Mere end 25 års erfaring

Partnere
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?Partner
Hvorfor IBL?
Man - Fre 08.00 - 16.00
Telefon: +45 7572 4333
Man - Fre 08.00 - 16.00
Man - Fre 08.00 - 16.00

TYSKKURSUS

Går du og leger med tanken om at lære et nyt sprog? Eller ønsker du at give de eksisterende sproglige kompetencer et brush-up? Der kan være mange gode grunde til at vælge et tyskkursus. Måske skal du bruge det professionelt i forbindelse med dit job.

Vigtigheden i at kunne formulere sig korrekt på tysk i både skrift og tale har aldrig været større end det er i dag.

Globaliseringen har gjort tysk til en uundgåelig del af hverdagen i mange virksomheder. Hos IBL Sprogservice tilbyder vi skræddersyede tyskkurser og åbne hold i tysk på alle niveauer.

Vi hjælper dig hele vejen i mål med din tyskundervisning.

Tyskundervisning på alle niveauer

HVORFOR GÅ TIL TYSKUNDERVISNING?

Tyskundervisning kan være brugbar i et væld af sammenhænge. I professionelt øjemed kan der være forskellige årsager til at det er gunstigt at tage tyskundervisning. Det kan være at du arbejder i en virksomhed, hvor kommunikationen foregår på tysk eller måske har du kundekontakt med tysktalende personer. I disse henseender vil sprogkundskaber i tysk både være med til at facilitere kommunikationen og til at opbygge tillid mellem de involverede parter. Det kan også tænkes at du skal til at arbejde i udlandet og derfor har behov for at forberede dig sprogligt. Også til dette formål tilbyder vi udførlig og skræddersyet tyskundervisning.

I private sammenhænge kan tyskundervisning også være en særdeles kærkommen investering. Det kan være at du skal rejse i udlandet eller sågar flytte udenlands permanent og gerne vil have et solidt afsæt for at kunne gebærde dig på tysk. Det kan også være at du udelukkende af ren interesse godt kunne tænke dig at dygtiggøre dig på tysk.

Ved at deltage i målrettet tyskundervisning hos IBL Sprogservice bliver du klædt ordentlig på til klare dig i lige præcis de sproglige sammenhænge, som du står over for – vores kurser tager nemlig altid afsæt i dit personlige behov.

FAG- OG BRANCHESPECIFIK SPROGBRUG

Med et tyskkursus hos IBL Sprogservice er du i sikre hænder, hvad angår kvalitet, læring og udbytte.

Vi sikrer os, at der bliver arbejdet med netop de områder som DU ønsker at forbedre. Vi målretter og tilpasser tyskkurser i forhold til branchespecifikt sprogbrug. Som kursist har du derfor selv mulighed for at medbringe dit eget fagspecifikke materiale, som vil indgå i tyskundervisningen.

Vi har mere end 25 års erfaring med undervisning af erhvervsfolk indenfor alle brancher og vi skræddersyer hvert enkelt forløb, så du som kursist er sikret det optimale undervisningsudbytte.

Undervisere hos IBL Sprogservice har tavshedspligt, så alt materiale vil blive behandlet fortroligt.

START MED EN UFORPLIGTENDE SPROGSAMTALE

Hos IBL Sprogservice tilbyder og anbefaler vi, at man starter med en uforpligtende sprogsamtale med en af vores mange professionelle undervisere forud for tyskundervisningen. Vores undervisere har alle ekspertise inden for hver sit brancheområde. Den uforpligtende samtale danner grundlag for det endelige kursusforløb. Her udarbejdes en vurdering af det nuværende sproglige niveau på tysk og man får afstemt forventningerne til kurset i form af kursusindhold, tid og sted for afviklingen.

Er der tale om tyskundervisning på hold vil vi altid foretage en screening af de aktuelle kursister for at sikre en homogen holdsammensætning og dermed opnå  det optimale udbytte.

Vi arbejder med niveauerne på ”den europæiske referenceramme for sprogindlæring”. Denne referenceramme er inddelt i 6 (7) niveauer, (begynder), A1, A2 – B1, B2 – C1, C2.

SÅDAN SIGER VORES ERHVERVSKUNDER

IBL Sprogservice har igennem en lang årrække undervist erhvervsfolk fra både store og små virksomheder på tyskkurser. Vi sætter en ære i at alle får den bedste service og bestræber os altid på at levere lidt mere end kunden forvente, uanset om det er den lille enkeltmandsvirksomhed, eller den store internationale virksomhed med mange tusinde medarbejdere. Vi er taknemmelige over at flere af dem har valgt at udtrykke deres tilfredshed ved at give os en anbefaling.

VÆLG IMELLEM GRUPPE- OG ENEUNDERVISNING

Vi tilbyder tyskkurser både som eneundervisning og gruppeundervisning, se mere omkring fordele og ulemper.

ENEUNDERVISNING er den mest effektive og fleksible tyskundervisning vi tilbyder. Her bestemmer du hvor der undervises, i vores lokaler, hos dig i din virksomhed og hvornår dvs. din kalender bestemmer. Kursusindholdet er skræddersyet til dig ud fra en individuel samtale med underviseren. Efter samtalen vil der blive udarbejdet en undervisningsplan, som sikrer at du når hele vejen i mål. Med eneundervisning skal du ikke dele taletiden med andre, du får fuld taletid. Alt dette fordi forløbet er for DIG.

GRUPPEUNDERVISNING er den anden mulighed IBL Sprogservice tilbyder. Vi anbefaler, at der er max 6 deltagere på holdet, da vi med mere end 25 års erfaring har kunnet konstatere, at her får vil der stadig være plads til at alle kan blive hørt og få taletid som sikrer optimalt udbytte.

Undervisningstider og sted vil ofte være fast, da man ved gruppeundervisning er nødsaget til at tage hensyn til de andre deltagere, og flere kalendere skal afstemmes. Undervisning kan selvfølgelig altid ændre, såfremt det ønskes på hele holdet.

Fordelene ved gruppeundervisning er at man har mulighed for dialog og sparring med de andre deltagere. Der kan arbejdes i grupper med rollespil og arbejdsrelateret situationer. En anden bonus er, at kursusgebyret ved gruppeundervisning kan deles så prisen pr. deltager på den måde bliver billigere.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ HELT STYR PÅ DET TYSKE SPROG

Hos IBL Sprogservice arbejder vi dagligt med at forbedre de sproglige udfordringer man oplever i landets virksomheder. Vi arbejder yderst seriøst og professionelt for at gøre indlæringen lettere for vores kursister. Vi tilbyder de mest effektive undervisningsmetoder, hvad enten du er privat, eller erhvervskunde.

Kontakt vores sprogkonsulenter allerede i dag på 7572 4333 eller IBLSPROG@IBLSPROG.DK og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i hus med de tyske udfordringer.

Vi besvarer alle henvendelser indenfor MAX 24 timer.