Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

Sprogkurser Privat

ÉN VERDEN – ÉT MARKED

IBL Sprogservice er for ALLE, ikke kun virksomheder. Vi tilbyder den samme professionelle undervisning til private, som ønsker en opkvalificering af et sprog eller at lære et helt nyt.

De fleste privat personer har brug for at kunne tale eller skrive mere end ét sprog. Det kan være man skal kunne kommunikere på ferier, man ønsker at søge et job, hvor fremmedsprog er et krav. Eller optagelseskravene for drømme studiet kræver det.

Vi kan tilbyde undervisning på alle niveauer og i alle aldersgrupper, så man kan hverken være for god eller for dårlig for at kunne få noget ud af et forløb hos IBL.

one-to-one eller gruppeundervisning

IBL Sprogservice har unægtelig placeret sproglige kompetence som et af de vigtigste succesparametre i virksomheder verden over, og således også i Danmark. En velfungerende kommunikation med kunder, kollegaer, leverandører og samarbejdspartnere rundt om i verden er krumtappen for alle virksomheders internationale aktiviteter og interesser.

Hos IBL Sprogservice har vi gjort intensiv sprogundervisning i alle sprog til erhvervsfolk og private til vores spidskompetence. Både små og store virksomheder har valgt os som deres faste samarbejdspartner.

Se et udpluk af vores reference

KVALITET OG FLEKSIBILITET

Er i højsæde med individuelt tilpasset kursusindhold, uanset om det er mundtligt eller skriftligt.
Vi er en 100% dedikeret kursusvirksomhed, vi har undervist fl ere end 25.000 kursister og deres
gode anbefalinger taler sit eget sprog.

Kursus engelsk og undervisning engelsk

SPRICHST SIE DEUTSCH?

VI MÅLRETTER OG TILPASSER KURSET TIL DIT NIVEAU OG BEHOV. BRUSH-UP ELLER NYSGERRIG PÅ AT LÆRE ET HELT NYT SPROG?