Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

Sprogtræning

Skal du flytte til udlandet i en periode? Har du brug for at blive bedre til engelsk i forbindelse med dit job? Vil du have et forspring på din uddannelse? Eller drømmer du blot om at kunne kommunikere med tjeneren på din ferie?

Et sprogtræningskursus er til gavn i et væld af sammenhænge – både fagligt og socialt vil det være en investering, der vil glæde dig resten af livet.

Hos IBL sprogservice tilbyder vi sprogtræning inden for alle sprog. Hvad end du er nybegynder i dansk, eller du gerne vil genopfriske dit tyske fra folkeskolen, så har vi et sprogtræningskursus, der matcher dine behov.

Dit springbræt til en nemmere hverdag

At blive bedre til et sprog kan være afgørende på mange parametre. I dit arbejdsliv vil det være en stor fordel for både dig, dine kollegaer og samarbejdspartnere, at du er i stand til at formulere dig på et højt fagligt niveau både på dansk og engelsk.

I andre situationer vil det være nok blot at kunne mestre de mest basale vendinger, så du kan begå dig, når du rejser udenlands.

Fælles for vores kurser er, at det er dig og dine kompetencer, der sætter dagsordenen for, hvad du kommer til at lære. Vi lægger stor værdi i at arbejde på det niveau, du ønsker.

Få en uforpligtende, online samtale

Hvis du længe har gået og overvejet at gøre noget ved dit sprog, kan det være svært at tage den endelige beslutning.

Det kræver både tid og penge at dygtiggøre sig inden for et sprog, og det er derfor vigtigt at vælge den rette underviser.

Hos IBL Service vil vi gerne have, at vores kunder mærker efter, før de vælger os. Af den grund tilbyder vi en online samtale, hvor du får indblik i, hvordan vores undervisning foregår. Her vurderer vi dine sproglige kompetencer, så vi har de bedste forudsætninger for at danne rammerne for dit kursusforløb.

Udvid din verden – start allerede i dag

Med godt og vel 30 års erfaring med sprogundervisning til over 30.000 kursister tør vi godt love dig, at du er i sikre hænder, når du får sprogtræning hos os.

Det, der kendetegner vores sprogtræningskurser, er, at de både er effektive og inspirerende. Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at vores kunder bliver fuldt ud tilfredse med vores kurser og kommer i mål med deres ønsker.

Er det blevet tid til at gøre noget ved dit sprog?

Kontakt os allerede i dag på telefon 75724333 eller skriv til os på INFO@IBLSPROG.DK. Så er du allerede et skridt tættere på at forbedre dit sprog.

Vi ser frem til at høre fra dig.