Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

Går du og leger med tanken om at lære et nyt sprog? Eller ønsker du at give de eksisterende sproglige kompetencer et Brush-up? Der kan være mange gode grunde til at vælge et engelsk kursus i Århus. Måske skal du bruge det professionelt i forbindelse med dit job.

Vigtigheden i at kunne formulere sig korrekt på et engelsk i både skrift og tale har aldrig været større end det er i dag.

Globaliseringen har gjort sprog til en uundgåelig del af hverdagen i mange virksomheder. Hos IBL Sprogservice tilbyder vi skræddersyet engelsk kursus i Århus, samt åbne hold på alle niveauer.

Vi hjælper dig hele vejen i mål.

FAG- OG BRANCHESPECIFIKT SPROGBRUG

Med et engelsk kursus hos IBL er du i sikre hænder, hvad angår kvalitet, læring og udbytte.

Vi sikre os at der bliver arbejdet med netop de områder som DU ønsker at forbedre. Vi målretter og tilpasser vores engelskkurser i Århus i forhold til branchespecifikt sprogbrug. Som kursist har du derfor selv mulighed for at medbringe eget fagspecifikt materiale, som vil indgå i undervisning.

Vi har mere end 25 års erfaring med undervisning af erhvervsfolk indenfor alle brancher og vi skræddersyer hvert enkelt forløb, så du som kursist er sikret det optimale undervisningsudbytte.

Undervisere hos IBL Sprogservice har tavshedspligt, så alt materiale vil blive behandlet fortroligt.

PRØV OS AF… START MED EN FREE TRAIL

Det kan være en stor og svær beslutning at starte på intensiv sprogundervisning. Hvad skal man vælge? Vi står inde for, og er stolte, af de resultater vi allerede har opnået igennem undervisning af mere end 30.000 kursister. Vi tilbyder derfor inden du beslutter dig en Free Trail – som er en uforpligtende online samtale med en underviser. Her får du en smagsprøve på, hvordan undervisningen foregår og vi får en vurdering af dine sproglige kompetencer, som vil danne grundlag for det endelige kursusforløb.

Vi arbejder med niveauerne på ”Den europæiske referenceramme for sprogindlæring”. Denne referenceramme er inddelt i 6 (7) niveauer, (begynder), A1, A2 – B1, B2 – C1, C2.

SÅDAN SIGER VORES ERHVERSKUNDER

IBL Sprogservice har igennem en lang årrække undervist erhvervsfolk fra både store og små virksomheder på engelsk kursus. Vi sætter en ære i at alle får den bedste service og bestræber os altid på at levere lidt mere end kunden forventer, uanset om det er den lille enkeltmandsvirksomhed, eller den store internationale virksomhed med mange tusinde medarbejdere. Vi er taknemmelige over at flere af dem har valgt at udtrykke deres tilfredshed ved at give os en anbefaling.

HVILKET UDBYTTE KAN JEG FORVENTE?

Dit udbytte med et sprogkursus i Engelsk.

Med dette engelsk kursus styrker du dit engelske niveau gennem taletræning, og du får udvidet dit aktive engelske ordforråd.

Formålet med kurset er, at give dig en større sikkerhed og gennemslagskraft, når du skal kommunikere på engelsk – uanset om det er arbejdsrelateret eller til privat brug.

Ved endt kursus har du:

• Opnået større sikkerhed og gennemslagskraft i anvendelsen af engelsk
• Udbygget dit ordforråd i væsentligt grad
• Udryddet grammatiske fejl
• Øget sproglig selvtillid

BLIV EKSPERT I ENGELSK GRAMMATIK

Selvom ens fokus er den mundtlige del, så kommer man ikke udenom grammatikken, da denne og den mundtlige del langt hen af vejen hænger sammen.

Engelsk er et sjovt sprog, at lære, og selvom mange ser det som et relativt nemt sprog, så har det engelske sprog faktisk hele 750.000 ord. Vi hjælper dig hele vejen i mål med grammatikken. Vores fokus ligger blandt andet ved:

  • Modalverber (hjælpeverber)
  • Adverbier (biord)
  • Præpositioner (forholdsord)
  • Overensstemmelse mellem subjekt-verballed (grundled-udsagnsled)
  • Ordstilling
  • Tegnsætning

Vi har engelske instruktører tilknyttet vores engelskkurser, som til dagligt arbejder med den engelsk grammatik og de er vilde for at hjælpe dig på vej. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

VÆLG IMELLEM GRUPPE- OG ENEUNDERVISNING

Vi tilbyder engelsk kurser både som undervisning one-to-one og i små grupper, se mere omkring fordele og ulemper her.

One-to-one er den mest effektive og fleksible undervisningsform. Her bestemmer du, hvor der undervises, i vores lokaler i Vejle, Odense eller København eller hos dig i din virksomhed i hele landet og hvornår, dvs. din kalender bestemmer.

Gruppeundervisning er en anden mulighed, hvis I er flere i virksomheden som ønsker at blive undervist sammen i en gruppe.

Læs mere om de to undervisningsformer her.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ HELT STYR PÅ DIT ENGELSKE SPROG

Hos IBL Sprogservice arbejder vi dagligt med, at forbedre de sproglige udfordringer man oplever i landets virksomheder. Vi arbejder yderst seriøst og professionelt for at gøre indlæringen lettere for vores kursister.

Vi tilbyder de mest effektive undervisningsmetoder, hvad enten du er privat, eller erhvervskunde.

 

Kontakt vore sprogkonsulenter allerede i dag på 75724333 eller INFO@IBLSPROG.DK og hør omkring vores engelsk kursus i Århus.

Vi besvarer alle henvendelser indenfor MAX 12 timer.