Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

Går du og leger med tanken om at lære et nyt sprog? Eller ønsker du, at give de eksisterende sproglige kompetencer et Brush-up? Der kan være mange gode grunde til at vælge et spansk kursus på Amager. Måske skal du bruge det professionelt i forbindelse med dit job.

Vigtigheden i, at kunne formulere sig korrekt på spansk i både skrift og tale har aldrig været større end det er i dag.

Globaliseringen har gjort spansk kursus til en stor del af hverdagen i mange virksomheder. Hos IBL Sprogservice tilbyder vi skræddersyet vores spansk kursus på Amager, samt åbne hold i spansk på alle niveauer.

Vi hjælper dig hele vejen og sikrer du kommer i mål.

FAG- OG BRANCHESPECIFIKT SPROGBRUG

Med et spansk kursus hos IBL Sprogservice er du i sikre hænder, hvad angår kvalitet, læring og udbytte.

Vi sikrer os, at der bliver arbejdet med netop de områder som DU ønsker at forbedre. Vi målretter og tilpasser vores spansk kursus på Amager i forhold til branchespecifikt sprogbrug. Som kursist har du derfor selv mulighed for at medbringe dit eget fagspecifikke materiale, som vil indgå i undervisningen.

Vi har mere end 25 års erfaring med undervisning af erhvervsfolk indenfor alle brancher og vi skræddersyer hvert enkelt forløb, så du som kursist er sikret det optimale undervisningsudbytte.

Undervisere hos IBL Sprogservice har tavshedspligt, så alt materiale vil blive behandlet fortroligt.

PRØV OS AF… START MED EN FREE TRAIL

Det kan være en stor og svær beslutning at starte på intensiv sprogundervisning. Hvad skal man vælge? Vi står inde for, og er stolte, af de resultater vi allerede har opnået igennem undervisning af mere end 30.000 kursister. Vi tilbyder derfor inden du beslutter dig en Free Trail – som er en uforpligtende online samtale med en underviser. Her får du en smagsprøve på, hvordan undervisningen foregår og vi får en vurdering af dine sproglige kompetencer, som vil danne grundlag for det endelige kursusforløb.

Vi arbejder med niveauerne på ”Den europæiske referenceramme for sprogindlæring”. Denne referenceramme er inddelt i 6 (7) niveauer, (begynder), A1, A2 – B1, B2 – C1, C2.

Sådan siger vores erhvervskunder

IBL Sprogservice har igennem en lang årrække undervist erhvervsfolk fra både store og små virksomheder på spansk kursus. Vi sætter en ære i at alle får den bedste service og bestræber os altid på at levere lidt mere end kunden forventer, uanset om det er den lille enkeltmandsvirksomhed, eller den store internationale virksomhed med mange tusinde medarbejdere. Vi er taknemmelige over at flere af dem har valgt at udtrykke deres tilfredshed ved at give os en anbefaling.

Hvilket udbytte kan jeg forvente?

Dit udbytte med spanskkurser i Spansk.

Med vores spansk kurser styrker du dit Spanske niveau gennem taletræning, og du får udvidet dit aktive spanske ordforråd.

Formålet med kurset er, at give dig en større sikkerhed og gennemslagskraft, når du skal kommunikere på spansk – uanset om det er arbejdsrelateret eller til privat brug.

Ved endt kursus har du:

• Opnået større sikkerhed og gennemslagskraft i anvendelsen af spansk
• Udbygget dit ordforråd i væsentlig grad
• Udryddet grammatiske fejl
• Øget sproglig selvtillid

Bliv ekspert i spansk grammatik

FAKTA OM DET SPANSKE SPROG

Det spanske sprog falder ind under den romanske sproggruppe, som har dets oprindelse i det latinske.

Af de romanske sprog er spansk det mest talte sprog, både med hensyn til antallet af personer der har spansk som modersmål og antallet af lande, hvor det er det officielle sprog.

Spansk er modersmål for ca. 450 millioner mennesker, der er spredt over hele verden. Der er 19 spansktalende lande, samt 7 lande og territorier, hvor spansk tales af et mindretal. Spansk tales af ca. 581 millioner og har flere 100 forskellige dialekter.

Spansk er det næstmest anvendte modersmål i verden, lige efter mandarin kinesisk. Dertil er spansk det næstmest studerende sprog i verden, efter engelsk.

VI ARBEJDER MED GRAMMATIK, MEN SOM ET MIDDEL TIL AT TALE SPROGET

Den spanske ordstilling er mere fri end den danske. Verbernes system i det spanske sprog er mere komplekst end det danske. I det spanske sprog er der mere variation blandt anvendelsen af nutids-, datids- og fremtidsformer, samt forskellige typer af konjunktiv.

Der findes naturligvis mange flere grammatiske forskelle på de to sprog, men ovennævnte er de mest væsentlige.

FUN FACT

Det længste spanske ord er:

Cyclopentanoperhydrophenanthren

Vi har spanske instruktører tilknyttet vores spanskkurser som til dagligt arbejder med den spanske grammatik og de er vilde for at hjælpe dig på vej. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig

Vælg imellem gruppe- og eneundervisning

Vi tilbyder spanskurser både som undervisning one-to-one og i små grupper, se mere omkring fordele og ulemper her.

One-to-one er den mest effektive og fleksible undervisningsform. Her bestemmer du, hvor der undervises, i vores lokaler i Vejle, Odense eller København eller hos dig i din virksomhed i hele landet og hvornår, dvs. din kalender bestemmer.

Gruppeundervisning er en anden mulighed, hvis I er flere i virksomheden som ønsker at blive undervist sammen i en gruppe.

Læs mere om de to undervisningsformer her.

Kontakt os i dag og få helt styr på dit spanske sprog

Hos IBL Sprogservice arbejder vi dagligt med at forbedre de sproglige udfordringer man oplever i landets virksomheder. Vi arbejder yderst seriøst og professionelt for at gøre indlæringen lettere for vores kursister.

Vi tilbyder de mest effektive undervisningsmetoder, hvad enten du er privat, eller erhvervskunde.

 

Kontakt vore sprogkonsulenter allerede i dag på 75724333 eller INFO@IBLSPROG.DK og hør omkring vores spansk kursus på Amager.

Vi besvarer alle henvendelser indenfor MAX 12 timer.