Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

Vi tilbyder effektivt og inspirerende dansk kursus i Allerød, uanset om du er begynder eller allerede har kendskab til det danske sprog. Fælles for vores dansk kursus er, at vi altid tager udgangspunkt i dine kvalifikationer så undervisningen målrettes og tilpasses dine ønsker og behov. Vi hjælper dig til at kunne klare dig på dansk, både professionelt på job og socialt i hverdagen.

På vores dansk kursus i Allerød mærker du vigtigheden i det, at kunne formulere sig korrekt på dansk i både skrift og tale. Det er en vigtig faktor for at gøre hverdagen blandt kollegaer, samarbejdspartnere og kunder mere flydende.

Globaliseringen har gjort Danmark til et attraktivt arbejdsområde for udlændinge. Vi hos IBL Sprogservice tilbyder skræddersyet dansk kursus, samt åbne hold i dansk på alle niveauer.

Vi hjælper dig hele vejen og sikre du kommer i mål.

FAG- og BRANCHESPECIFIKT SPROGBRUG

Med et dansk kursus hos IBL Sprogservice er du i sikre hænder, hvad angår kvalitet, læring og udbytte.

Vi sikrer os, at der bliver arbejdet med netop de områder som DU ønsker at forbedre. Vi målretter og tilpasser kurset i forhold til branchespecifikt sprogbrug. Som kursist har du derfor selv mulighed for at medbringe dit eget fagspecifikt materiale, som vil indgå i undervisningen.

Vi har mere end 25 års erfaring med undervisning af erhvervsfolk indenfor alle brancher og vi skræddersyer hvert enkelt forløb, så du som kursist er sikret det optimale undervisningsudbytte.

Undervisere hos IBL sprogservice har tavshedspligt, så alt materiale vil blive behandlet fortroligt.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner]

[deep-title title=”

 

Prøv os af – Start med en Free Trail

Det kan være en stor og svær beslutning at starte på intensiv sprogundervisning. Hvad skal man vælge? Vi står inde for og er stolte af de resultater vi allerede har opnået igennem sprogundervisning af mere end 30.000 kursister. Vi tilbyder derfor inden du beslutter dig en Free Trail -som er en uforpligtende online samtale med en underviser. Her får du en smagsprøve på, hvordan undervisningen foregår og vi får en vurdering af dine sproglige kompetencer, som vil danne grundlag for det endelige kursusforløb.

Vi arbejder med niveauerne på ”Den europæiske referenceramme for sprogindlæring”. Denne referenceramme er inddelt i 6 (7) niveauer, (begynder), A1, A2 – B1, B2 – C1, C2.

 

Sådan siger vores erhvervskunder

IBL Sprogservice har igennem en lang årrække undervist erhvervsfolk fra både store og små virksomheder på danskkurser. Vi sætter en ære i at alle får den bedste service og bestræber os altid på at levere lidt mere end kunden forventer, uanset om det er den lille enkeltmandsvirksomhed, eller den store internationale virksomhed med mange tusinde medarbejdere. Vi er taknemmelige over at flere af dem har valgt at udtrykke deres tilfredshed ved at give os en anbefaling.

 

Vælg imellem gruppe- og eneundervisning

Vi tilbyder danskkurser både som eneundervisning og gruppeundervisning, se mere omkring fordele og ulemper.

One-to-one er den mest effektive og fleksible undervisningsform. Her bestemmer du, hvor der undervises, i vores lokaler eller hos dig i din virksomhed og hvornår, dvs. din kalender bestemmer.

Gruppeundervisning er den anden mulighed, hvis I er flere i virksomheden som ønsker at blive undervist sammen i en gruppe.

Læs mere om de to undervisningsformer her.

 

Kontakt os i dag og få helt styr på dit danske sprog

Hos IBL Sprogservice arbejder vi dagligt med at forbedre de sproglige udfordringer man oplever i landets virksomheder. Vi arbejder yderst seriøst og professionelt for at gøre indlæringen lettere for vores kursister.

Vi tilbyder de mest effektive undervisningsmetoder, hvad enten du er privat, eller erhvervskunde.

 

Kontakt vore sprogkonsulenter allerede i dag på 75724333 eller INFO@IBLSPROG.DK og hør omkring vores dansk kursus i Allerød.

Vi besvarer alle henvendelser indenfor MAX 12 timer.