tavshedspligt, så alt materiale vil blive behandlet fortroligt.

START MED EN UFORPLIGTENDE SPROGSAMTALE

Hos IBL Sprogservice tilbyder og anbefaler vi at man starter med en uforpligtende sprogsamtale med en af vores mange professionelle undervisere forud for spanskundervisningen. Vores undervisere har alle ekspertise på hver sit brancheområde. Samtalen danner grundlag for det endelige kursusforløb. Her udarbejdes en vurdering af det nuværende sproglige niveau på spansk og man får afstemt forventningerne til kurset i form af kursusindhold, tid og sted for afviklingen.

Er der tale om spanskundervisning på hold vil vi altid foretage en screening af de aktuelle kursister for at sikre en homogen holdsammensætning og dermed opnå det optimale udbytte.

Vi arbejder med niveauerne på ”den europæiske referenceramme for sprogindlæring”. Denne referenceramme er inddelt i 6 (7) niveauer, (begynder), A1,A2 – B1,B2 – C1,C2.

Sådan siger vores erhvervskunder

IBL Sprogservice har igennem en lang årrække undervist erhvervsfolk fra både store og små virksomheder på spansk kursus. Vi sætter en ære i at alle får den bedste service og bestræber os altid på at levere lidt mere end kunden forventer, uanset om det er den lille enkeltmandsvirksomhed, eller den store internationale virksomhed med mange tusinde medarbejdere. Vi er taknemmelige over at flere af dem har valgt at udtrykke deres tilfredshed ved at give os en anbefaling. 

Lær spansk fra kun kr. 4.995,-

Hos IBL Sprogservice tilbyder vi spanskkurser fra KUN kr. 4.995,- pr. person.

Trænger du til at få frisket dit spansk op? Så er vores spansk kursus eller Spansk Brush Up helt sikkert noget for dig! Vi tager fat der, hvor du slap og får styrket dine kompetencer, så du føler dig tryg næste gang, du skal snakke spansk. Tilmeld dig sammen med din kollega(er), ven eller kæreste og vær sikker på at deltage på det samme hold. Du kan også vælge at tilmelde dig vore åbne hold, hvor du vil blive sat sammen med andre på nogenlunde sammen sproglige niveau. Du kan se mere om vores åbne kurser her.

Hvilken målgruppe henvender kurset sig til?

Kurset henvender sig til dig/jer, som allerede forstår spansk på et grundlæggende niveau, og kan føre en nogenlunde samtale på spansk. Til gengæld mangler du at få udvidet dit nuværende niveau og udvidet dit ordforråd. Du bruger måske spansk i forbindelse med dit nuværende arbejde, eller måske ønsker du at opkvalificere dit spansk, så du kan søge ønskejobbet. Det kan også være, at du bare vil have styrket dit spansk. Uanset ønsker, så står IBL Sprogservice som en stærk samarbejdspartner.

Er du i tvivl om kurset er noget for dig, så tag endelig fat i vores konsulenter, de sidder klar med den rette rådgivning og garanterer den helt rette spanskundervisning til netop dig.

Hvilket udbytte kan jeg forvente?

Dit udbytte med spanskkurser i Spansk Brush Up

Med vores spanskkurser styrker du dit Spanskeniveau gennem taletræning, og du får udvidet dit aktive spanske ordforråd.

Formålet med kurset er, at give dig en større sikkerhed og gennemslagskraft, når du skal kommunikere på spansk – uanset om det er arbejdsrelateret eller til privat brug.

Ved endt kursus har du:

• Opnået større sikkerhed og gennemslagskraft i anvendelsen af spansk
• Udbygget dit ordforråd i væsentlig grad
• Udryddet grammatiske fejl
• Øget sproglig selvtillid

Bliv ekspert i spansk grammatik

FAKTA OM DET SPANSKE SPROG

Det spanske sprog falder ind under den romanske sproggruppe, som har dets oprindelse i det latinske.

Af de romanske sprog er spansk det mest talte sprog, både med hensyn til antallet af personer der har spansk som modersmål og antallet af lande, hvor det er det officielle sprog.

Spansk er modersmål for ca. 450 millioner mennesker, der er spredt over hele verden. Der er 19 spansktalende lande, samt 7 lande og territorier, hvor spansk tales af et mindretal. Spansk tales af ca. 581 millioner og har flere 100 forskellige dialekter.

Spansk er det næstmest anvendte modersmål i verden, lige efter mandarin kinesisk. Dertil er spansk det næstmest studerende sprog i verden, efter engelsk.

VI ARBEJDER MED GRAMMATIK, MEN SOM ET MIDDEL TIL AT TALE SPROGET

Den spanske ordstilling er mere fri end den danske. Verbernes system i det spanske sprog er mere komplekst end det danske. I det spanske sprog er der mere variation blandt anvendelsen af nutids-, datids- og fremtidsformer, samt forskellige typer af konjunktiv.

Der findes naturligvis mange flere grammatiske forskelle på de to sprog, men ovennævnte er de mest væsentlige.

FUN FACT

Det længste spanske ord er:

Cyclopentanoperhydrophenanthren

Vi har spanske instruktører tilknyttet vores spanskkurser som til dagligt arbejder med den spanske grammatik og de er vilde for at hjælpe dig på vej. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig

Vælg imellem gruppe- og eneundervisning

Vi tilbyder spansk kursus både som eneundervisning og gruppeundervisning, se mere omkring fordele og ulemper.

ENEUNDERVISNING er den mest effektive og fleksible spanskundervisning vi tilbyder. Her bestemmer du selv hvor der undervises, i vores lokaler, hos dig i din virksomhed og hvornår, dvs. din kalender bestemmer. Kursusindholdet er skræddersyet til dig ud fra en individuel samtale med underviseren. Efter samtalen vil der blive udarbejdet en undervisningsplan, som sikrer at du når hele vejen i mål. Med eneundervisning skal du ikke dele taletiden med andre, du får fuld taletid. Alt dette fordi forløbet er for DIG.

Gruppeundervisning er den anden mulighed IBL Sprogservice tilbyder. Vi anbefaler at der er max 6 deltagere på holdet, da vi med mere end 25 års erfaring har kunnet konstatere, at her vil der stadig være plads til at alle kan blive hørt og få taletid, som sikrer optimalt udbytte.

Undervisningstider og sted vil ofte være fast, da man ved gruppeundervisning er nødsaget til at tage hensyn til de andre deltagere, og flere kalendere skal afstemmes. Undervisning kan selvfølgelig altid ændres såfremt det ønskes på hele holdet.

Fordelene ved gruppeundervisning er, at man har mulighed for dialog og sparring med de andre deltagere. Der kan arbejdes i grupper med rollespil og arbejdsrelateret situationer. En anden bonus er at kursusgebyret ved gruppeundervisning kan deles så prisen pr. deltager på den måde bliver billigere.

Kontakt os i dag og få helt styr på dit spanske sprog

Hos IBL Sprogservice arbejder vi dagligt med at forbedre de sproglige udfordringer man oplever i landets virksomheder. Vi arbejder yderst seriøst og professionelt for at gøre indlæringen lettere for vores kursister.

Vi tilbyder de mest effektive metoder til spanskundervisning, hvad enten du er privat eller erhvervskunde.

Kontakt vores sprogkonsulenter allerede i dag på 7572 4333 eller IBLSPROG@IBLSPROG.DK og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i hus med de spanske udfordringer.

Vi besvarer alle henvendelser indenfor MAX 24 timer.