Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

online dansk kurser

Hos IBL Sprogservice tilbyder vi skræddersyede onlinedanskkurser. Alle vores undervisningsforløb er tilpasset til den enkelte deltager, uanset hvilket niveau kursisten arbejder ud fra.

Nogle mennesker har let til sprog, hvor det for andre kan være en stor udfordring. Hos IBL Sprogservice har vi stor respekt for vores kursisters individuelle niveauer og det faktum, at læringsprocessen varierer fra person til person.

Derfor tror vi på, at skræddersyede danskkurser online er vejen frem mod at kunne begå sig sikkert på dansk – både skriftligt og mundtligt. På den måde kan vores dygtige undervisere tilrettelægge forløbet præcis ud fra den enkelte kursists behov og præferencer til indlæring.

DINE MÅL ER VORES MÅL

Det skal være både sjovt og lærerigt at tage et danskkursus hos os, og vi er stærkt motiverede efter at give dig en god og lærerig oplevelse. Når du vælger at tage et online danskkursus hos os, bliver dine mål også vores mål.

Vi hjælper dig hele vejen ved at klæde dig godt på til at kunne bruge sproget i praksis. Det er vigtigt for os at bidrage med gode faglige indspark, så vi opfylder vores kursisters forventninger til os og i sidste ende dem selv. Det gælder både i sammenhænge, hvor de sproglige evner skal forbedres eller læres helt fra bunden.

Vi tilrettelægger vores undervisning ud fra niveauerne på den europæiske referenceramme for sprogindlæring. Det vil sige, at vi arbejder ud fra syv inddelte niveauer; begynder, A1, A2 – B1, B2 – C1, C2.

EN INVESTERING, DER ALDRIG GÅR TABT

Professionel sprogundervisning kan vise sig at være en fordel i mange situationer.

Selvom du i forvejen behersker det danske sprog, kan det alligevel være brugbart at få det finpudset, så du kan kommunikere korrekt både skriftligt og mundtligt. Det kan især være gavnligt i arbejdsrelaterede sammenhænge, idet det kan skabe større tillid og troværdighed mellem parter at kunne kommunikere professionelt på dansk.

For dig, som ikke har dansk som modersmål, men som er bosat i Danmark, giver det god mening at investere i et dansk sprogkursus. Det vil være til stor nytte for dig på den lange bane, for ligeså snart du får det danske sprog under huden, vil det automatisk blive lettere for dig at begå dig i det danske samfund.

DANSKUNDERVISNING ONLINE I GRUPPER ELLER ONE-TO-ONE

Udover at undervisningen skræddersyes efter dit behov og niveau, er vi også fleksible i forhold til undervisningens format.

Vi tilbyder både online danskkurser i små grupper og eneundervisning. Eneundervisning er den mest givende form, idet underviseren kan have fuldt fokus på den enkelte kursist.

Er I eksempelvis flere i en virksomhed eller blot en gruppe, der ønsker at modtage danskundervisning samlet, er onlinegruppeundervisning en oplagt mulighed. For at opnå størst mulig udbytte af kurset, anbefaler vi dog maks fire kursister per kursus.

DANSKKURSUS MED SKARPT FOKUS PÅ HØJ KVALITET, INDIVIDUEL LÆRING OG FAGLIGT UDBYTTE

Når du vælger at deltage i online danskundervisning, vil du opnå en langt bredere forståelse for det danske sprog, som vil være en stor hjælp for dig i hverdagen. Det kan eksempelvis være til gavn i dagligdagens situationer, herunder når du er på indkøb, indgår i sociale sammenhænge eller i andre situationer, hvor du konfronteres med det danske sprog.

Hos IBL Sprogservice kan du tage et danskkursus på nettet, som dermed ikke kræver, at du møder fysisk op, men stadig giver dig stort fagligt udbytte.

Det giver dig fleksible rammer, så undervisningen er sammensat på dine præmisser. Har du nogle specifikke områder, som du ønsker at forbedre? Du bestemmer, hvad der skal vægtes højt i undervisningen.

Vi har også mulighed for at inkorporere fagmaterialer og branchespecifikt sprogbrug i undervisningen, så du kan dygtiggøre dig på præcis de områder, du ønsker.

På den måde kan undervisningen være et skridt mod at opfylde relevante sproglige kompetencer på dit CV, eller understøtte din personlige interesse i at dygtiggøre dine dansksproglige evner.

LAD OS TAGE EN UFORPLIGTENDE SAMTALE, INDEN DU SKRIVER DIG OP

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal begive dig i kast med et online dansk sprogkursus?

Inden du beslutter dig, kan du booke os til en uforpligtende samtale med en underviser, hvor vi tager en snak om kursusforløbet.

På den måde kan du få indblik i, hvad et onlinekursus indebærer, og vi får mulighed for at vurdere dit niveau, så vi kan skræddersy et unikt kursusforløb til dig.

KONTAKT OS I DAG OG HØR MERE OMKRING ONLINE DANSK UNDERVISNING

Hos IBL Sprogservice arbejder vi dagligt med at forbedre de sproglige udfordringer man oplever i landets virksomheder. Vi arbejder yderst seriøst og professionelt for at gøre indlæringen lettere for vores kursister. Vi tilbyder de mest effektive undervisningsmetoder, hvad enten du er privat- eller erhvervskunde, om du vælger one-to-one undervisning eller gruppeundervisning.

Kontakt vore sprogkonsulenter omkring online dansk kursus allerede i dag på tlf. 75724333 eller info@iblsprog.dk og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i hus med de danske udfordringer.
Vi besvarer alle henvendelser inden for max. 12 timer

Danskundervisning online og dansk kursus online

AFRAID TO SPEAK DANISH?

FOR ADULT IMMIGRANTS WHO NEED LINGUISTIC CONFIDENCE AND SAFETY.