Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Mandag til Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 14:00
Få vores nyheder

Spansk kursus online

Har du en drøm om at mestre det spanske sprog? Eller ønsker du at vedligeholde eller forbedre dine færdigheder i det sydeuropæiske sprog?

Så står vi klar hos IBL Sprogservice med et spændende onlinespanskkursus til dig.

Uanset hvilket niveau du befinder dig på fra start, hjælper vi dig mod dine mål. Her kan du finde skræddersyet spanskundervisning, som er tilrettelagt efter dit nuværende standpunkt.

På den måde får du de bedste forudsætninger for at dygtiggøre dine spanske sprogfærdigheder eller få den rette professionelle hjælp til at lære sproget fra bunden af. Vi vil i mål sammen med dig.

LÆR AT MESTRE ET AF VERDENS MEST TALTE SPROG

Spansk er et af verdens mest udbredte sprog fordelt over mange kontinenter. Derfor kan det være gavnligt i mange sammenhænge at kunne afkode og formulere sig på spansk – både skriftligt og mundtligt.

Det gælder i private såvel som i professionelle sammenhænge, idet sprog er en effektiv metode til at kommunikere med andre mennesker. Det giver dig et stort frirum at kunne begå dig på et sprog som spansk, idet du nemt kan støde på sproget, når du rejser, i dagligdagen og i arbejdsrelaterede sammenhænge.

Uanset hvad dit behov er, er vi stærkt motiverede efter at give dig de bedste sproglige værktøjer til at kunne begå dig på spansk. Her kan du tage spanskundervisning på nettet, som hjælper dig i mål med intensiv online undervisning. Det giver dig samtidig stor fleksibilitet, så du kan tage et onlinespanskkursus sideløbende med dine andre hverdagsrutiner og daglige opgaver.

DINE MÅL ER VORES MÅL - LAD OS SKRÆDDERSY ET ONLINE DANSK-SPANSK KURSUS TIL DIG

Når du vælger at skrive dig op til et onlinespanskkursus, er du garanteret høj kvalitet og et læringsforløb, der udelukkende er tilpasset dig. På den måde opnår du størst mulig udbytte af kurset, når du får pakket rygsækken med de sproglige redskaber, som har størst relevans for dig.

Ud fra det vil vi gøre vores ypperste for at tilrettelægge en både sjov og spændende undervisning. Det skal være både underholdende og interessant at lære spansk og efter at have haft mere end 30.000 kursister under vores vinger, har vi en bred erfaring med at skræddersy undervisningsforløb.

ONLINE ONE-TO-ONE ELLER ONLINEGRUPPEUNDERVISNING

Hos IBL Sprogservice tilrettelægger vi undervisningen ud fra dit unikke behov. Det betyder, at vi både tilbyder spanskkurser one-to-one og i små grupper.

For at få mest ud af undervisningen anbefaler vi maksimalt fire kursister per gruppe. Så kan vores underviser bedre følge med i den enkelte kursists udvikling samt sætte særligt ind, hvor der er behov for det.

LAD OS TAGE EN UFORPLIGTENDE SAMTALE OM DIT BEHOV OG NUVÆRENDE NIVEAU

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal investere i et spansk kursus online?

Inden du beslutter dig endeligt, tilbyder vi en Free Trail, som er en uforpligtende samtale med en af vores undervisere.

Her får du mulighed for at få eksklusivt indblik i, hvordan onlineundervisningen foregår samtidig med, at vi i fællesskab kan vurdere dine sproglige kompetencer.

På den måde kan vi skræddersy et udbytterigt kursusforløb til dig. Det giver dig samtidig også mulighed for at komme med indspark til din spanskundervisning og få et optimalt undervisningsudbytte.

Er der eksempelvis specifikke områder, hvor du ønsker at koncentrere indsatsen?

Det kan være særlige fagtermer, du ønsker at kende gloser på eller et specifikt fagsprog, du ønsker at mestre på spansk.

Vi opbygger vores undervisning ud fra niveauerne på den europæiske referenceramme for sprogindlæring. Det vil sige, at vi arbejder ud fra syv inddelte niveauer; begynder, A1, A2 – B1, B2 – C1, C2.

KONTAKT OS I DAG OG HØR MERE OMKRING ONLINE SPANSK UNDERVISNING

Hos IBL Sprogservice arbejder vi dagligt med at forbedre de sproglige udfordringer man oplever i landets virksomheder. Vi arbejder yderst seriøst og professionelt for at gøre indlæringen lettere for vores kursister.

Vi tilbyder de mest effektive metoder til online spanskundervisning, hvad enten du er privat eller erhvervskunde.

Kontakt vores sprogkonsulenter allerede i dag på 7572 4333 eller INFO@IBLSPROG.DK og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i hus med de spanske udfordringer.

Vi besvarer alle henvendelser indenfor MAX 12 timer.

Spansk undervisning online på nettet

¿HABLAS
ESPAÑOL?

VI MÅLRETTER OG TILPASSER ONLINE KURSET TIL DIT NIVEAU OG BEHOV. BRUSH-UP ELLER NYSGERRIG PÅ AT LÆRE ET HELT NYT SPROG?