Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

Dansk Business

DANSK FOR UDENLANDSKE FORRETNINGSFOLK

Dansk Business for udenlandske forretningsfolk er for udlændinge ansat i danske virksomheder, der savner større sikkerhed og selvtillid i sproget, når der skal tales dansk med kollegaerne i kantinen eller fagligt med kunder og samarbejdspartnere. Kan du nikke genkendende til dette, er vores kursus måske noget for dig?

Vi arbejder med udgangspunkt i dit akutelle sproglige niveau, og sikrer os, at du efter hver undervisning, har fået udvidet dit aktive ordforråd og så du helt naturligt og hurtigt opnår større sikkerhed i sproget.
Læs om kurset Dansk Business nedenfor eller kontakt en af vores konsulenter, som sidder klar til at hjælpe dig med spørgsmål og tilmelding.

Målgruppe

Udenlandske medarbejdere i virksomheder, som allerede har lidt kendskab til dansk og har brug for at kunne kommunikere med kollegaer, kunder, samarbejdspartnere på dansk – både arbejdsmæssigt og socialt.

Kursets formål:

*At styrke de mundtlige kompetencer primært igennem taletræning og udvidelse af aktivt ordforråd

*At give medarbejderen større selvtillid og sikkerhed i sproget.

*At deltagerens sproglige niveau flytter sig

Kursets indhold:

Der tales dansk på kurset, og vi arbejder med samtaletræning, udtaletræning og udvidelse af ordforråd.  Der undervises altid med udgangspunkt i medarbejderens aktuelle sproglige niveau. Vi har fokus på mundtlige sprogfærdigheder og kendskab til dansk mentalitet og virksomhedskultur vil indgå som en naturlig del af undervisningen.

Der er max. 4 deltagere på hvert hold, hvilket giver os mulighed for individuelle hensyn i undervisningen.  Der undervises i 20 timer fordelt på 2 timer pr. uge i 10 uger.

Der udstedes kursusbevis efter endt kursus med angivelse af det opnåede sproglige niveau på CEF – Den europæiske referenceramme for sprog. Se mere her

sted:

Kurserne afvikles hos IBL Sprogservice

København, Raffinaderivej 8, bygning B, 1. sal, 2300 København S

Odense, Kochsgade 31D, 5000 Odense

Vejle, Ladegårdsvej 16, 1. sal, 7100 Vejle

 

KURSUSGEBYR

Samlet pris for 20 timer

DKK 5.695,- eks. moms

Private kursister pålægges ikke moms på undervisning.

Kurset oprettes ved minimum 3 deltagere

tilmeld her

    Kontakt os i dag og få helt styr på det danske sprog

    Hos IBL sprogservice tilbyder vi sprogundervisning i ALLE sprog, nedenfor ses en liste over de mest populære sprog vi underviser i.

    Finder du ikke det sprog du netop søger, så kontakt vore sprogkonsulenter allerede i dag på 75724333, eller INFO@IBLSPROG.DK

    De mest populære sprog:
    Engelsk, Dansk, Tysk, Spansk, Svensk, Norsk, Fransk, Italiensk, Russisk, Kinesisk, Japansk.