Mere end 25 års erfaring

Partnere
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?Partner
Hvorfor IBL?
Man - Fre 08.00 - 16.00
Telefon: +45 7572 4333
Man - Fre 08.00 - 16.00
Man - Fre 08.00 - 16.00

ENGELSKKURSUS

Går du og leger med tanken om at lære et nyt sprog? Eller ønsker du at give dine nuværende sproglige kompetencer et brush-up? Der kan være mange gode grunde til at vælge et engelskkursus. Måske skal du bruge det professionelt i forbindelse med dit job.

Vigtigheden i at kunne formulere sig korrekt på et engelsk i både skrift og tale har aldrig været større end den er i dag.

Globaliseringen har gjort sprog til en uundgåelig del af hverdagen i mange virksomheder. Hos IBL Sprogservice tilbyder vi skræddersyede engelskkurser og åbne hold på alle niveauer.

Vi hjælper dig hele vejen i mål med din engelskundervisning.

Engelskundervisning på alle niveauer

HVORFOR GÅ TIL ENGELSKUNDERVISNING?

Engelskundervisning kan være brugbart i et væld af sammenhænge. I professionelt øjemed kan der være forskellige årsager til at det er gunstigt at tage engelskundervisning. Det kan være at du arbejder i en virksomhed, hvor kommunikationen foregår på engelsk eller måske har du kundekontakt med engelsktalende personer. I disse henseender vil sprogkundskaber i engelsk både være med til at facilitere kommunikationen og til at opbygge tillid mellem de involverede parter. Det kan også tænkes at du skal til at arbejde i udlandet og derfor har behov for at forberede dig sprogligt. Også til dette formål tilbyder vi udførlig og skræddersyet engelskundervisning.

I private sammenhænge kan engelskundervisning også være en kærkommen investering. Det kan være at du skal rejse i udlandet eller sågar flytte udenlands permanent og gerne vil have et solidt afsæt for at kunne gebærde dig på engelsk. Det kan også være at du udelukkende af ren interesse godt kunne tænke dig at dygtiggøre dig på engelsk.

Ved at deltage i målrettet engelskundervisning hos IBL Sprogservice bliver du klædt ordentlig på til klare dig i lige præcis de sproglige sammenhænge, som du står over for – vores kurser tager nemlig altid afsæt i dit personlige behov.

FAG- OG BRANCHESPECIFIK SPROGBRUG

Med et engelskkursus hos IBL er du i sikre hænder, hvad angår kvalitet, læring og udbytte.

Vi sikrer os at der bliver arbejdet med netop de områder som DU ønsker at forbedre. Vi målretter og tilpasser vores engelskkurser i forhold til branchespecifik sprogbrug. Som kursist har du derfor selv mulighed for at medbringe eget fagspecifikt materiale, som kan indgå i engelskundervisningen.

Vi har mere end 25 års erfaring med undervisning af erhvervsfolk inden for alle brancher og vi skræddersyer hvert enkelt forløb, så du som kursist er sikret det optimale undervisningsudbytte.

Engelskundervisere hos IBL Sprogservice har tavshedspligt, så alt materiale vil blive behandlet fortroligt.

START MED EN UFORPLIGTENDE SPROGSAMTALE

Hos IBL Sprogservice tilbyder og anbefaler vi at man starter med en uforpligtende sprogsamtale med en af vores mange professionelle undervisere forud for engelskundervisningen. Vores undervisere har alle ekspertise inden for hver sit brancheområde, så du kan være sikker på, at vi har en der matcher dine behov. Den uforpligtende samtale danner grundlag for det endelige kursusforløb. Her udarbejdes en vurdering af det nuværende sproglige niveau på engelsk og man får afstemt forventningerne til kurset i form af kursusindhold, tid og sted for afviklingen.

Er der tale om engelskundervisning på hold vil vi altid foretage en screening af de aktuelle kursister for at sikre en homogen holdsammensætning og dermed opnå optimalt udbytte.

Vi arbejder med niveauerne på ”den europæiske referenceramme for sprogindlæring”. Denne referenceramme er inddelt i 6 (7) niveauer, (begynder), A1, A2 – B1, B2 – C1, C2.

SÅDAN SIGER VORES ERHVERVSKUNDER

IBL Sprogservice har igennem en lang årrække undervist erhvervsfolk fra både store og små virksomheder på engelskkursus. Vi sætter en ære i at alle får den bedste service og bestræber os altid på at levere lidt mere end kunden forventer, uanset om det er den lille enkeltmandsvirksomhed, eller den store internationale virksomhed med mange tusinde medarbejdere. Vi er taknemmelige over at flere af dem har valgt at udtrykke deres tilfredshed ved at give os en anbefaling.

LÆR ENGELSK FRA KUN KR. 4.995.-

Hos IBL Sprogservice tilbyder vi engelskkurser fra KUN KR. 4.995,- pr. person.

Trænger du til at få frisket dit engelsk op? Så er vores engelskkursus eller Engelsk Brush Up helt sikkert noget for dig! Vi tager fat der, hvor du slap og får styrket dine kompetencer, så du føler dig tryg næste gang, du skal snakke engelsk. Tilmeld dig sammen med din kollega(er), ven eller kæreste og vær sikker på, at deltage på det samme hold. Du kan også vælge at tilmelde dig vore åbne hold, hvor du vil blive sat sammen med andre på nogenlunde sammen sproglige niveau. Du kan se mere om vores åbne kurser her.

HVILKEN MÅLGRUPPE HENVENDER KURSET SIG TIL?

Kurset henvender sig til dig/jer, som allerede forstår engelsk på et grundlæggende niveau, og kan føre en nogenlunde sikker samtale på engelsk. Til gengæld mangler du at få hævet dit nuværende niveau og at få udvidet dit ordforråd. Du bruger måske engelsk i forbindelse med dit nuværende arbejde, eller måske ønsker du at opkvalificere dit engelsk, så du kan søge ønskejobbet. Det kan også være, at du bare vil have styrket dit engelsk. Uanset ønsker, så står IBL Sprogservice som en stærk samarbejdspartner.

Er du i tvivl om kurset er noget for dig, så tag endelig fat i vores konsulenter, de sidder klar med den rette rådgivning og garanterer den helt rette engelskundervisning til netop dig.

HVILKET UDBYTTE KAN JEG FORVENTE?

Dit udbytte med et sprogkursus i Engelsk Brush Up

Med dette engelskkursus styrker du dit engelskniveau gennem taletræning, og du får udvidet dit aktive engelske ordforråd.

Formålet med kurset er at give dig en større sikkerhed og gennemslagskraft, når du skal kommunikere på engelsk – uanset om det er arbejdsrelateret eller til privat brug.

Ved endt kursus har du:

• Opnået større sikkerhed og gennemslagskraft i anvendelsen af engelsk
• Udbygget dit ordforråd i væsentligt grad
• Udryddet grammatiske fejl
• Øget sproglig selvtillid

BLIV EKSPERT I ENGELSK GRAMMATIK

Selvom ens fokus er den mundtlige del, så kommer man ikke udenom grammatikken, da denne og den mundtlige del langt hen af vejen hænger sammen.

Engelsk er et sjovt sprog, at lære, og selvom mange ser det som et relativt nemt sprog, så har det engelske sprog faktisk hele 750.000 ord. Vi hjælper dig hele vejen i mål med grammatikken. Vores fokus ligger blandt andet ved:

• Modalverber (hjælpeverber)
• Adverbier (biord)
• Præpositioner (forholdsord)
• Overensstemmelse mellem subjekt-verballed (grundled-udsagnsled)
• Ordstilling
• Tegnsætning

Vi har engelske instruktører tilknyttet vores engelskkurser, som til dagligt arbejder med den engelsk grammatik og de er vilde for at hjælpe dig på vej. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

VÆLG IMELLEM GRUPPE- OG ENEUNDERVISNING

Vi tilbyder vores engelsk kursus både som eneundervisning og gruppeundervisning, se mere omkring fordele og ulemper.

ENEUNDERVISNING er den mest effektive engelskundervisning vi tilbyder. Her bestemmer du, hvor der undervises, i vores lokaler, hos dig i din virksomhed og hvornår, dvs. din kalender bestemmer. Kursusindholdet er skræddersyet til dig ud fra en individuel samtale med underviseren. Efter samtalen vil der blive udarbejdet en undervisningsplan, som sikrer at du når hele vejen i mål. Med eneundervisning skal du ikke dele taletiden med andre, du får fuld taletid. Alt dette fordi forløbet er for DIG.

GRUPPEUNDERVISNING er den anden mulighed IBL Sprogservice tilbyder. Vi anbefaler at der er max 6 deltagere på holdet, da vi med mere end 25 års erfaring har kunnet konstatere, at her vil der stadig være plads til at alle kan blive hørt og få taletid som sikrer optimalt udbytte.

Undervisningstider og sted vil ofte være fast, da man ved gruppeundervisning er nødsaget til at tage hensyn til de andre deltagere, og flere kalendere skal afstemmes. Undervisning kan selvfølgelig altid ændres såfremt det ønskes på hele holdet.

Fordelene ved gruppeundervisning er, at man har mulighed for dialog og sparring med de andre deltagere. Der kan arbejdes i grupper med rollespil og arbejdsrelateret situationer. En anden bonus er at kursusgebyret ved gruppeundervisning kan deles op, så prisen pr. deltager på den måde bliver billigere.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ HELT STYR PÅ DIT ENGELSKE SPROG

Hos IBL Sprogservice arbejder vi dagligt med, at forbedre de sproglige udfordringer man oplever i landets virksomheder. Vi arbejder yderst seriøst og professionelt for at gøre indlæringen lettere for vores kursister. Vi tilbyder de mest effektive undervisningsmetoder, hvad enten du er privat, eller erhvervskunde.

Kontakt vores sprogkonsulenter allerede i dag på 7572 4333 eller IBLSPROG@IBLSPROG.DK og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i hus med de engelske udfordringer.

Vi besvarer alle henvendelser indenfor MAX 24 timer.