Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

FLEKSIBILITET OG KVALITET

Tid og sted – It’s up to you!

Du bestemmer, hvor og hvornår undervisningen skal foregå. Om det skal være i vores lokaler i enten Vejle, Odense eller København. Passer det bedre ind i din planlægning at vores underviser kommer til dig, er dette også og en mulighed. Vi samarbejder med mere end 100 professionelle og dedikerede undervisere bosiddende i hele landet. For os er det vigtigste at du kommer i mål og får optimal udbytte af dit sprogkursus.

KVALITETSSIKRING

For at sikre at kvaliteten altid er i top på vores sprogkurser, har vi stort fokus på evaluering. Vi fremsender evalueringer to gange i løbet af et kursus, disse kan udfyldes anonymt. På den måde sikrer vi løbende, at kursisterne er tilfredse og får indfriet deres forventninger til forløbet. Vi kan således både reagere og optimere, hvis der skulle være behov for justeringer.

Derudover har du hos os tilknyttet én bestemt sprogkonsulent, som du altid kan henvende dig til. Vores konstante fokus på kvalitetssikring og effektive sprogkurser, har gjort, at vi i mange år har været den fortrukne samarbejdspartner til sprogundervisning for mange danske virksomheder.

INDLEDENDE SAMTALE

IBL Sprogservice tilbyder alle kommende kursister en gratis og uforpligtende sprogsamtale. Samtalen danner grundlag for selve kurset, så vi sikrer os, at der undervises indenfor de relevante områder og på de rigtige niveauer. Kursusmaterialerne kan være udformet med fokus på skriftlig eller mundtlig undervisning, IBL-online-undervisning eller face-to-face undervisning. De anvendte metoder vil blive afstemt ved denne samtale.

Samtalen kan foregå face-to-face, online, eller via telefon med underviseren.

CEF SKALAEN (COMMON EUROPEAN FRAMEWORK)

Vi arbejder med CEFR – Den fælles europæiske referenceramme for sprog. Den er udviklet af Europarådet og er i dag bredt anvendt til at beskrive indlæring af fremmedsprog i hele verden.

Den er inddelt i 6 niveauer, A1, A2 – B1, B2 – C1, C2

KURSUSBEVIS

Efter hvert endt kursusforløb tilbyder IBL Sprogservice et underskrevet kursusbevis til vores kunder med angivelse af det nuværende sproglige niveau i følge CEF.

Kursus beviset indeholder:

Sprog – niveau – kursusperiode.
For opnåelse af kursusbevis skal man som minimum have deltaget i 80% af kurset.

CAMBRIDGE TEST

Er du i tvivl om dit nuværende sproglige niveau i engelsk, og ved du ikke helt, om sprogundervisning er noget for dig, så tag Cambridge-testen!

Cambridge-testen er udarbejdet af Cambridge-instituttet og giver et godt indblik i det nuværende sproglige niveau, samt hvor eventuelle faldgruber er.

Tag testen gratis her, og se hvordan vi kan skræddersy et forløb for dig.

Kontakt os allerede i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig/jeres virksomhed.

Vore sprogkonsulenter sidder klar på 75724333, eller IBLSPROG@IBLSPROG.DK.

VÆLG IMELLEM GRUPPE- OG ENEUNDERVISNING

ENEUNDERVISNING er den mest effektive og fleksible undervisning
vi tilbyder. Undervisningen tager udgangspunkt i dit aktuelle niveau og skræddersyes i forhold til kursus-indhold som du selv er med til at bestemme . DU bestemmer tid og sted – når det passer i din kalender, hos dig, i virksomheden eller i vores lokaler?

For optimalt udbytte er det vigtigt at bruge sproget aktivt. Ved eneundervisning skal der ikke tages hensyn til andre eller dele “taletiden” – her er der 100% fokus på dine ønsker og behov.

For at sikre dig, at vi kommer i mål med dine forventninger til kurset, starter vi med at du mødes online med en af vores undervisere. Her vurderes dine forkundskaber i, og ønsker til kurset, således at vi kan tilpasse og skræddersy kurset til DIG.

GRUPPEUNDERVISNING er hos IBL undervisning i små grupper på 2-6 deltagere. Dette er meget populært og effektivt, specielt i større virksomheder med mange ansatte. Ved at begrænse deltagerantallet til max. 6 personer i gruppen er der stadig plads til at alle kan blive hørt og få “taletid”. Der skal dog forventes at der skal lidt flere timer til, netop fordi man deler “taletiden”.

Vi sikrer at alle deltagere i gruppen er på nogenlunde samme sproglige niveau når kurset startes. Derudover anbefaler vi også, at der forventningsafstemmes i gruppen i forhold til kursusindhold, så vi sikrer os at alle kommer i mål.

Undervisningstider og sted vil ofte være faste, da man ved gruppeundervisning er nødsaget til at tage hensyn til de andre deltagere, og flere kalendere skal afstemmes. Undervisningen kan selvfølgelig altid ændres, såfremt dette ønskes af hele gruppen.

Fordelene ved gruppeundervisning er, at man har mulighed for dialog og sparring med de andre deltagere. En anden bonus er, at kursusgebyret ved gruppeundervisning kan deles, så prisen pr. deltager på bliver billigere.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ HELT STYR PÅ DIT FREMMED SPROG

Hos IBL Sprogservice arbejder vi dagligt med at forbedre de sproglige udfordringer man oplever i landets virksomheder. Vi arbejder yderst seriøst og professionelt for at gøre indlæringen lettere for vores kursister.

Vi tilbyder de mest effektive undervisningsmetoder, hvad enten du er privat, eller erhvervskunde.

Kontakt vores sprogkonsulenter allerede i dag på 7572 4333 eller INFO@IBLSPROG.DK og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i hus med de sproglige udfordringer.

Vi besvarer alle henvendelser indenfor MAX 12 timer.

HVOR OG HVORNÅR?
-DU BESTEMMER

UANSET TID OG STED SIKRER IBL SPROGSERVICE LØBENDE DIT KURSUS OG UDVIKLER DINE SPROGLIGE KOMPETENCER TIL NYE NIVEAUER