Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

ALK – ABELLÓ NORDIC A/S

ALK er en global forskningsdrevet medicinalvirksomhed, der fokuserer på forebyggelse, diagnostik og behandling af allergi. Virksomheden har omkring 2.000 medarbejdere samt datterselskaber, produktionsanlæg og distributører over hele verden. ALK’s hovedkontor ligger i Danmark, og virksomheden er noteret på NASDAQ Copenhagen

Vi fik en henvendelse fra vores kunde angående et russisk kulturforløb til tre receptionister hos Alk. Målsætningen var klar:

At lære få ord og vindinger på russisk for at udvise en reel interesse og respekt for de samarbejdspartnere og kunder, de har med at gøre. Selv et minimalt samtaleniveau på et andet sprog indikerer, at man tager arbejdet, kulturen og personerne seriøst, og at man er yderst professionel i sine samarbejder. At blive introduceret til de forskelle i mentalitet og kulturelle forhold samt omgangsformer, som har betydning for den måde, vi møder samarbejdspartnere/kunder fra andre kulturer.
Receptionisterne havde ingen forkundskaber til russisk og kendte ikke til de kulturelle forskelle, der er mellem Rusland og Danmark.

Vi arrangerede en endags workshop med en af vores russisk-instruktører, som havde en hel dag med de tre medarbejdere. Vi fik udarbejdet materiale i form af en russisk håndbog, der fungerer som en guideline i receptionen og kan bruges fremadrettet også efter endt forløb gos IBL Sprogservice.

Resultatet var en succes, og håndbogen ligger fortsat inden for rækkevidde i receptionen.

Project Info

Category:
Date: