Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

Tysk kursus online

Søger du professionel hjælp til at forbedre dine sproglige kompetencer inden for det tyske sprog? Eller har du en drøm om at lære det tyske sprog, så du både kan forstå og bruge sproget aktivt?

Hos IBL Sprogservice hjælper vi dig i mål med dine drømme gennem et onlinekursus i tysk. Vi tilbyder tyskundervisning til alle niveauer og giver dig brugbare værktøjer til at kunne formulere dig både mundtligt og skriftligt på tysk – uanset hvilket udgangspunkt du starter fra.

Vi har stor respekt for alle vores kursisters enkelte niveau. Vores mål er dine mål, og derfor tilbyder vi skræddersyede online tyskkurser, som er individuelt tilrettelagt efter dit niveau. På den måde får du de bedste betingelser for at dygtiggøre dig inden for tysk og give dine sproglige færdigheder et boost.

FREMMEDSPROG ER IKKE LÆNGERE FREMMED DEN DAG I DAG

At lære et andet sprog og udvide dine sproglige kompetencer er gavnligt i mange sammenhænge. Som følge af globaliseringen bliver vi i højere grad konfronteret med fremmedord og andre sprog hver dag.

Derfor kan det være en stor fordel at kunne begå sig på flere sprog, så man i nemmere grad kan kommunikere med flere mennesker og hurtigt afkode fremmedord. Det minimerer også risikoen for misforståelser og fejlfortolkninger, når man kommunikerer med en person, der ikke deler det samme modersmål.

Det kan IBL Sprogservice hjælpe dig med. I vores tyskundervisning har vi stor fokus på at lære dig at bruge sproget i praksis og opbygge en sikkerhed i at anvende sproget. Det skal både være sjovt og lærerigt at tage et onlinekursus i tysk hos os.

Vi er stærkt motiverede efter at tilrettelægge tyskundervisningen efter dine præferencer til indlæring, så du allerede efter første lektion kan mærke, at du rykker dig.

Ved at tage et onlinekursus i tysk på IBL Sprogservice bliver du godt klædt på til at kunne begå dig på tysk – uanset hvilke sproglige sammenhænge, som du står over for. Og det kan være en stor fordel for dig, der planlægger en rejse til Tyskland eller sågar overvejer at flytte permanent.

Vælger du at blive kursist hos os, garanterer vi derfor at give dig et solidt afsæt for at kunne gebærde dig på tysk – også selvom du udelukkende af ren interesse ønsker at dygtiggøre dig på tysk.

FAG- OG BRANCHESPECIFIK SPROGBRUG

Med et online tyskkursus hos IBL Sprogservice er du i sikre hænder, hvad angår kvalitet, læring og udbytte.

Vores undervisning på tysk sikrer, at der bliver arbejdet med netop de områder som DU ønsker at forbedre. Vi målretter og tilpasser online tyskkurser i forhold til branchespecifikt sprogbrug. Som kursist har du derfor selv mulighed for at inddrage dit eget fagspecifikke materiale, som vil indgå i online tyskundervisningen.

Vi har mere end 27 års erfaring med undervisning af erhvervsfolk indenfor alle brancher og vi skræddersyer hvert enkelt forløb, så du som kursist er sikret det optimale undervisningsudbytte.

Undervisere hos IBL Sprogservice har tavshedspligt, så alt materiale vil blive behandlet fortroligt.

SPROGKUNDSKABER I TYSK KAN HJÆLPE DIG PÅ JOBBET

I arbejdsrelaterede sammenhænge kan det også være en stor fordel at kunne mestre det tyske sprog med stor sikkerhed.

Flere virksomheder har tæt samarbejde med vores naboland Tyskland, og derfor kan det i professionelt øjemed være en god investering at tage et tysk sprogkursus.

På den måde får du gode og konkrete værktøjer til at håndtere eksempelvis kundekontakt eller partnerskaber på tysk. Det kan være med til at opbygge stor tillid mellem de involverede parter samtidig med, at sproglige misforståelser og fejlfortolkninger minimeres.

Skal du på forretningsrejse eller andet arbejdsophold i udlandet, kan det også være en fordel at have tyske sprogfærdigheder med i bagagen.

Det er aldrig spildt arbejde at begive dig i kast med et nyt sprog. Tværtimod kan det vise sig at være gavnligt i mange forskellige sammenhænge – både i private såvel som i professionelle situationer.

SKRÆDDERSYEDE FORLØB TIL ALLE NIVEAUER INDENFOR TYSKUNDERVISNING ONLINE

Hos IBL Sprogservice har vi stor respekt for vores kursisters enkelte niveauer. Derfor tilbyder vi skræddersyede undervisningsforløb, og vi har allerede haft mere end 30.000 kursister under vores faglige vinger.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal investere i et online tyskkursus? Inden du træffer din endelige beslutning, har du mulighed for en Free Trail. Det indebærer en helt uforpligtende samtale med en af vores dygtige undervisere, hvor I sammen kan foretage en vurdering af dit sproglige udgangspunkt.

På den måde kan du også få indblik i, hvordan onlineundervisningen foregår samt give os grundlag for at kunne skræddersy et unikt kursusforløb til dig.

Vi tilrettelægger vores undervisning ud fra niveauerne på den europæiske referenceramme for sprogindlæring. Det vil sige, at vi arbejder ud fra syv inddelte niveauer; begynder, A1, A2 – B1, B2 – C1, C2.

Hos IBL Sprogservice tilbyder vi både online one-to-one, som er den mest effektive undervisningsform samt onlinegruppeundervisning, som er oplagt for virksomheder. Vi anbefaler max fire kursister per kursus for at få størst mulig udbytte af undervisningen.

KONTAKT OS I DAG OG HØR MERE OMKRING ONLINE TYSK UNDERVISNING

Hos IBL Sprogservice arbejder vi dagligt med at forbedre de sproglige udfordringer man oplever i landets virksomheder via sprogkurser. Vi arbejder yderst seriøst og professionelt for at gøre indlæringen lettere for vores kursister. Vi tilbyder de mest effektive undervisningsmetoder, hvad enten du er privat, eller erhvervskunde.

Kontakt vores sprogkonsulenter omkring online tysk kursus allerede i dag på 7572 4333 eller INFO@IBLSPROG.DK og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i hus med de tyske udfordringer.

Vi besvarer alle henvendelser indenfor MAX 12 timer.

Online tyskkursus og tysk undervisning online

SPRECHEN SIE DEUTSCH?

VI MÅLRETTER OG TILPASSER ONLINE KURSET TIL DIT NIVEAU OG BEHOV.
BRUSH-UP ELLER NYSGERRIG PÅ AT LÆRE ET HELT NYT SPROG?