Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

hvor, hvem og hvornår

one-to-one undervisning

Med eneundervisning hos IBL Sprogservice, sikrer du dig at KUN DIN målsætning og DIT fokus er i højsædet. Det vil sige, at vi skræddersyer forløbet ud fra en individuel samtale med underviseren. Efter samtalen vil der blive lavet et forslag til en undervisningsplan, hvor du er medbestemmende på TID & STED. Du kan ændre tider, ændre undervisningssted, alt dette fordi forløbet er for DIG.

Du undgår pinlige situationer, hvor du har svært ved at komme ud over kanten, da du måske tænker: Hvad tænker de andre på holdet om mig? Er jeg dårligere end de andre? Osv.

Eneundervisning er den mest effektive form for sprogundervisning, som kan rykke dig målrettet og hurtigt i mål.

gruppe undervisning

Gruppeundervisning er den anden mulighed, vi tilbyder. Vi anbefaler at der er max. 6 deltagere pr. hold, da vi med mere end 25 års erfaring har kunnet konstatere at her får alle lige meget ud af det og ingen bliver overset. ”Taletiden” skal fordeles på antal deltagere, så derfor er 6 deltagere som max. vores anbefaling.

Undervisningstider og sted vil blive fastlagt, da man ved gruppeundervisning er nødsaget til at tage hensyn til de andre deltagere. Undervisning kan selvfølgelig rykkes hvis flertallet i gruppen ”stemmer for”.

Fordelene ved gruppeundervisning er at man bliver udfordret på en anden måde, da man hele tiden ved, at der er andre deltagere, som kan lytte med. Dette kan tit medføre, at man gerne vil forbedre sig i forhold til sine medkursister, dette lille konkurrencegen som ligger i os alle kan gøre undervisningen mere effektiv.

Derudover er der sparring med medkursister, gruppeopgaver, rollespil, arbejdsrelaterede situationer osv.

TID OG STED – UP TO YOU

I bestemmer selv, hvor og hvornår undervisning skal foregå. Og for at gøre undervisningen så aktuel og vedkommende som muligt, medbringer kursisten ofte selv materiale fra virksomheden. Dette er med til at sikre en fag- og brancheorienteret sprogbrug i undervisningen. Selve undervisningen kan foregå i vores lokaler i Vejle, Odense og København. Derudover tilbyder vi også undervisning ude i jeres virksomhed, eller privat, hvis det passer bedre ind i jeres daglige planlægning.

Vi har undervisere geografisk placeret over hele landet, så vi altid kan sikre en underviser i dit nærområde.

HVEM ER VI, LÆR OS AT KENDE

IBL Sprogservice har 30 års erfaring i branchen og har siden opstarten serviceret mere end 30.000 danske og udenlandske kursister med at få netop deres sproglige behov opfyldt.

Det er lige fra privatpersonen med feriebolig i Spanien uden kendskab til sproget, til den udenlandske direktør, som er blevet flydende på dansk på rekordtid.

IBL har hver måned over 40 freelance undervisere og oversættere på lønningslisten, samt en database med over 200 freelance undervisere & oversættere, så ligegyldigt hvor i landet, der er behov, har vi en kvalificeret underviser i nærheden.

 

Vores undervisere viser stor tilfredshed med at være en del af IBL Sprogservice, hvilket også ses på at flere af vores undervisere har været tilknyttet siden IBL første gang så dagens lys.

IBL Sprogservice har den dag i dag faste rammeaftaler med flere af landet største virksomheder.

Selve undervisningen tilbyder vi på alle sprog og på alle niveauer. Vi har tilknytter et stort antal kompetente freelance-instruktører, der alle har undervisningserfaring og samtidig et fagligt og praktisk kendskab til erhvervslivet. Mange af vores instruktører er indfødte, der underviser i deres eget modersmål. Derudover er de alle håndplukkede ud fra krav om fleksibilitet og indlevelsesevne. På den måde er de i stand til hurtigt at tilegne sig viden inden for forskellige fag- og brancheområder. Således tilpasses undervisningen individuelt til hvert kursus.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ HELT STYR PÅ DIT SPROG

Hos IBL Sprogservice arbejder vi dagligt med at forbedre de sproglige udfordringer man oplever i landets virksomheder. Vi arbejder yderst seriøst og professionelt for at gøre indlæringen lettere for vores kursister. Vi tilbyder de mest effektive undervisningsmetoder, hvad enten du er privat- eller erhvervskunde, om du vælger one-to-one undervisning eller gruppeundervisning.

Kontakt vore sprogkonsulenter allerede i dag på tlf. 7572 4333 eller info@iblsprog.dk og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i hus med de danske udfordringer.

Vi besvarer alle henvendelser inden for max. 12 timer

GOD KOMMUNIKATION STARTER MED FORSTÅELSE
OG FORSTÅELSE ER VORES SPECIALE

VI MÅLRETTER OG TILPASSER KURSET TIL DIT NIVEAU OG BEHOV.
BRUSH-UP ELLER NYSGERRIG PÅ AT LÆRE ET HELT NYT SPROG?