Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

ONLINE ANDRE SPROG

Hos IBL Sprogservice tilbyder vi professionelle onlinekurser i en lang række sprog. Vores erfaring rækker langt tilbage, og gennem tiden har vi udvidet vores sprogkurser, så vi stort set dækker alle sprog, der findes i verden.

Har du tjekket vores liste ud og kan stadig ikke finde sproget, du søgte?

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi er stærkt motiverede efter, at du kommer i mål med dine sproglige ønsker og vil derfor gå langt for at kunne tilbyde dig den helt rigtige undervisning.

Det betyder også, at du altid er i gode og professionelle hænder, når du skriver dig op til et sprogkursus hos os. Høj kvalitet, stærkt fagligt udbytte og fokus på individuel læring er vores fokusområder i alle vores kursusforløb.

LÆR AT MESTRE DIT FAVORITSPROG HOS IBL SPROGSERVICE

Vi har stor respekt for den enkelte kursists niveau, uanset om du starter fra bunden eller et øvet niveau. Vi gør altid vores bedste for at tilrettelægge undervisningen, så du har de bedste forudsætninger for at komme til at mestre det udvalgte sprog.

Hos IBL Sprogservice er vi både fleksible, hvad angår undervisningsforløbet samt selve formatet.

Vi skræddersyer hver enkelt sprogkursus ud fra dine nuværende kompetencer, så vi bruger de rette byggesten ud fra dit sproglige fundament. På den måde kan du også dygtiggøre dig inden for præcis de områder, du ønsker.

Har du eksempelvis behov for at kende til helt særlige fagtermer på det givne sprog? Eller ønske du at opnå et bredt ordforråd, så du er godt klædt på, når du rejser i landet?

Uanset hvad du efterspørger, sammensætter vi undervisningen, så den tilsvarer dine behov og ønsker. På den måde garanterer vi, at du får stillet den optimale hjælp til rådighed, så du kan mestre sproget både skriftligt og mundtligt.

Vi arbejder ud fra syv inddelte niveauer baseret på den europæiske referenceramme for indlæring; begynder, A1, A2 – B1, B2 – C1, C2.

SPROGUNDERVISNING ALENE ELLER I GRUPPER

Hos IBL Sprogservice tilbyder vi både one-to-one-kurser og undervisning i små grupper.

Eneundervisning er den mest effektive og fleksible undervisningsform, idet undervisningen kan tilrettelægges præcis ud fra dine behov og præmisser. Du bestemmer helt selv, hvornår undervisningen skal foregå samtidig med, at underviseren kan følge særligt med i din læring og tilpasse forløbet undervejs.

Omvendt er onlinegruppeundervisning en oplagt mulighed, hvis I er flere, der gerne vil lære samme sprog. Det kan eksempelvis være en oplagt undervisningsform for virksomheder, hvor der er behov for, at flere medarbejdere lærer at mestre et sprog samtidig.

På gruppehold anbefaler vi maksimalt fire kursister for at opnå størst mulig udbytte af undervisningen. Det giver underviseren bedre mulighed for at have fokus på den enkelte kursist samt bedre betingelser for kursisterne i forhold til at byde ind undervejs i undervisningen.

LAD OS TAGE EN UFORPLIGTENDE SNAK OVER EN KOP KAFFE

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal skrive dig op til et online sprogkursus? Det kan være en svær beslutning at træffe på stående fod.

Derfor tilbyder vi en Free Trial, som er en uforpligtende samtale med en af vores undervisere. Det giver dig et indblik i, hvordan et kursusforløb foregår, og du har mulighed for at stille spørgsmål direkte til din potentielle kommende underviser.

Samtidig kan vi få et overblik over dine nuværende sproglige kompetencer, så vi kan skræddersy et unikt kursusforløb til dig.

Hos IBL Sprogservice står vi for både sjove, inspirerende og læringsrige sprogkurser, som giver dig de bedste sproglige værktøjer til at kunne begå dig på det givne sprog. Vi har fokus på anvendelsen af sproget i praksis, så undervisningen er et springbræt til at blive sikker i sproget.

KONTAKT OS I DAG OG HØR NÆRMERE OMKRING ONLINE UNDERVISNING

Hos IBL Sprogservice arbejder vi dagligt med at forbedre de sproglige udfordringer man oplever i landets virksomheder. Vi arbejder yderst seriøst og professionelt for at gøre indlæringen lettere for vores kursister.

Vi tilbyder de mest effektive online undervisningsmetoder, hvad enten du er privat, eller erhvervskunde.

Kontakt vores sprogkonsulenter allerede i dag på 7572 4333 eller INFO@IBLSPROG.DK og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i hus med de sproglige udfordringer.

Vi besvarer alle henvendelser indenfor MAX 12 timer.

Undervisning dansk og lær dansk kursus

ERFARING MED UNDERVISNING I ALLE SPROG

VI MÅLRETTER OG TILPASSER ONLINE KURSET TIL DIT NIVEAU OG BEHOV.
BRUSH-UP ELLER NYSGERRIG PÅ AT LÆRE ET HELT NYT SPROG?